Çavuş
27 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese merhabalar. Geçtiğimiz günlerde fenomen radyoda bir fransızca şarkı çaldı ve çok hoşuma gitti. Ancak internette aramama rağmen bulamadım :/ yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim :) konunun ucu açık farkındayım lakin son zamanlarda çalan fransızca şarkılardan sanırım. Yine de bu şekilde aratmama rağmen bulamadım

Herkese merhaba. 4 yıldır kullandığım Xiaomi telefonum artık miadını dodurmak üzere. Bu sebeple yeni telefon alma arifesindeyim. Bu zamana kadar hep android kullandığım için yine android sistemli telefonlara bakıyordum. ancak etrafımdaki bazı arkadaşlarımın baskısıyla iphone'lara da bakmaya başladım :) sonucunda 2 seçenek var karşımda. Iphone 11 ve Xiaomi 10T pro.

Şimdi bu konuyu neden buraya açtın diyenler olacaktır mutlaka. Şöyle cevap vereyim; bu vakte kadar hep android kulladığım için İos sistemine geçiş yaparsam adaptasyon sıkıntısını çok yaşar mıyım bunu merak ediyorum. bir de yukarıda bahsettiğim iki cihazdan hangisini almalıyım? veya neden 1500 TL civarı fazla verip Iphone 11 almalıyım ? Lütfen cevap verirken dalga geçmeyin zira Iphone ve ios konusunda cahilliğim var, ancak bir şey anlatırken de afedersiniz "aptala anlatır gibi" anlatmanızı istiyorum :)

Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler

Merhabalar. Kendimize 55 Yeni bir TV alacağız ancak bu konuda çok büyük bir bilgimiz yok. Sadece iyi bir görüntü kalitesi olsun, özellikle siyahların tam siyah olması gibi bir kaç aradığımız özellik var. Fiyat olarak da 8000-9000 bandına çıkabiliriz. Kendi çapımızda yaptığımız araştırmalarda seçeneği 2 'ye düşürdük. Sony 55XH9096 ve Philips PUS9435.. bu iki TV arasında hangisi daha iyi? Birinin diğerine göre ne ne avantajları ne dezavantajları var? Bilgili olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum..
herkese merhaba. Mi A1 telefonum var. Xiaomi mi airdots ile kullanıyorum. Kulaklığı ilk aldığımda yüksek ses ve yüksek bass konusunda çok tatmin ediciydi ancak sonrasında ne olduğu bilmiyorum ancak ilk günlerdeki gibi yüksek ses ve bass vermemeye başladı. kulaklıktan olduğunu düşünüyordum ancak samsung bir telefona bağladım kulaklıkları ve o bahsettiğim yüksek sesi sorunsuz bir şekilde verdi. buradan sorunun telefonda olduğunu anladım. bunun çözümünü bilen var mı acaba ? ayarlardaki ses yükseltici bluetooth kulaklık bağlı iken aktif olmuyor, sadece kablolu kulaklık takılı iken aktif. birileri yardımcı olursa çok minnettar olacağım.
herkese merhabalar.. yarın araba ile Ankara'dan Serik-Belek'e gideceğiz. İlk kez gideceğimiz için hangi güzergahı kullanmam konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

2 ay önce Ankara'dan Alanya'ya gitmiştik, oraya giderken en kısa mesafe olan Konya Seydişehir üzerinden gitmiştik. Malumunuz Seydişehir-Manavgat arası çok virajlı olduğundan 2 yaşındaki çocuğumuz biraz sıkıntı çıkarmıştı.
Annem, eşim, arkadaşlarımın eşleri .. vs tanıdığım hemen hemen tüm bayanlar ev temizliği yapmaktan imtina ediyorlar. Mesela anneme yarın 100 kişi misafir gelecek yemek yapılması lazım desem, hemen girer mutfağa, gerekirse 24 saat çalışır tabiri caizse kolonu bacağını bırakır ama yapar o yemeği. Eşim doğumdan dolayı 2 senedir evde ücretsiz izinde. O da aynı şekilde, temizlik için harcayacağı enerjinin 5 katını harcar mutfakta ama hadi evi temizleyelim deyince ayak sürüyerek yapar.

Sizce nedir bunun sebebi ?
Herkese merhabalar. 2014 model C4 aracım var. Son 1 haftadır arka 2 kapıda donma problemi yaşıyorum. Kapılar zor açılıyor ancak işin ilginç tarafı kapılar açıldıktan sonra bir süre kapanmıyor. Hani yarım kapanma bile olmuyor, mecburen araç içinin bir süre ısınmasını beklemek zorunda kalıyorum. Bu sorunun çözümü nedir bir tavsiyede bulunacak var mı ?
Saçma sapan inat yüzünden ilk yarının %60 ında şu adamdan faydalanmayip, Sinan 'a talim olduk ya diyecek söz bulamıyorum... Olaya 1-2 maçlık bakmıyorum, evet üst düzey bir oyuncu değil ama sinandan 3 gömlek daha iyi olduğu aşikar... Şimdi ise denize düşen yılana sarılır misali ilk 10 hafta yüzüne bakmadığı adamdan medet umuluyor... ama helal olsun ki sahada elimden geleni yapıyor. Bunlar benim nacizane görüşüm, herkese iyi akşamlar
Herkese merhaba. Yarın ki derbiye Ankara'dan YHT ile geleceğim. Pendik'te inince avrupa yakasına toplu taşıma ile en hızlı şekilde nasıl geçiş yaparım? Saat 2 gibi ineceğim o saatteki trafik yoğunluğuna göre bir yol tavsiye ederseniz memnun olurum.
Belhanda'nin şu yaptığına açık ve net "ihanet' denir. Ve bu ilk değil önü alınmazsa son da olmayacak. Terim şu adamı hizaya çekmek için gerekli şeyleri yapmazsa daha da diyecek sözüm olmaz. Hani eskiden Melo da sık sık kart görürdü ama adam çabalardı kendini yırtardı. Bu efendi relaks...yazık gerçekten çok yazık
Hakkında
İlgi Alanları: Basketbol-Fotoğraf-Futbol
Forum İmzası:
Structural Engineer
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 911
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.034 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 325 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.