< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lojistisyoner -- 30 Mayıs 2021; 21:57:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de satın alırken bunu merak edip araştırmıştım. Mıknatısın telefona zarar verdiği yazmıyor hiçbir yerde. Sadece mıknatısla temas halindeyken geçici olarak bazı telefon modellerinde jiroskop ya da pusulanın sağlıklı çalışmayacağı yazıyordu. Ayrıca yıllardır mıknatısla kullanıyorum, hiç sorun çıkmadı. |
|
|
O ızgarayı kapatırsınız olur biter. Yalnız bende bir G4 vardı, çok güzel telefondu ama çok da sorunlu aletti. Bir yaz zamanı klima açık telefondan da navigasyon açık. Izgaraya takılı dediğiniz gibi, arabada klima da açık ve normal zamanlarda 22 derecede kullandığım klima 18'de bile soğutamıyor. İçimden klima masrafı çıktı diye söyleniyorum. Sonra varacağım yere vardım, telefonu tutacaktan aldım, bir kaç saniye sonra buz gibi havayı hissetmeye başladım. Telefon ise sadece "ılıktı". Sanırım klimanın tüm soğutma çabasına karşı arabanın içini ısıtmış. |
|
Hocam mıknatıslı modelleri önermiyorum, ani frende ne olacağı bilinmez ayrıca aracın takılan muzuluna da zarar verebiliyor. Benim kullandığım ise alalı yıllar oldu, ilk Note 8 varken almıştım , S9 Plus da da kullandım ve şu an S10 Plus ile kullanıyorum yaklaşık 4 senedir bende kondisyonu, kalitesi ilk gün ki gibi düzeyde araç kapalı otoparkta durmamasına rağmen, o kadar güneş yedi yani :) Ama bulabilir misiniz bilmiyorum. Tutucu aparatla birlikte aldığım şarj cihazını da öneririm. Kutularının üstünde yazanları yazıyorum ; Samsung Vehicle Dock - EE-V200SABEGWW Samsung Dual-Port Adaptive Fast Charging Vehicle Charger – EP-LN920BBEGWW Markasının Samsung olmasına takılmayın, Apple iPhone 6S Plus ve HTC One M7 takmışlığım da var. Ayrıca 6000mah bataryası sebebiyle ağır bir cihaz olan Samsung M31s'de de hiç bir problem yaşamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 30 Mayıs 2021; 22:40:55 > |
|
![]() 366. gün ve yine bir karınca misali. |
|
Linkteki ürünü kullanıyorum. Aracım klasik binek araçlardan ziyada daha sert amortisörlü spor araba daha çok titreşerek giden bir araç buna rağmen telefon 1 kere dahi düşmedi. Bu tarz mıknatıslı ürünlerin havalandırma menfezlerine takılanları da mevcut bu ürünler menfezlerin kanatçıkların kırılmasına sebebiyet verdiğinden cama yapışanını tercih ediyorum daha sağlıklı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 31 Mayıs 2021; 0:12:13 > |
|
|
Geçen hafta araç içi kokusuyla beraber kargo bedavaya gelsin diye 7 liraya kaydırmaz ped aldım, 90 derece dik duran bir yerine yapıştırdım aracın, telefonu dik konumda bile ne kasisten sert geçişte, ne bozuk yolda ne de sert dönüşlerde salmıyor. Bilmiyorum zaman geçtikçe etkisi ne derece kaybolacaktır ama 1 haftalık yoğun kullanımda bile sorun teşkil etmedi. |
bende bunu aldım kullanıyorum. telin arkasına yapışan paslanmaz parçayı aşırı sağlam tutuyor ve bırakmayacak gibi oluyor bazen. diğerleri nasıl bilmiyorum ama ço kullanışlı diyemem ama tutuyor. kibar bi şey |
|