Şimdi Ara

Kız arkadaş hakkında bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen gün kız arkadaşımla buluştum(sevgilim değil yanlış anlamayın ) benden telefonumu istedi kurcalamak istediğini söyledi ve bende vermedim tabii benden bişey mi saklıyosun falan dedi ben de yok deyip geçiştirdim acaba neden karıştırmak istedi normal kız merakı mı yoksa başka bir sebepten mi ?

• Benden bi şey mi saklıyorsun diye sorması biraz tuhaf değil mi sana göre normal arkdaşınsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Benden bi şey mi saklıyorsun diye sorması biraz tuhaf değil mi sana göre normal arkdaşınsa ?

öyle herşeyimi de paylaştığım biri değil ama bilmiyorum
  • Kız şizorfen bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

quote:

Benden bi şey mi saklıyorsun diye sorması biraz tuhaf değil mi sana göre normal arkdaşınsa ?

Belki onu tele ne diye kaydetmişsin merak etmiştir sana da direk soramamıştr, kurcalaamak istemiştir.
  • quote:

quote:

quote:

Belki onu tele ne diye kaydetmişsin merak etmiştir sana da direk soramamıştr, kurcalaamak istemiştir.

yok hocam onun karıştırmak istediği bölümler mesajlar whatsApp ve fotoğraflar olabilir birkez elimden alıp girmişti de son anda geri aldım

• Benimde bi kız arkadaşım alıp rehberi karıştırmıştı.Bi anlam çıkarmalı mıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZacDoUrden

Benimde bi kız arkadaşım alıp rehberi karıştırmıştı.Bi anlam çıkarmalı mıyım

Hoşlandığı birisi varsa numarasını almak için girmiş de olabilir, söz konusu kadınsa kısaca her şey olabilir
  • quote:

sence
  • quote:

quote:

Hoşlandığı birisi varsa numarasını almak için girmiş de olabilir, söz konusu kadınsa kısaca her şey olabilir

yok o ihtimal yok.%100 eminim.
  • up
  • yok mu yardımcı olabilcek olan
  • Ona soraydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Ona soraydın.

sorsaydım konu açar mıydım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Ona soraydın.

sorsaydım konu açar mıydım ?

Ben de diyorum ki yorumlar tahminden öteye gidemez. Kıza sormalısın. Bütün ihtimalleri sıralasalar ne olacak yani arasından seçip "aha kesin budur" mu diyeceksin?
  • Simdi herşey olabilir. Sonuçta bi bayan bu aklinda binbir türlü tilki dolasiyodur, ne desek olabilir. Gerçekten meraktan bakmak istemiste olabilir, senden hoşlaniyorda olabilir, telefonunla senin adina rehberindeki birine mesaj atıp seni kizdirmak istiyor da olabilir. Bu liste uzar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav kadın milleti anlamaya çalışmakla uğraşma ne yapmak istediğini tahmin edemezsin en iyisi başka bir kıza sor
  • normal kız merakı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrboyd

Kız şizorfen bence

Yada Türk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.