Şimdi Ara

YGS 2011 çözdüm moralim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün YGS 2010'u deneme olarak yaptım kendimden netler şu şekilde:

Türkçe: 39 d 1 y
    Mat: 36 d 1 y
    Sos: 28 d 9 7
    Fen: 11 d 4 7

YGS 5: 419

2011

Türkçe: 38 d 2 y
    Mat: 31 d 1 y 8 b
    Sos: 36 d 4 y
    Fen : 5 d
    YGS 5: 413

Şimdi şu var ki benim YGS 5'te yapmak istediğim puan zaten bu civarlarda dershanede de 410 - 420 arası yapıyorum en fazla 437 gördüm. Hatta YGS için 400'ün altına inmesin yeter diye düşünüyorum.

gel gelelim 2011'inkinde matematikte bu kadar kötü olması sıktı canımı çünkü benim sosyalim özellikle coğrafyam felakettir. Bunda nasıl 4 yanlışla kapattım kendime şaşırdım açıkçası şansa bala oldu herhalde. Matematikten 35 36 tane soru işaretler maksimum 1 yanlışla kapatırdım normalde 2011'i çözdüm bu yüzden mnoralim bozuldu. Çünkü gerçek sınavda sosyali yaparken şansım böyle yaver gitmeyecek biliyorum. Bir de 20 25 dk zaman artardı fene daha çok bakardım şimdi ucu ucuna yetişti.

Nedir la durum şimdi sizce oturup ağlayayım mı ? (PS: geçen yılki sınavda ygs 5 puanım 311 idi. 2010 ve 2011 sorularını sınavdan sonra dahi televizyondan izlemedim sorularla ilk kez karşılaşmış gibiydim )

• Geçen sene birde sınavda görcektin beni

Download Speed: 50.62 MB/s
    Upload Speed: 5.12 MB/s
  • benimde türkce mat aynı sosyal 25 net fen 29 net geldi
    geçen sene nasıl yapamamışım hayret ettim.
  • kötü mü yani?

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v5.1.1 İşletim Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKBAR

kötü mü yani?

matematik kötü. onun yerine sosyal iyi. sosyalin iyi olması da bişy ifade etmiyo. çünkü şansa bala yaptım gibi.
    çünkü herkes düşecek ya da herkes yükselecek
    önemli olan yapacabileceğinin altına düşmemek meselesi yani.

haa bi de, son iki ygs puanın da iyiymiş. 420'nin altına düşmezsin kolay kolay. tabii aklını sevdimin ösym'si bi bokluk çıkarmazsa
  • 2011 sınavına o salonda girseydin matta o neti yapamazdın bile hem 2010 soruları tamamen kek nası 3 puan düştüysen bi kontrol et 2011 2010 arası dağlar kadar fark var senin daha stabil taban puanın yok hani en düşük alacağın bence sınavda bu moralini bozar aynı puanlar gelmiyodu denemelerde filn diye sınavda sadece sınavı düşün moralini bozma şu son zamandada elinden geleni yapacaksın başka yolu yok

Orijinalden alıntı: artı bir

2011'in sosyalinden nasıl 36 doğru yaptın lae 2010'da yapsan tamam diyecem, 2011'e göre sosyal bölümü basitti diyecem ama, var bi dengesizlik

haa bi de, son iki ygs puanın da iyiymiş. 420'nin altına düşmezsin kolay kolay. tabii aklını sevdimin ösym'si bi bokluk çıkarmazsa

hocam bence 2010 sosyali felaket zordu ya. 2011 sosyali kolay geldi hatta. Ama nedeni şu da olabilir bi haftadır falan ilk kez sosyal çalışmaya başladım zaten yorum isteyen sorularda problem yok bilgi isteyenleri yapamadığım için düşük bu kadar. Edam coğrafya'dan bir iki konu ezberledim sıralamayı en çok çıkmış konulara verdim şansıma geçen yıl çıkan tüm konuları almışım içine gram hatırlamıyodum hangi soruların çıktığını :D

Tarihte de bu seneki dersane hocam sağ olsun adamı sadece dersanede dinliyip 1 yanlışla falan kapatıyorum tarih kısmını.

@gerziradu sen çok doğru bi noktaya parmak bastın işte. Hiçbir zaman hepsini yükseltemiyorum ben mesela matematik en iyi 38 net gelir bana çünkü geometride daire alanı sorularını ve analitik sorularını direk boş bırakırım onların çıkma yoğunluğuna göre 35 34'e iner. piyasanın en sağlam yayınlarının denemelerini çözdüm durum bu şekilde yani. Ama bi sınavda Sosyal çok düşüktür diğerinde 5 net yükselirse Türkçe ve matematik orantılı olarak 2'şer net düşer değişen bişey olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

quote:

2011'in sosyalinden nasıl 36 doğru yaptın lae 2010'da yapsan tamam diyecem, 2011'e göre sosyal bölümü basitti diyecem ama, var bi dengesizlik

hocam bence 2010 sosyali felaket zordu ya. 2011 sosyali kolay geldi hatta. Ama nedeni şu da olabilir bi haftadır falan ilk kez sosyal çalışmaya başladım zaten yorum isteyen sorularda problem yok bilgi isteyenleri yapamadığım için düşük bu kadar. Edam coğrafya'dan bir iki konu ezberledim sıralamayı en çok çıkmış konulara verdim şansıma geçen yıl çıkan tüm konuları almışım içine gram hatırlamıyodum hangi soruların çıktığını :D

Tarihte de bu seneki dersane hocam sağ olsun adamı sadece dersanede dinliyip 1 yanlışla falan kapatıyorum tarih kısmını.

@gerziradu sen çok doğru bi noktaya parmak bastın işte. Hiçbir zaman hepsini yükseltemiyorum ben mesela matematik en iyi 38 net gelir bana çünkü geometride daire alanı sorularını ve analitik sorularını direk boş bırakırım onların çıkma yoğunluğuna göre 35 34'e iner. piyasanın en sağlam yayınlarının denemelerini çözdüm durum bu şekilde yani. Ama bi sınavda Sosyal çok düşüktür diğerinde 5 net yükselirse Türkçe ve matematik orantılı olarak 2'şer net düşer değişen bişey olmaz yani

demi lan. vallaha aynı durum bende de var. suni bi denge var gibi netler arasında. bak matematik netlerim çoştu geçen seneden beri ama bu seferde sosyalde bilgi eksikliklerim olmaya başladı unuttuğum yerler vs. çoğaldı. türkçe netlerim 38'e çıktı mat netlerim 33'e düştü, sonraki denemede matematikte 38 yaptım türkçe 33'e düştü sosyal 38 oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: materyalist deli

quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

quote:

demi lan. vallaha aynı durum bende de var. suni bi denge var gibi netler arasında. bak matematik netlerim çoştu geçen seneden beri ama bu seferde sosyalde bilgi eksikliklerim olmaya başladı unuttuğum yerler vs. çoğaldı. türkçe netlerim 38'e çıktı mat netlerim 33'e düştü, sonraki denemede matematikte 38 yaptım türkçe 33'e düştü sosyal 38 oldu.

olm sorma ya. dersanede hangi sınavtı hatırlamıyorum birinde türkçe 1 yanlış matematik 1 boşla kişisel rekorumu kırdım. o sınavda sosyal 28 netti. millet sosyalde koyuyor çocuğu. olm ne saçma şey ya benim sosyalim geçen sene sınava girene kadar iyiydi lan. sınavda kötü gelince ket vurdum bişey oldu yapamıyorum artık. bir iki kere denemede dejavu yaşar gibi oldum çok derinlerden bi bilgi geldi beynime yaptım soruları falan ama çok nadir yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.