Şimdi Ara

yine yurtdisi cikislari coktu sanirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun oglen 2den beri filan yurtdisi sitelere giris, online oyunlar etc, feci sekilde yavas.

varmi boyle bir problemi olan.

benuydu netteyim, 2den beri wowdaki latencyim 1000+ms normal 100-200 arasi oluyordu.

yaklasik 2,3 gunden beridirde 400-500 arasi geziniyordu, ctesi full coktu.

bir site vardi, yurtdisi hatlarimizin sorunlarini gosteren, neydi orasi ordan bakalim.

bang! bang!
  • _____________________________
    "Glücklich muss man einfach sein".

• ehrimen cok tesekkurler, evet site bu site,

gorudugu gibi yine yurt disi cikislari ..... yemis durumda.... tskler turkiyenin alt yapisinin icine eden telekom!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    degisik bisi aldim
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende günlerdir sorun var bu gün iyice abarttı ama sizde de böyle miydi?
  • saat 2 den buyana sorun bende de vardı az önce aradım onayladılar hem yurtiçi hemde yurtdışında ip alma sorunları varmış telefonu kapattıktan 10 dk sonra reset atıp yeniden ayarladım modemi şuan gayet rahat donanımhabere bile giremiyordum

Normalde 200-210 ms veren ms degerleri bugun vasat durumdalar...
    Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • of of bu şirkete söylenecek bi laf kalmadı artık ne sözlükte nede lugatta gerçi argoda baya var ama zaten onu hepimiz söylüyoruz tt avrupanın en pahalı ve dandik neti ttnet
    "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..."
  • gelişme var ya ne kadar zamandır böyle olmuyordu
    geçer yarına
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • gercekten rezalet.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.