Şimdi Ara

AYT 7 NETİM UÇUP GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yiyeceğim o kadar çalışmıştım matematikten ve edb toplam 7 netim uçup gitti bildiğim soruları yapamadım sınav çıkışında elime kağıdı alıp çözdüğümde başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve bu sene yerleşmem lazımdı 23 yaşındayım. Başına daha önce buna benzer olay gelen oldu mu deliriyorum düşündükçe.

• Hocam zaten çoğu kişi bütün soruları uğraşınca yapacak şekilde giriyor. Dikkat hatasından yanlış yapılıyor çoğu zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matta 2 cember sorusunu denememistim eve gelince ne kadar basit olduklarini farkettim, fizikte de 2 tane adi dikkat hatasi olmasa fulldu.

• ben de tyt ve ayt'de 4 tane soru salladim. hepsi mat pkob. hepsi yanlis cikti :
    baska yanlis yaptigim soru yok matlarda.

bir de rienmann sorusunu yapamamistim, sinavdan sonra bakinca kaynar sular dokuldu basimdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 10 Temmuz 2022; 9:57:48 >
  • Bu ben. Olanla ölene yapacak bisi yok artik ama dusununce uzuluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes dikkat hatası yapıyosa üzülmeye gerek yok dimi sonuçta sıralama sınavı.Biraz cope olacak ama bence doğru

• Pko benim de çok kötüdür ama bu sene bayaa kolaydı hocam şu 30 dk 1 saatlik videoları bile izleseniz fullerdiniz yazık olmuş :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 Günde TYT [BİTMEDİ]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ayt mat da üçgenin simetrisini alıp ötelemeli soru var ya onda dikkat hatası yapmışım :(( maalesef dikkat hatası yapınca başka bir şık çıktı ben de direkt işaretledim. Şıklarda olmasaydı keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

ÖSYM genelde şıklardan doğru cevaba ulaştırıyor.İlk bulduğumu işaretlesem bir sürü yanlışım vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.