Şimdi Ara

TEV BURSU KAZANAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba yarın TEV bursu mülakatına girecem benim için çok önemli lütfen daha önceden kazanan arkadaşlar mülakat için tavsiyelerini yanıtta paylaşırlarsa çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de birkaç gün önce mülakata girdim ama kazanıp kazanmadığımı söylemediler. aralık ayında mail atacaklarmış. bana hangi liseden mezun olduğumu, lise diploma notumu, anne babamın ne iş yaptığını, kardeşim varsa onların neler yaptığını, kyk bursuna başvurup başvurmadığımı ve ikisi de çıkarsa hangisini almak istediğimi sordular dosyama bakıp babam ve annemin üzerine kayıtlı olan tapu bilgilerini sordular. ev size mi ait, nerede oturuyorsunuz vs. bazı arkadaşlarıma neden bizim bursumuza başvurmak istedin diye sormuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambitious_man -- 15 Kasım 2017; 16:54:38 >
  • Ne için oluyor bu burs
  • üniversite öğrencilerine türk eğitim vakfı tarafından verilen burs. ekim ayından hazirana kadar veriliyor ve aylık 510tl ama bu bursu alırsanız başka bir yerden burs alamıyorsunuz sadece kyk geri ödemeli kredi alabilirsiniz. bu burs da herkese kolay kolay çıkmıyormuş önce form doldurup ön eleme yapılıyor ben ön elemeyi geçmişim. sonra mülakat yapılıyor. maddi duruma ve başarı durumuna bakıyorlar.

• Hocam on elemede su meshur 3soruyu mu sordular merak ettim hani agaca ip baglama falan ne yaptiniz cevabi

• Bu arada insallah mulakata basarili olmus ve bursu kazanirsiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemmm__98

üniversite öğrencilerine türk eğitim vakfı tarafından verilen burs. ekim ayından hazirana kadar veriliyor ve aylık 510tl ama bu bursu alırsanız başka bir yerden burs alamıyorsunuz sadece kyk geri ödemeli kredi alabilirsiniz. bu burs da herkese kolay kolay çıkmıyormuş önce form doldurup ön eleme yapılıyor ben ön elemeyi geçmişim. sonra mülakat yapılıyor. maddi duruma ve başarı durumuna bakıyorlar.

Şuan üniversite okuyorsunuz yani? Konuyu burada görünce üniden önce bursu anlamamıştım. Seneye bende şansımı denicem. Çok sıkı bakıyorlarsa zor gibi. Büyük ihtimal geri ödemeli çıkar.
    İnşallah kazanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK Bursu kime çıkıyor?
    8 yıl önce açıldı
    TEV BURS MÜLAKATI HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sidero kullanıcısına yanıt
    hocam o soruları üstün başarı bursuna başuranlara sormuşlar ben tevin normal üniversite bursuna başvurmuştum orada böyle sorular sorulmadı direkt maddi durumuma vs. baktılar. üstün başarı bursuna ilk 5k de olanlar başvurabiliyor benim başvurduğuma herkes başvurabiliyor. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ☺️

• evet üniv. okuyorum şu anda. geri ödemeli bursları yok ama iki çeşit burs veriyorlar biri ilk 5k de olup başvurabileceğiniz üstün başarı bursu diğeri de herkesin başvurabileceği normal burs. ama bu bursları almak dediğim gibi pek kolay değil ama inşallah size çıkar. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

• Az önce mülakattan çıktım.Kardeşim hiç mi bir şey sormazlar.Araç varmı sigara kullanıyor musun annen baban ne iş yapıyor vs. Hedeflerin hobilerin falan nerde bu sorular? Tev mülakatını kesinlikle bu şekilde beklemiyordum.Böyle nasıl adam eliyorlar merak ediyorum zaten çoğu kişi aynı cevabı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessww -- 16 Kasım 2017; 10:17:28 >
  • Burs vermeye gönülleri yok demek ki. Laf olsun diye sormuşlar gibi görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bana da yukarıda yazdığım gibi size sordukları sorulardan sordular. ama beni elemiş olabilirler çünkü ailemin üzerine olan tapu bilgilerine bakınca mülakatı bitirdiler hiç hobilerimi hedeflerimi filan sormadan. bir de kyk bursu çıkarsa onu mu alırsın bizimkini mi sorusuna herkes sizinkini diyecektir bence.

• Sadece ÇYDD den burs kazandığımı söyledim zaten tevi kazanırsam iptal edecektim onu.Adamlar mülakata gelmeden kararlaştırmışlar çoğu şeyi.Neyse sağlık olsun

• Ben özellikle söyledim hocam tapu bilgileri falan hikaye yıllardır duruyor bi hayır geldiği falan yok diye.Adamda zaten biz ona bakmıyoruz dedi

• anladım hocam hayırlısı olsun. çevremdekiler kyk bursu çıkarsa onu al tev çıkarsa onu iptal et diyorlar ama bilmiyorum kyk daha mantıklı geliyor bana da. bir de kyk devlet bursu olduğu için daha güvenilir diye düşünüyorum

• Aynen kyk bursu daha avantajlı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kyk dan kredi çıktı ve taahhutmaneyi onayladım .Tev bursu çıkarsa kredi almak istemiyorum fakat Tev bursu sonucu aralıkta açıklanacak . E nasıl olacak bu ? Aralıkta eğer tev bursunu kazanırsam kyk krediyi iptal etme şansım var mı?

• ben de bunu merak ediyorum sanirim seneye iptal edebileceğiz

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Ne sordular size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.