|
Merhaba arkadaşlar kaçtır açmayı düşünüyordum bu konuyu dün başıma bir olay geldi. Sizin de fikirleriniz almak istedim. Bursa'da oturuyorum ve son yıllarda özellikle ana yollarda hep cansız hayvanlar var. Hem hayvanlara yazık hem de sürücüleri tehlikeye atıyor bu durum. Dün Mudanya yolunda yaklaşık 60 km hızla ışıklara doğru giderken önümdeki araba ani fren yaptı ve tabi ben de asıldım çarpmamak için sonra baktım önümdeki aracın önünde minik kedi yavrusu bir o yana bir bu yana kaçmaya çalışıyor. Benim arabada da ani frende otomatik yanan farlar var öndeki sürücü telaş yaptı ve ne yazık ki minik kediyi ezdi geçti sonradan. Yol da ana arter bir yol araba durdurup inilse başka kazalara sebebiyet verebilir. Minicik kedi yavrusu sinip kaldı öylece çok etkiledi beni bu durum. Bir yandan bu zararsız canlıları besliyorlar ama kimse sonrasını düşünmüyor. Ki daha öncede birkaç ana artelerde yola atlayan kediler gördüm ama hepsi kılpayı kurtulmuştu. Buna karşı ana arterlerde özellikle bu hayvanların yola atlamasını engellemek için bir sistem düşünülemez mi acaba? Sizlerde durum nedir karşılaşıyor musnuz sık sık acaba kendi şehrinizde. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı