hani diyorsunuz ya bütün kızlar apaçilerdn hoşlanıyor diye.işte gün o kızlardan uzak durma günüdür onları dışlama günüdür.aşağıdaki alıntıyı okuyunca anlayacaksınız.böyle kızlardan uzak durun gerekirse ajdarla evlenin ama uzak durun onlardan
Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
geçenlerde bir sözlükte şu yazı gözüme çarptı, içinden bayağı azalttım sert sözleri, benim fikrime uyuyor bu yazı
siz lisede ve üniversitede efendi, çalışkan çocuklara yüz vermeyip *** heriflerle takıldınız, gönül eğlendirdiniz. o ***ler okulunu bitiremedi,iyi bir iş sahibi olamadı. ama o yüz vermediğiniz efendi, çalışkan çocuklar iyi bölümleri bitirip iyi yerlere geldiler. evlilik çağına geldiğinizde de senelerce takıldığınız ***lerle değil de iyi bir iş sahibi olan efendi, çalışkan adamlarla evlenmek istediniz. ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "türk erkekleri çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce *** heriflerle takılacaksınız, kendiniz istediğinizi yapacaksınız da iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? yok öyle şey!
15 günü kitlemişler yazık olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Bvlgarı
15 günü kitlemişler yazık olmuş
+1
Doğruyu dokuz köyden kovarlar.
Yazan kişi haklı beyler. Türk kızları bir değişik . Umarım birgün Norveç , Isveç veya Rusya ya gitmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH
+1.Şimdi senin söylediğin de doğru.Seni de çizmesinler hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Tarîhçî
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH
+1.Şimdi senin söylediğin de doğru.Seni de çizmesinler hocam?