Şimdi Ara

Kavgaya girmeden önce gaza getiricek şeyler ! [Bu Konu Tutar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
9
Favori
5.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kavgaya girmeden önce gaza getiricek kavga etmek için sebep arıyıcağımız şeyleri bu konu altında paylaşalım.İlk olarak ben başlıyım.

Green Street Hooligans

Bu filmi izledikten 1 gün sonra okulda 5 kişinin arasına dalıp kaşımı yardım.O zamana kadar hiç kavga etmemiştim düşünün filmin nekadar gaza getirdiğiniFilmin sadece fight scene sahnelerini izlemeyin filmi baştan sona izleyin konuyu anlarsanız daha çok gaza gelirsiniz.

Kimbo Slice

Sokak dövüşcüsü inanılmaz derecede iri sakallı keltoş bir abimizdir.Şu videosunu izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Buda sherlock holmes filminden bir sahne..İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Kavga videolarının bulunduğu site:şimdi direk link atsam reklam olur google'a hqfights diye aratın ilk siteye girin orda street fight bölümüne girin orda sokak dövüşlerini izleyebilirsiniz ve sokak dövüşünde ne ne olur kavga nasıl olur az biraz anlarsınız.

Müzik

Killa Hakan - Alem buysa

El nino - kalbini kırarım

Tarih:09.03.2012 - Yeni film tavsiyeleri
    Blood and Bone (hapiste arkadaşına bir söz veriyo ve sözünü tutmak için sokak dövüşlerine katılıyo)
    Filmden bazı sahneler

Never back down(çocuk intikam almak için mma öğrenmeye başlıyo)

Konuya ilgi gelirse dahada geliştirebiliriz hep beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_Niko -- 9 Mart 2012; 15:03:22 >

• Hayata dön.
  • amon amarth pursuit of vikings'i 1 kere dinle yeter
  • Hoslandigin kizin seni o sirada izlemesi bence.
  • Fena triplerdesin :)
  • kafasındaki condommu
  • spartacus izle ben de kılıç almayı düşünüyorum bu aralar , nerden bulabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerryBitch -- 8 Mart 2012; 17:14:16 >
  • O el nino mudur nedir, o şarkı zaten senin kaliteni ortaya koymuş, söylenecek başka birşey de yok bu nasıl bi tripse artık kolay gelsin sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunez

amon amarth pursuit of vikings'i 1 kere dinle yeter

Onu dinlersen bildigin adamin bagirsaklarini yersin cCc Johan Hegg Reyiz cCc
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_Niko

Merhaba arkadaşlar kavgaya girmeden önce gaza getiricek kavga etmek için sebep arıyıcağımız şeyleri bu konu altında paylaşalım.İlk olarak ben başlıyım.

Green Street Hooligans

Bu filmi izledikten 1 gün sonra okulda 5 kişinin arasına dalıp kaşımı yardım.O zamana kadar hiç kavga etmemiştim düşünün filmin nekadar gaza getirdiğiniFilmin sadece fight scene sahnelerini izlemeyin filmi baştan sona izleyin konuyu anlarsanız daha çok gaza gelirsiniz.

Kimbo Slice

Sokak dövüşcüsü inanılmaz derecede iri sakallı keltoş bir abimizdir.Şu videosunu izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
    http://www.dailymotion.com/video/x3j5pu_the-best-of-kimbo-slice_news

Buda sherlock holmes filminden bir sahne..İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
    http://www.youtube.com/watch?v=FKPT9vLSy0Q

Kavga videolarının bulunduğu site:şimdi direk link atsam reklam olur google'a hqfights diye aratın ilk siteye girin orda street fight bölümüne girin orda sokak dövüşlerini izleyebilirsiniz ve sokak dövüşünde ne ne olur kavga nasıl olur az biraz anlarsınız.

Müzik

Killa Hakan - Alem buysahttp://www.youtube.com/watch?v=4TubgaUYvEY
    El nino - kalbini kırarımhttp://www.youtube.com/watch?v=uADqlhTj0ig

katılıyorum bende green street hooligans'ı izledikten sonra kavga etme isteğim aşırı derece artmıştı bende gittim kardeşimi dövdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 8 Mart 2012; 17:32:11 >

• Blok.
  • Adam 13 yaşında yalnız.
  • Dikkat! Yoğun seviyede gaz içerir

• Rüyadan uyan.Gerçekte Kombo abin seni kurtaramaz

• 5 Senedir hiç Bıkmadım Müzikten Ve Sahneden :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Exe-Lance -- 8 Mart 2012; 17:56:52 >
  • Hiç Bir Dövüş Film'i ''Asla Pes Etme 1-2'' Kadar Güzel Değildir.Özelikle Gerçekcilik Yönünden Mesela Yenilmez 1-2-3 Cok Saçma
  • rocky serisiniz izle yeter
  • Kimbo slice üstaddır çok iyi dövüşüyor adam ya :D
  • dinle ve git.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.