< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ytü vs Odtü
Ytü vs Odtü
(En Son Oy Tarihi: 19.9.2024)
-
-
Odtü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LÜTFEN ytüye basın belki forumu terk eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Odtü ne olum adı üstüne ortadoğu ortadoğudan düzgün adammı çıkar
Ankara veya başka bir ilde olsam ben de odtü seçebilirim ama İstanbulda oturan biri için değmez gibime geliyor
İstanbul'da olsan bile ODTÜ okadar
Hocam sana ne dersek diyelim gelip İtü filan övcen zaten basma mümkünse
-
Saçma bir versus olmuş. Hem ne kadar istanbulda yaşasanız da odtu ile ytu kıyaslanamaz bana kalırsa. Birde odtuye giren biri ayni bölümde ituye de gidiyordur. Bundan dolayı itu vs odtu olabilir. Bolumler farkli ise onu belirtmeniz gerekirdi.
ne hahrufjrjrjıd, ne zaman itü övdüm bul da at buraya bekliyorum, ytü > itü yazdığın onlarca posta saçmaladığını söyledim bu övmek mi oldu şimdi, ya hayatımda senin kadar eziklik psikolojisinde kompleksli birini görmedim hangi aklı başında insan ytü vs odtü diye başlık açar hangi bölümünde tavanın odtünün tabanını geçmiş azıcık aklın fikrin olsun
Odtünün içindeki taş > ytü tarihi ve akademik kadrosu
ytü makine mezunuyum ama böyle salak saçma konular açarak niye ytüyü rezil ediyorsun ak
Odtü gibi bir okul ile ytü'yü karşılaştıramazsın bile. Odtü yok eder.
Ytü gibi bir okulu da boun ile karşılaştıramazsın. Teknik üniversite bile değil puhah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huuubaaa v3 -- 19 Ağustos 2022; 19:33:47 > -
Çok iyi yorum olmuş hocam elinize sağlık
Hocam yok bence İstanbulda boun,Ytü ankarada da odtü en iyi olduğu için böyle yapiyim dedim
Hocam bu forum çok cıvıdı bence bir şey soruyoruz ona bile düzgün cevap veren yok.Burda bir kişi çıkıp neden odtü iyi veya niye yıldız kötü demiyo.Aynı şekilde yıldıza oy verenler için de yıldız neden daha iyi bir tercih yazan yok.Bunların yazılması lazım buraya.
Karşılaştırmaya gerek yok zaten okadar
Sanki çok yakın sonuçlarda
boun hangi okul? ilk defa duydum
ytü makine mezunuyum ama böyle salak saçma konular açarak niye ytüyü rezil ediyorsun ak
|
Odtü gibi bir okul ile ytü'yü karşılaştıramazsın bile. Odtü yok eder. Ytü gibi bir okulu da boun ile karşılaştıramazsın. Teknik üniversite bile değil puhah |
stanford ve mıt düşüşte hocam kendilerini ytü den iyi gördükleri için hep kötüye gittiler ytü de bu arada ilerledi tabi bikaç yıl içinde ytü geçecektir bu ünileri |
Odtü ne olum adı üstüne ortadoğu ortadoğudan düzgün adammı çıkar
|
Bu nasıl versus ya. Odtunun İstanbul'daki muadili ytü değil ki bir kere. Olsa olsa itü,boun,koç olur.
|
Benzer içerikler
- sayısal 300 bin sıralama kaç net
- 80 tyt 40 ayt kaç bin
- ydt 400 puan kaç net
- aile evinde üniversite okumak
- telegram tyt-ayt pdf grupları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X