Şimdi Ara

İTÜ KKTC 2025 SIRALAMALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nickolangelo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ KKTC 2025 SIRALAMALAR İTÜ KKTC 2025 SIRALAMALAR İTÜ KKTC 2025 SIRALAMALAR İTÜ KKTC 2025 SIRALAMALAR

İTÜ KKTC yine bir şeyler deniyor, burslu ve ücretli arasındaki sıralama uçurumu bu kadar pahalı olacağını gördüğümüzde belliydi. İyice özel Üni mantığında bir tercih olmuş itü kktc. 150k yapıp giren de var ama sorum şu bu kişiler itüde nasıl hayatta kalacak?

İTÜ KKTC 2025 SIRALAMALAR İTÜ KKTC 2025 SIRALAMALAR

Özetle sıralamalar şöyle,
    Burslu ve Ücretli sıralama şeklinde arka arkaya yazıyorum:
    Ceng 16k 182k
    Eee 18k 230k
    End 19k 130k (endüstrinin ücretlisi diğerlerine göre yüksek kapamış)
    Gemi inşaatı 38k ücretlisi dolmamış
    Mimarlık 70k ve 159k

Diğer bölümler de benzeri şekilde burslu ve ücretli arasındaki uçurum göze çarpıyor.
    Benim kendi fikrim bu sene itibariyle sınıfların ayrı açılmaya doğru başlanabileceği yönünde. Kktcli sayısı arttığı için kampüste belirli dersleri ayrı açmaya odaklanacaklar gibi geliyor bana artık. Üstüne sıralamalar da böyle düşünce aynı sınıfa almak istemeyebilirler gibi. Ben keşke fiyatı az tutsalardı uçurum bu denli büyük olmazdı diyorum ama yapacak bir şey yok. Fikriniz ne?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İtü KKTC bu kadar durup durup bir anda Burslu sıralamaların yükselmesi garip değil mi, bu sene inşaatta erteleme falan mı oldu

• Bence ayırmazlar ya. Ortak dersler gene birleşik gider. Mantıklı olan da bu adamlar İTÜ'den şu haliyle mezun olabiliyorlarsa olsunlar. Bunları mezun etmek için ayrı muamele yapmak kalite düşürür bence. Farklı bir bakış açısıyla da o sıralamadan adam dersleri iyi şekilde geçiyorsa da benim için sorun yok. Hak ediyor diplomayı. Ayrıca fiyatın yüksek olması mantıklı bence. İyi bir finansman kaynağı olur. 100x800k desen senelik sağlam para yani

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Yok geçen sene değil ondan önceki senelerde de öyleydi. Geçen sene düştü çünkü istanbulda okunacak duyurusu yapılmamıştı. Bu sene o duyuruyu tekrar yaptılar yine yükseldi. Tamamen nerede okuyacağına bağlı yapılıyor.

Bir ara bandırma tıp da cerrahpaşada eğitim görüyordu inşaat devam ettiğinden. Aynısı olmuştu. İnşaat bitince sıralaması çakilmisti

• sanırım uzun süreden ilk defa resmi olarak "tüm örgün eğitiminiz istanbulda olacak" açıklaması yapıp garanti verdikleri için böyle oldu. geçen senelerde yazanlar bir noktada risk alıyordu.

• Diğer itü öğrencilerine göre ne kadar ırkçılık oluyor? Hem okul içinde hem de sektör bakış açısıyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Sıralamalar 2025
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.