Bildirim
Serum Sonrası Kol Ağrısı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doktora danışın yeri burası değil. Sağlık söz konusu.
Tetanoz aşısı olun
Geciktirirseniz gazlı kangrene çevirir
Polikinliğe gidecektim ama haftasonu bugün acilde ise iğne vurup gönderirler diyorlar -
Tetenozla alakası varmıki ?
kolda morarma şişlik vs yok düz ağrı -
ben de kan verdikten sonra keşkül titretmesi yapıyordum iğneli bölüme. meğersem yapmamak gerekiyormuş. sabit bastırmak gerekiyormuş. 2 hafta boyunca kolumdaki morluk yayıldı yayıldı bileğe ele kola heryere. -
Ağrı oldumu hocam 2 haftadan sonraki süreç ne oldu
bende morartı olduğu için ağrıdı sonra geçti. -
Teşekkürler cevap için.
Bende acile gittim doktor damalara bakıp açık damarların sıknıtı yok buz tedavisi yap dedi birde kas gevşetici ağrı kesici iğne verdi 10 güne kadar geçer diyor. -
Flembit ya da hematom olabilir. Bunlar iğne ile ilgilidir. Doku zedelenmesi ve ya delinmesi yüzünden. Buz koyun birkaç güne geçecektir.
İyileştiniz mi hocam?
Tabiki hocam. ağrı 3 hafta falan sürdü ama acil'de iğne yapmışlardı daha sonra kendi kendine geçtiquote:
Orijinalden alıntı: fero1183
İyileştiniz mi hocam?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X