Bildirim
yoların kaşarları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
clio megane eski kasa corollalar saymakla bitmez. -
Hafif ticarilerin her türlüsünü görmekten gına geldi. Ama fırsatım olsa alır mıyım. Evet, alırım. -
doblo sümbül sahin doğan -
Mercedes C serisi, BMW 5 serisi, Audi A6. Sanki parayla alınmıyor da Kızılay dağıtıyor arabayı. -
Bugatti, Bentley, Aston martin. Pontiac. Bunları görmekten de fenalık geldi. Artık trafiğe çıkmıyacam. -
kesinlikle hafif ticari.gına geldi...bi de çaplarına bakmadan dip gaz gidiyorlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafif ticariler kesinlikle. 1.8 1.9 Dizel motorlarıyla rampada selektör çakmaktan acayip zevk alıyorlar. -
Tofaş serisi, corolla, megane2 birde passat -
....... Passat
Beyaz Golf 6
Beyaz C180 amg
Beyaz Qashqai
Gri Megane II sedan
Her türlü hafif ticari -
clio clio clio her yer clioooo artık yeter oghhhhhhhhhhhhhh...paradox olacak ama altımdaki şirket aracı da clioooooooooo -
1- hafif ticariler
2-Linea
3-symbol
4-era
5-Maalesef kendi aracımda heryerde var. -
İyi ki kimse Dacia dememiş. -
marka model farketmiyor, apaçilerden gına geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Mercedes C serisi, BMW 5 serisi, Audi A6. Sanki parayla alınmıyor da Kızılay dağıtıyor arabayı.
Evet cee'd bir aşktır dimi :) -
Albea -
Bu kadar yorum yapmışsınız biriniz de Fluence dememiş. Hayret. -
quote:
Orijinalden alıntı: AntonioMontana
marka model farketmiyor, apaçilerden gına geldi.
Aklın yolu bir. -
Clio
Golf -
ford fiesta
marea
cıvıc
otokar m2000
dacia logan
renault fluence
renault clio
MURAT 131->Şahin doğan görmekten nefret etmem amam bundan nefret ediyorum tasarım olarak daha kötüsü yapılamazdı tebrik ediyorum.arkası falan acayip bişey iğrenç
ford mondeo
Benzer içerikler
- elektrikli araba batarya fiyatları
- swm g01f yorumlar
- egea 1.4
- otomatik vites s ne demek
- debica kışlık lastik yorumları
- renault clio 2022 fiyat listesi
- megan 4 sıfır
- lexus gx
- paul walker hangi arabada oldu
- zeekr 009 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X