Şimdi Ara

[Yip Man chinchyun] The Legend Is Born: Ip Man (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette böyle bir şey gördüm? 3. film mi geldi?

[Yip Man chinchyun] The Legend Is Born: Ip Man (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1641638/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 3 Eylül 2010; 13:20:50 >

• geldi çıktı bile
  • Gerçekten 3. film mi çıktı ???
  • ilk 2 seriden farklı konusu var, gençliği anlatılıyor, ilk 2 filmden oyuncular var, ip man kalitesinde, 2. filmden iyi sayılabilir
  • film idare ederdi ben ilk filmdeki tadı almasam da iyiydi. . . ama bruce lee yi yetiştirsin artık yeni filmde o konuyu duymak daha heyecan veriyor insana
  • ip man 1-2 den farklı bu.. diger 1-2 ye göre güzel değildi.. ama izlenebilir cocuklugu anlatılmış..

• 2. Filmde ölen usta bu filmde de tekrar ölüyor. Hatta yine astım hastası. Çinde o kadar nüfus var, neden aynı adamı kullanmışlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 5 Eylül 2010; 12:24:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Legend Ronaldo vs Man.Utd 2003
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

2. Filmde ölen usta bu filmde de tekrar ölüyor. Hatta yine astım hastası. Çinde o kadar nüfus var, neden aynı adamı kullanmışlar acaba?

bende orda takıldım ama adam kilosuna ve yaşına rağmen yakışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk
    quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

2. Filmde ölen usta bu filmde de tekrar ölüyor. Hatta yine astım hastası. Çinde o kadar nüfus var, neden aynı adamı kullanmışlar acaba?

bende orda takıldım ama adam kilosuna ve yaşına rağmen yakışıyor

Yakışıyor yakışmasına da senaryoda ki bütünlük bitiyor. İlk filmde kasabaya gelip bütün ustaları döven köylüyü canlandıran adam bu filmde Ip Man'ın kardeşi rolünde. Üstüne birde Ip Man'a baba diyen bir çocuk var ortada. Esas senaryo ile bağlantılar çok kopuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 5 Eylül 2010; 12:25:16 >

• Wing Chun Kung Fu açısından gayet iyi bir filmdi fakat sanatsal kalitesi tartışılır tabi ki.
  • SPOILER
  • [simage]http://cinewb.com/wp-content/uploads/undisputed3poster.jpg
    [/simage]
    Onu izliyeceğinize Bu Filmi İzleyin Derim İzledigim En İyi Dövüş Filmi
  • ilk 2 filmle alakası yok bu film farklı bir ip man filmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.