Şimdi Ara

BİLKENT ÜSTÜN BAŞARI BURSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %50 ile girenlerin bu bursu alması için kaç ort gerekiyor ? Sitesinde 3.30 veya üzeri ve %50 likler arasında ilk %1 de olması gerekiyor falan demişler.1.sınıfın sonunda mı almaya başlıyoruz ve sadece diğer sene için mi geçerli yoksa sürekli ortalama kasarak alınabilir mi (Örneğin birinci sınıfın sonunda alınırsa 2.sınıf ,2sınıfın sonunda alınırsa 3 .sınıf şeklinde yani )? Kapsamı nedir sadece okul ücertinden mi muaf oluyoruz yurtda dahil mi bu bursun içine dahilse otel gibi olan yurda geçirirler mi bu burs alınırsa ?

• ortalama ile değil, kendi girdiğin burs oranına sahip kişiler arasındaki sıralaman önemli

sene sonundaki ortalamana göre sonraki 1 sene için geçerli olmak üzere veriliyor

ama sürekli aynı yüksek dilimle kalırsan 3 sene boyunca (2, 3 ve 4. sınıf) alabilirsin

sadece okul ücretinden muaf oluyorsun, yurt dahil değil

• PwaGG kullanıcısına yanıt

Hocam bu kendi girdiğim burs oranına sahip kişiler arasındaki sıralama üni sınavı sıralaması mı yoksa gpa sırası mı oluyor ?

• yusuf2156 kullanıcısına yanıt

gpa sıralaması

• PwaGG kullanıcısına yanıt

anladım hocam sağolun.

• Sadece okul ucreti, bolumden bölüme degisiyor gpa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %5’lik dilime girmen gerekiyor diye biliyorum. Yani 80 kişilik bir kontenjana sahipse eğer girdiğin burs dilimi ilk 4’te olursan veriliyor. O da birinciye tam burs ikinciye %80 dolaylarında gibi azalarak gidiyor diye hatırlıyorum. Bilkent’in sitesine bakarsan daha sağlıklı olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.