< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 8 Haziran 2025; 21:7:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yolda Yürüyordum

-
-
İşte bu... Kızlara asla taviz vermeyeceksin.. Eminim onlar " hayret, bize yanaşıp da bi merhaba demedi veya sohbet başlatmadı, demek ki bu topraklarda kız arkasından koşmayan erkekler de varmış" diyerek bunları hayalkırıklığına uğrattın.. Bu ve benzerlerine aynı şekilde iplememeye, adam yerine koymamaya devam...
-
Aynen öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün parkta yabancı kızlar 15 kilo çantayla koşmama şasırdılar. Fakat yine iplemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 8 Haziran 2025; 21:21:57 >
Aynen devam... Ben de kazara suratlarına baktığımda bana baktığını yakaladığım kızlara bir daha bakmıyorum. Eminim onlar benden ikinci bir bakış bekliyorlardı, aynen diğer erkeklerin kendilerine ikinci defa baktıkları gibi.. Onlara istediklerini vermiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 8 Haziran 2025; 21:26:33 > -
Daha iyi maaşlı iş lazım. Riv riv çekemem. Ne zaman düzgün ilişkisine değer veren birisi gelir Allahın izniyle evlenirim.
Zengin bir adam gelse,
gel ulan buraya dese, al sana istediğin gibi doğada tek başına yaşayıp projeler üreteceğin bir dağ evi. Kütük ev, içinde de şömine
İçini istediğin gibi dayayıp döşeyelim, starlink ile yüskek hızlı internetin hazır olsun.
İçini istediğin cihaz ve ekipmanlar ile donat.
Altına da bir suzuki jimny, kasabaya inip ordan ihtiyaçlarını karşılarsın dese
Artık hayal ve projelerini gerçekleştirmemek için hiçbir mazeretin kalmadı.. İbanına da 1 milyon atıyorum. Sana olan bu yatırımımı 1 sene içinde 2 milyona çıkartabilecekmisin görelim dese, Böylece projelerinin işe yarayıp bir gelecek vaadedip etmediği anlaşılırdı...
-
Tipin iyimi?
Beğenenler var demek ki.
Çok yakışıklı olduğumu asla iddia etmem ama güzel kızların ilgisini çekiyorum demek ki.
Hocam soru dekareme içindi:)
Mobilden bildirim gelince dedim bana sordun sandım.
Görmemişim.
-
Canın sagolsun:)
O fotodaki kişinin sen olduğunu kanıtlaman lazım ama
2 sene önceki o halinden eser kalmamışsa seni nasıl o fotoğraftakine benzetip dava açmana izin verecekler
Demek ki hala o kişiye benziyorsun
Fotoğrafın taraması yapılır, yüz hatlarından analiz yapılır yine ortaya çıkar.
Kilo vermek veya almak suratın tanınırlığını engellemez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- elde kendiliğinden oluşan kesikler neden olur
- zoretanin yan etkileri
- mükemmel nesli
- damar yolu açılan kolda ağrı nasıl geçer
- kurtlar vadisi kirve
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X