Şimdi Ara

Yolda kızların bakması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli denk geliyor. Karşıdan gelen ya da girdiğim mağazadaki kızlar gözlerini hiç ayırmadan bakıyorlar. Tabi kendine güveni olmayan bir gerizekalı olduğum için hiç tepki vermiyorum ya da saniyelik bakıyorum. Şimdi beyler bu olaylara biraz uzak olduğum için size sormak istedim. Bu bakışları nasıl yormalıyım sizce. Bu kızlar sevmedikleri insanların gözlerinin içine içine bakmaz herhalde.
    Siz nasıl davranıyorsunuz bu tarz durumlarda. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende bak, tebessüm et

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Aklımdan geçiyor ama yanlış anlaşılırım diye korkuyorum hem de bakışları yanlış da yormak istemiyorum hocam. Ne biliyim belki garipsedikleri için bakıyorlardır diye de düşünüyorum bazen.

• ben de otobüsdeyken kendi yaşımdan büyüklerle göz göze geliyorum sürekli
  • biri bana bakıyorsa muhtemelen bir sıkıntısı vardır bir şeyi şikayet edecektir bana. bu yüzden hiç kimse bakmasın bana. biri de gelip iyi bir şey söylemedi. ha söylediyse de bir şekilde onu da kendime karşı döndürürdüm. ne zaman kibar davranmaya çalışsam hep kaba davranıyorum özür dilemek de olay anında aklıma gelmiyor sonra keşke olay anında özür dileseydim diyorum. ama alıştım artık kimse sevmiyor beni zaten umrumda da değil. ben yine iyi olmaya çalışıyorum ama mal olduğum için tam tersi oluyor hep.
  • Beni gören Yolunu değiştiriyor :D
  • Kızlar bunu herkese karşı yapar. Amaçları karşıdaki bana bakıyor mu diye kontrol edip ego tatmini yapmaktır. Senlik bir durum yok hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanların garip garip bakması
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da çok bakarlar ağızları açık kalıp dibleri düşer. Bulgur kazanı gibi kafa komado ejderi boyun her yerde rastlamak mümkün değil, bakışlar hayranlıktan değil e5 de ezilip dümdüz olan kedi ölüsüne bakar gibii

• Bende öyle düşünüyorum hocam. Ama bunların hepsi mi böyle? Ne değişik bu kızlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Aklımdan geçiyor ama yanlış anlaşılırım diye korkuyorum hem de bakışları yanlış da yormak istemiyorum hocam. Ne biliyim belki garipsedikleri için bakıyorlardır diye de düşünüyorum bazen.
    Bir şey olmaz tebessüm et, bir yerden sonra başlamak lazım

• İki ihtimal var;

1)Yakışıklı ya da vücut yapan birisindir.Kızlar bu nedenle bakıyordur.
    2)Bir tarafında absürtlük vardır.Mesela saç stilin,giyim tarzın,konuşma tarzın ortama göre absürttür ya da kötüdür.Ondan bakıyorlardır.
  • Ne bakıyorsunuz o çocukları deseydin bir daha bakmazlar.

• Yiyip bitiriyorlar resmen..
  • aynen
  • büyük ihtimalle tipinle dalga geçiyorlar kardeşim, geçmiş olsun
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    neden yalan söyleyeyim ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

neden yalan söyleyeyim ki
    o anlamada demedim kardeşim benimde başıma geliyo ama uzak durmak lazım o tiplerin çoğu evli oluyor
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    heee

benden büyükler yaş olarak evli olmuyor hocam merak etmeyin ama rahatsız edici bir durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyütülecek bir şey yok kardeş.
    Birine benzetmiştirler, çok ta umursama beklentiye girme.
    Yüz vermeden geç git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 28 Ocak 2020; 20:0:0 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.