Bildirim
The Legend Is Born: Ip Man
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başarılı bir seri eminim bu filmde güzel olacaktır,çok sevindim 3. filmin çekildiğine cılkının çıktığı falan yok dövüş filmlerinin en iyisi bence gittiği yere kadar çekilsin -
Ya filmi izlemeden yorum yapıyorsun ya da IP Man'in hayatını bilmeden yorum yapıyorsun? Şu filmlerin 2. ve 3. serileri çıkınca, ''cılkı çıktı artık ya'' laflarını bırakın artık. -
1 ve 2 nci filmi izledim ama tadında bırakılması gerektiğini düşünüyorum artık bir şey tutunca tamamen ticarete dökülüyor saw serisi gibi, -
bu fiilm cakma heralde ya bizim eleman oynamıo ilk iki filmdeki ip man yok bunda -
quote:
Orijinalden alıntı: JUSTIN
Başarılı bir seri eminim bu filmde güzel olacaktır,çok sevindim 3. filmin çekildiğine cılkının çıktığı falan yok dövüş filmlerinin en iyisi bence gittiği yere kadar çekilsin
Bu film başka hikayesi aynı sadece.
Oyunculara bakın Ip Man'i Donnie Yen oynamıyor. -
IP MAN 'i başka adam oynayacaksa izlemem. İlk 2 filmdeki elemanın masumiyetine bebek yüzlülüğüne çok alıştım.
Gerçi şimdi google görsellerde serdar ortaç vari tiplerini görünce soğudum bi anda -
Gençliğini anlatıyormuş bu filmde diğer 2 filmden bağımsız bu, -
serinin tadını kaçırırlar korkusu oluyo tabi ama kaliteli olursada yakışır -
filmde yip ustanın gerçek oğlu oynuyormuş -
Yip ustanın gerçek oğlu 83 yaşında mı ne Adı da Ip Chun muydu neydi yanlış da hatırlıyor olabilirim
-
bu film seriden ayrı bi film (seri olanının 3. filmi çıkacak daha sonra) ve yip man ın gençliğini anlatıyor daha toy yani dvdsi çıkmış anladınız siz
, ip chun o yaşlı adam bi videoda izledim hala gençliğimdeki gibi kuvvetliyim diyordu -
Çıkarsa 3.film kesinlikle izlenir bence. -
mamunda ya damlamış -
quote:
Orijinalden alıntı: thend
mamunda ya damlamış
Hey maşşallah, alayım hemen listeye -
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
quote:
Orijinalden alıntı: thend
mamunda ya damlamış
Hey maşşallah, alayım hemen listeye
Alt yazısını bulmamıştım,bulursanız p.m rica etsem -
Film kaliteli arkadaşlar, izleyin, izledim. -
indiriyorum bakalım.
bu arada afişindeki adam donnie yen i pek aratmıyacak gibi
Bide o gözleri kapalı olan amca 2.filmdeki usta değil miydi?
-
Evet 2. filmdeki usta, bu filmin senaryosu bence 2. filme daha güzel daha derin. Bu adam donnie yenden daha iyi kapışıyor.
Bu seriyi izleye izleye çin kültürünü öğrendik nerdeyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 21 Ağustos 2010; 12:13:24 > -
Ip Man başka ya.Cılkını çıkarsalar gene izlenir.
Benzer içerikler
- dabbe 4 gerçek hikayesi
- mafya aşk filmleri yabancı
- james bond izleme sırası
- malizia tarzı filmler
- uzay oyunları 2
- örümcek adam
- bilim kurgu filmleri
- gizem filmleri
- türk filmleri
- zombi filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X