Şimdi Ara

Yine şampiyonluğun en büyük adayıyız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon başlarken geçen seneki takımı koruduk gibi görünmekte.

Zaten diğer takımlarla kıyasladığımız zaman yerli oyuncularımız oldukça kaliteliydi birde üstüne alınabilecek en iyi yerli oyunculardan birkaçını daha kattık kadromuza.

Atıl durumda bulunan yabancılardan kurtulup (Guiza-Bilica) birşeyler katabilecek bir oyuncu alınca ön liberoya bence en güçlü aday olacağız.

Sonuçta bu bir oyun herşey ters de gidebilir ama kağıt üstünde baktığımız zaman Galatasaray yeni bir takım ve yeni bir sistemle başlayacak gibi görünüyor. Kadro kaliteleri iyi de olsa bu sene kolay puan kaybedecekleri maçlar olacaktır. En güçlü rakip konumundalar...

Beşiktaşta ise çok değişen birşey olmayacak gibi. Üstelik Tayfur tam bir kapalı kutu ve ben çok şey verebileceğini sanmıyorum geçen sezondan farklı olacağını da düşünmüyorum.

Trabzonspor yine zorlasada zirveyi yaşanan kan kaybı ile geçen seneki başarısını yakalayamayacaktır.

Şampiyonlar Liginde ise grupta 3. oluruz gibime geliyor anormal zor bir gruba düşmez isek.

• Zirvede biryerde olacağımız kesin bunun en büyük nedenide uzunnnnn zaman sonra Liderliğe oynayacak olan Gsdır..uzun zamandır sonra birbirlerine itici güç olacaklar...
  • türkiyedeki şampiyonluklar kesmiyor beni..umarım avrupada bir şeyler yaparız ama bu kadro ile çok zor.
  • Yabancı sınırı kalkmalı ilk önce, sonra kime tutamaz bizi.
    En büyük rakibimiz bence Beşiktaş.
    Galatasaray daha yeni bir takım Beşiktşaın bu sezon ki gibi performans sergilerler.
    Trabzon da şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas_anderson

türkiyedeki şampiyonluklar kesmiyor beni..umarım avrupada bir şeyler yaparız ama bu kadro ile çok zor.

benim çocukluktan beri takip ettiğimden beridir en iyi kadro budur bence... (olası siyahi transfer dahil)
  • En büyük aday biz olacağız bir iki takviyeyle bu şüphe götürmez. Galatasaray ve Beşiktaş iyi kadro kurmuş olsalar da tökezleyeceklerini düşünüyorum. Özellikle Tayfur Bjk'de birkaç kötü sonuç alırsa kovulabilir.
  • Seneye rakibimiz büyük ihtimal GS.
    Ama onlarda da işler ters giderse tam bir muamma..

Tayfut Havutçu , tüm iyi niyetlere rağmen idare edemez BJK'ı.Mutlaka bir yerde sorun yaşarlar... BJK için ilk 10 hafta çok önemli... bu 10 maçın 4'ünde kayıp yaşarlarsa Havutçu gider.

Bursa'da son olanlar muhakaak şehri ve takımı olumsuz etkiler.

Trabzon'u Tabzon yapan bence Selçuk , Colman , Burak , Umut arasındaki uyumdu.Burak ve Colman'ın yanına gelenler ne yapacaklaar merak ediyorum.Trabzon geçen sezon yaşadığı şok'u bence üzerinden hemen atamayacak.Bu sene Trabzon'un kayıp yılı olur görüşündeyim.

Fenerbahçe son 10 sene'de diğer rakiplerini ezerken sadece futbolcu kalitesii kullanmadı.Yıllardır bu takım aynı isketlet ile birbirine anlayan ve tanıyan futbolcularla oynuyor..
    Diğer takımların bu aşamaya zor gelmesi.
    Ben diğer takımların şampiyonluk şansını FB'nin Avrupa'daki durumuna da bağlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...Tek Rakibimiz THY...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

türkiyedeki şampiyonluklar kesmiyor beni..umarım avrupada bir şeyler yaparız ama bu kadro ile çok zor.

benim çocukluktan beri takip ettiğimden beridir en iyi kadro budur bence... (olası siyahi transfer dahil)

dostum bu benim görüşüm..inşallah ben yanılırım ama elli kere yazdım en azından sağlam bir orta saha almadan gruptan çıkmamız zor yani
  • quote:

quote:

quote:

dostum bu benim görüşüm..inşallah ben yanılırım ama elli kere yazdım en azından sağlam bir orta saha almadan gruptan çıkmamız zor yani

Alcaz tabi ki. Cristianla Selçukla olmaz bu iş.

• Hem Takımım hem de rakiplerimiz hakkındaki görüşlerim şöyle;

Bence iyi bir beşiktaş izleyeceğiz sezona olağanüstü başlayamayacaklar ama ne olursa olsun onları destekleyen bir taraftar grubu var 2 şampiyonluk adayının Fenebahce ve Beşiktaş olduğunu belirteyim öncelikle

Galatasaray'da elbette ünal aysal gibi yaşamı başarı ile dolu olan bir başkan var ve bu başarılarını (söz verdiği gibi) futbola da uygulamak isteyecek..Amma velakin Galatasaray'ın 2010-2011 Beşiktaş'ı olma riski cok yüksek.Galatasarayın lig de var olmasını sağlayacak kişiler yerlilerdir bunların başında arda gelir.

Arda Turan

Bu sene basın ile bircok sürtüşme yaşadı ve onu coğu zaman ezilen kişi olarak gördük.Ama ben onun hırslı tuttuğunu koparan bir futbolcu olarak yapılacak herhangi bir Reyes forlan Transferleri onun hem bu yıl ki hem de gelecekti futbol hayatını etkileyecektir.Soru şu daha hırslı bir Arda'mı? komplexli bir Arda mı?
    Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Sonuc olarak lig sonunda 4 veya 5 puan fark ile Fenerbahcenin şampiyon olacağını beşiktaşın 2. galatasarayın bursanın ardından 4. olacağını düşünüyorum.

Ama tabiki bu bir maraton.Fenerbahcemiz bu sene avrupada bir başarı yakalama adına eylemlerde bulunursa lig daha değişik şekillenebilir..

Not: Bu kadar uzun yazma sebebim yasaktır..' galatasarylı arkadaşa fikir alışveriişi yapmaktan aciz kaldık

• Geçen sene bu ligdeki en büyük avantajımız sağ ve sol bekimizdi. Yapılan transferlere bakınca yine o bölgelerde rakiplerimizden fersah fersah üstünüz. Türkiye'de çok önemsenmiyor bek oyuncuları ama artık takımların lokomotifi haline geldiler. Hem savunmayı, hem orta sahayı hemde hücumu çoğaltan oyuncular onlar. Allah GG ve Santos'a sakatlık vermesin..
  • GS transfer yaptı diye ilk sıralara oynayacak diye birşey yok, son FT dönemini hatırlayın, transfer şampiyonu olup F.Terimi kovduklarını unutmadık.

Bizim rakibimiz yine kendimiz oluruz. Kim ne transfer yaparsa yapsın, bir GG bir Volkan bir Santos bir Alex bir Emre'leri yok. Olamayacakta!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

GS transfer yaptı diye ilk sıralara oynayacak diye birşey yok, son FT dönemini hatırlayın, transfer şampiyonu olup F.Terimi kovduklarını unutmadık.

Bizim rakibimiz yine kendimiz oluruz. Kim ne transfer yaparsa yapsın, bir GG bir Volkan bir Santos bir Alex bir Emre'leri yok. Olamayacakta!!!

yok artık o statla bir hava yakalayacaklardır... bence oynarlar, tabi ts gibi sonunaaa kadar gidebilirlermi orası meşhul..
  • Bundan onceki sezon bilicali guizali kadroyla 2. olduk Allahim bu nasil birseydi ya.

Onlarsiz bir kadroyla tabii ki basari isteniyor

Ama 19. sampiyonlugu Bursaya kaptirmamak lazimdi.

Bu yil 19. sampiyonlugu elde edebilirsek hersey daha guzel olacak.
  • quote:

quote:

quote:

sleçuk-maldonado ikilisi ile çeyrek final oynadık hatırlatırım.

bunu söyleye söyleye dilimde tüy bitti, bırakın artık bu kadro ile zor şu adamlar ile zorlanırız laflarını. önemli olan takım kimyasını iyi kurmak, öyle olunca takımdaki her oyuncunun performansı 2 katına çıkıyo. zico bunu elindeki kadro ile başarmıştı.

uğur boral ı, deivid i hatırlayın, bu adamlar şimdi elimizde olsa beğenmezsiniz ama onlar bizi çeyrek finale taşıdı.

ortasahaya tabiki transfer şart ama kadro yetersiz olduğu için değil, emre den elimizde sadece birtane olduğu için.

• Kadroya değil mücadeleye bakar olay. Bu sene de gördüğümüz gibi kaç tane dönmeyecek maçı çevirdik. Eski şampiyonlar ligi maceramız da aynı şekilde. Benfica gibi bi takımın kadrosu çok mu iyi sanki ? Sadece mücadele etsinler oldukça iyi yerlere geliriz.
  • quote:

quote:

Şuanki kadromuz Çeyrek final oynayan kadrodan çok daha iyi.Hele bir de iyi bir ön libero alırsak herşey olabilir.Aykut Kocaman'a güveniyorum ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.