Şimdi Ara

yönetim hakkında kişisel görüşlerim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yönetim hakkında kişisel bi değerlendirmem..

--
    1-) adnan öztürk - ali dürüst gerginliği kim ne derse desin devam ediyor ve başkan müdahale edemiyor.

2-) fatih terim - bülent tulun gerginliği bu durum yüzünden transfer yapılamıyor hala. fatih hoca 3 kere bırakma noktasına geldi son anda ikna edildi.

3-) mali yapılanma - ünal aysalın doğru yaptığı tek nokta bu .

4-) şampiyonluk - fatih terim sayesinden kısıtlı bi kadroyla şampiyon olduk ama seneye bu transfer gelmeden başarı çok zor.

5-) bu yönetim için çok büyük anlaşmazlıklar var bülent tulun-adnan öztürk-ali dürüst-fatih teirm. sezon başında brezilyadan saçma sapan bi kaleci gelecekken fatih terimin zoruyla muslera alındı musleraya verilen para bazı kesimleri hiç hoşnut etmedi.

6-)basına sızdırılan oyuncular-rakamlar-fatih terim veto etti açıklamaları hepsi bilinçli fatih hocadan habersiz oyuncularla uçuk rakamlara anlaşıp sonra biz aldık hoca istemedi açıklaması yapıp fatih terim'i kötülüyen kesimler var yönetimde.

7-) verilen sözler - başkan geçen sezon transferleri kampa yetiştircez dedi. son gün riera geldi. bu sene haziran sonuna kadar 5-6 oyuncuyu beraber açıklayıp bitircem diyor. bakalım verdiği sözü tutabilecek mi ? ki tutarsa necati ateş,umut bulut,dany gibi adamlar mı olcak bu transferler ?

8-)tek başına sorun "basketbol" - hiçbir şekilde yönetilemiyor oktay hoca konusu el wild card alamamamız bunlar hepsi yönetim hatası.

9-) son olarak gs tv başına sürekli gs ye sallayan lig tv çalışanı bahri getirildi haberleri var doğruysa başlı başına fiyasko.

10-) stad mevzusu - bjk nin stadı kullanma isteği konusunda yönetim yine sınıfta kaldı. başkan ayrı ali dürüst ayrı adnan öztürk ayrı konuştu çıkıp. gs.org dan bi açıklama yapmak çok mu zordu ?

11-) doğruluk- başkan sürekli çıkıp şunu alıcaz bunu alıcaz yok şöyle olcak vs diyor ama sonuç "0" şu ana kadar. ben demiyorum ki yıldız almayacaksa gitsin hayır çıksın gelen paraya rağmen kulubün borcu çok fazla orta seviye oyuncular alıcaz desin destekleyelim. ama demba dan iyisi gelicek. ingiltereden yakışıklı bi golcü alıcam. berbatovu yaşlı buluyorum daha iyisi lazım gibi söylemler taraftarı önce gaza getirip sonra üzüyor.

12-) kombineler - bu konuda yine başarılı yönetimimiz fiyatlar uygun taraftar destek veriyor 40.000 e dayandı kombineler.

13-) gs store ve nike - yine gs store 3 kat büyüdü neredeyse store yönetiminin değişmesi yerinde bi hamleydi..
    bu maddeler uzar gider ayrıntılarına girilirse içinden çıkılamaz.

şuan ki yönetim iyi işler yapmaya çalışıyor yapıyor da ama dağın görünmeyen kısmında fazla sıkıntı var. bu sezon şampiyonluk gelmesinin tek mimari fatih terim. yönetim problemleri yüzünden onuda kaybedersek işimiz yaş. yönetimin bir an önce başkanın etkisiyle anlaşmazlıklara son verip çürükleri ayıklaması lazım.

bu yönetime güveniyoruz, başarı bekliyoruz fakat şuan ki durum pek iyi değil..

• Şu yönetimdeki tek sorun transferde çitayı yüksek koymaları ve basketbol gerisi fasa fiso uydurma hep sizde inanmaya devam edin altunterim tayfasına onların ne olduğunu bilmez gibi.
  • Sen bilet sat karaborsada. Senin görüşün kalsın.
  • Bülent tulun denen adamın olduğu yerde hayır olmaz, onun olduğu şehirde ot bile bitmez..
  • 1 hafta sonra transferler açıklandığında uplatacak 2.konu
  • Eskiden transfer için milyon tane konu açılırdı, şimdi yönetim için açılıyor. Yakında buna da bir ' ana konu ' gelir, karşı olsanız da.
  • yahu daha 1 ay olmadı " yönetim harika " konuları açılalı. 1 ayda ne değişti ki? Bu kadar tez canlı olmak neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

1 hafta sonra transferler açıklandığında uplatacak 2.konu

ben transferden bahsetmiyorum farkında mısın bilmiyorum ama genel bi değerlendirme bir çok transferin olmaması bunun sadece bi bölümü.

haftaya doğru düzgün transfer açıklanacağını sanmıyorum ve benim için pek önemli de değil küme düşmeye de oynasak gider desteklerim ben.

önemli olan yönetim içindeki bu durum..

1 hafta sonra 5 tane yıldız da açıklansa fikrim değişmeyecek şu an için..
  • "World So Cold"

ne yaptığım seni ilgilendirmez konunun yanında açanın ismi yazıyor girmezsin olur biter veya bloklarsın
  • az önceki açtığım konuda sorun transfer değil yönetimin boşu boşuna milleti umutlandırmasıydı.Yönetim bizimle dalgamı geçyor lan dedim açtım.Baştan desinler hani o paraları veremeyiz yıldız almıcaz tamam deriz.Zaten yıldız diye tutturan yok.Ne söyledilerse sözlerinde dursunlar.Taraftara yalan söylemesinler.25 haziran deniyor milllet beklentiye giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

yahu daha 1 ay olmadı " yönetim harika " konuları açılalı. 1 ayda ne değişti ki? Bu kadar tez canlı olmak neden?

bizim karakter olarak tarzımız bu hocam herşeyin bi anda mükemmel olmasını bekleriz,olmazsa ipe geçiririz kelleleri.

bekleyin bakalım süre verin belki herşey güzel olacak,olmazsa hep beraber eleştiririz.

ayrıca basketbolda takımımızın euroleague'e gitmemesi çok normal şampiyon beşiktaş ve euroleague'nin temel taşları efes ve fenerbahcenin ardından 4. bi türkiyeden takım zaten alınamazdı.ayrıca mahmuti konusunun detayını öğrenmen gerek.

transfer konusunda artık ben yazmaktan bıktım lütfen transfere göre takım tutuyorsanız bırakın tutmayın takım makım
  • Mobildeyim kısaca birşey söyleyeyim.Kutuplaşmalar hala var ne kadar inkar edilsede a.özturk,s.doğan-ali dürüst,a.albayrak gibi başkan 2 sene sonra bırakırken yerime gelecek başkan ortamını bırakacam demişti ve bu isim buyuk ihtimal ali dürüst.Artıları ft yakınlığı albayrak gibi kozları var bana göre ama adnan öztürkte benim kafadan gerek stat olayı gerek şike olayları tam benim kafamdaki düşünceleri sertliginide ayarlıyor tam.Bakalım ama büyük konuşmayayımda 2 sene sonra ortalık karışır başkanlıkta.Olmadı başkanımız hazır derseniz Turgay kıran reyiz dağatır ortalıgı''Gel cesur turgay başkan gel aşka...''

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

yahu daha 1 ay olmadı " yönetim harika " konuları açılalı. 1 ayda ne değişti ki? Bu kadar tez canlı olmak neden?

bizim karakter olarak tarzımız bu hocam herşeyin bi anda mükemmel olmasını bekleriz,olmazsa ipe geçiririz kelleleri.

bekleyin bakalım süre verin belki herşey güzel olacak,olmazsa hep beraber eleştiririz.

ayrıca basketbolda takımımızın euroleague'e gitmemesi çok normal şampiyon beşiktaş ve euroleague'nin temel taşları efes ve fenerbahcenin ardından 4. bi türkiyeden takım zaten alınamazdı.ayrıca mahmuti konusunun detayını öğrenmen gerek.

transfer konusunda artık ben yazmaktan bıktım lütfen transfere göre takım tutuyorsanız bırakın tutmayın takım makım

konudaki en mantıklı yorum. Noktası virgülüne katılıyorum.

• Büyük transferler yapılacak ve 25 Haziran'da açıklanacak sözüne şikayet etmek için daha zaman var. Daha 4 gün var 25ine kadar.
    Önümüzdeki sene başarılı olamayız demişsin, sadece kiralık olarak oynayan ve bu sene takıma dönen oyuncularla bile geçen seneki
    disiplini korumamız koşuluyla yine şampiyon oluruz, kafana takma ;)
    Yönetim içindeki tartışmaları o kadar kesin bir dille anlatmışsın ki gören de sanki kulübün içinden bir adam sanacak seni.
    Madem bu kadar içindesin bir el at da düzelt içerideki sıkıntıları ;)
    Ben takımımdan, başkanımdan, malzemecisine kadar çok memnunum. Fikir ayrılıkları var, olması da gayet normal.
    Ünal Aysal kendisi söyledi zaten bunu da, "Herkes kendi işine bakıyor, çoğumuz daha önce birlikte çalışmadık. Zamanla
    daha da iyi olacaktır her şey" diyerek. Biraz sabır, bolca güven ve olabildiğimiz kadar destek olmaktan başka bir şey yok yapmamız
    gereken. Ama biz nedense hep zor olanları yapmaya bayılıyoruz, bugün yerden yere vuruyoruz iki gün sonra
    obbaaa Ünal Başgaan yine patlattı bombaları diyeceğiz, ondan 1-2 yıl geçince o transferleri Adnan Öztürk yapmıştı, ondan öncekileri
    bir önceki yönetim yapmıştı diyeceğiz. Şu anda en büyük sorun mali sorunlar ve yerinde çözümler var yapılan ve yapılmaya çalışılan.
    Diğer bir taraftan da sportif olaylar gayet başarılı, daha ne olsun.

Ünal Aysal geldiğince başarı, başarı, başarı sözü vermişti, bize de destek, destek, destek düşüyor.

Saygılar

• Ünal Aysal 15 sene başkanlık yapmış biri değil. Doğal olarak beklenti yükseltmenin ne olacağını pek tahmin edemiyor. Aziz Yıldırım 3 sene önce, Carlos'tan daha büyük bir yıldız alacağız" dediğinde ve bu patladığında ben de sinirlenmiştim mesela. Ama iyi bir iş adamı olduğu için sinirlenseniz de aslında kötü transferler yapmıyor. Melo bence, karakterini bir yana bırakacak olursak çok iyi bir oyuncuydu. Engin, TS'deyken de beğenirdim oyun stilini ve Elmander. bu üçü yerine başka elemanlar olsaydı Galatasaray şampiyon olamazdı. Bu mali yapılanma olayını da dikkate alın derim.
  • Sizine yönetimde kimin ne yaptığından, kimin kiminle kavgalı olduğundan ya. Oturur takımının maçını izle kardeşim. Taraftar mısın barış elçisi mi anlamadım gitti. Hayır aynı ailedeki insanlar arasında bile arada tartışmalar, fikir ayrılıkları olurken koskoca adamlardan sevgi yumağı olmalarını bekliyoruz. Hayır yazdıklarının çoğu her sayfası buram buram yalan kokan gazete müsvettelerinin sırf fazla tiraj uğruna pireyi deve göstermek için yaptıkları şeyler olmasa gene gam yemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

1 hafta sonra transferler açıklandığında uplatacak 2.konu

ben transferden bahsetmiyorum farkında mısın bilmiyorum ama genel bi değerlendirme bir çok transferin olmaması bunun sadece bi bölümü.

haftaya doğru düzgün transfer açıklanacağını sanmıyorum ve benim için pek önemli de değil küme düşmeye de oynasak gider desteklerim ben.

önemli olan yönetim içindeki bu durum..

1 hafta sonra 5 tane yıldız da açıklansa fikrim değişmeyecek şu an için..

abicim dert etme, senin yazdığının hemen hemen aynısını bende yazdım "bu takımın senin gibi taraftara ihtiyacı yok" diyenler oldu bana. insanların okuduklarını anlayamama gibi bir problemleri var ben derdimi anlatamadım, yönetimi transfer yapılamıyor diye eleştirdiğimi zannettiler düşünebiliyormusun?

transfer yapılmış veya yapılmamış hiç umurumda değil benimde, bülent tulun vs. gibi adamlar temizlenemiyor yönetimde yahu ünal aysal'ın yönetimsel anlamda olayları yeniden değerlendirmesi lazım, galatasaray'ın da sadece futbol takımından ibaret olmadığının farkına acilen varmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Bülent tulun denen adamın olduğu yerde hayır olmaz, onun olduğu şehirde ot bile bitmez..

Senin oldugun yerde bitiyorsa Tulunun oldugu yerde hayli hayli biter merak etme.
    Play off ragmen sampiyon olmus takim nasil ot bitmemisse. Yeter ya sinirlerim sizin gibiler yüzüne alt üst oldu.
    Birisi yönetim saydirir, birisi ultraslan cikarlarina ters oldugu icin Tuluna sayar digeri Senez Erzik hakem olarak aldi der. Bizim bir tkaim taraftarin durumu Fb taraftarindan bile daha geride kalmis.
  • Genele bakıyorum şöyle , klüp içinde problem oluyor ama normal her klüpte oluyor. Şampiyon olmuşuz.Klüp para basar olmuş , Başkan yıllardır beklediğimiz adam gibi adam açıklama yapıyor her an, Transferde en akıllı politika izlediğimiz sene aşırı yaşlı oyuncular yerine yaşı uygun oyuncularla görüşüyoruz.

Hep dediğimiz altyapı altyapı işe yaramış Emre-Semih çıkmış.

Daha ne istiyoruz yönetimden anlamadım ki ?
  • yönetim 13 ay önce zor bi görev devraldı ve bu görevi başarıyla yönetiyor.. futbolda fatih terimin büyük çabasıyla oluyor bu elbette, bazı arkadaşlar transfer sezonunu 25 haziranda bitecek zannediyorlar onlara önerim lütfen akıllarına gelen ilk şeyi bu foruma yazmasınlar düşünsünler önce biraz yazarken.. futbolda kısıtlı kadroyla muhteşem bi oyunla şampiyon olduk kulüp para basar hale geldi önemli stratejik hamlelerle borç azalmaya başladı.. Basketboldaki sorunu(sorun varsa tabi) yönetime bağlayan arkadaşlar var; 1- hakan üstünberk başkanın yoğun ısrarlarına rağmen kendi işlerine odaklanmak için görevinden ayrıldı 2- Mahmuti parayı çok sorun ettiği ve yönetime küfür ettiğii için gönderildi 3-Mahmuti yerine büyük ihtimal Ergin Ataman(şu 3 kupa alıp sezonu kapatan coach) geldi.. e soruyorum size; sorun nerde??takımda 3-4 noktaya oyuncu alınacak, transfer sezonu muhtemelen 1 eylülde bitecek ve ligler 17 ağustosta başlayacak nedir bu sizdeki acele?? sinir hastası yapıyosunuz insanı lütfen biraz daha sükunett lütfen.. diyeceğim son söz bu yönetimin kredisi bende bitmez ve yapacakları hamlelere çok güveniyorum.. saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.