kyk bursum krediye dönmedi
proba kaldığım için kyk bursum krediye dönüşecek sanıyordum fakat onun yerine tamamen yok oldu. tekrar başvurmam mı gerekiyordu? her yerde burs krediye dönüşecek yazıyor diye bir şey yapmamıştım
AÇIKALINDI
maskeli beşler ve avrupa yakası gibi daha birçok başarılı yapımda oynayan oyuncunun ismi Peker Açıkalındı
ayda yılda bir foruma girmişken adeti yerine getirmek istedim.
kyk bursu ne zaman krediye dönüşüyor
ortalamam 2.0 altında olursa proba kalıyorum ve bursum krediye dönüşüyor bunu biliyorum. Peki ikinci dönemin sonunda cgpa 2.0 altı olursa burs direkt mi kesiliyor yoksa belli bir tarihi var mı? Yani ekim ayında falan kontrol ediliyorsa yaz okulunda ortalamamı tekrar 2.0 üstüne çıkarırsam bursumu kaybetmeme şansım var mı?
sıralamalarla ilgili tartışan insanlar görüyorum. fazla konuşmaya gerek yok arkadaşlar 2023x1
YÜZ YÜZE LOBİSİ KAZANMIŞTIR
BU İŞ BİTMİŞTİR
FORUM ÖLMÜŞ
evet, ben de o konuyu açtım sonunda
AÇIKALANDI
AÇIKLANDI! ÖSYM YKS'NİN 17-18 HAZİRANDA YAPILACAĞINI AÇIKLADI HAYIRLI OLSUN
heyecandan başlığı yanlış yazmışım afedersiniz
Odtü mail attı
Kanzi ben de bilmiyorum ki yaa tadında bir mail olmuş kafam karıştı
Bahçeşehir az önce böyle bir şey yayınlamış ama kastettiği sınıfların açık olması yani sınıftan online derse katılmak mı yoksa hocalar sınıfta ders anlatacak mı açıklayıcı olmamış. Eğer bahsedilen yüz yüze eğitimse teker teker çoğu üni bu açıklamayı yapabilir belki
Üniversitelerin online olması hakkında
Selam forum uzun zaman oldu. Bence bu kararın alınmasının tek sebebi seçim öncesi kampüslerde yapılacak protesto ya da eylemlere engel olmaktan başka bir şey değil.
Mansur yavaş ve ekrem imamoğlunun kyk kapasitesi kadar depremzedeye kalacak yer sağlayabiliriz diye açıklaması varken kykda diretmelerinin başka bir açıklaması olamaz çünkü.
Olması gereken: Konaklama sorununu çözebileceğini söyleyen ya da çözen belediyelerin illerinde yüz yüze eğitime başlanması ama dediğim gibi amaçları başka bence.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.058
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 42.886 (Bu ay: 370)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 902 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar