Şimdi Ara

3D TYT MAT DENEMELERİ SINAVA EN YAKIN DENEME Mİ OLDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. Ben bu konuyla ilgli seneye hwzırlanacaklar için bir yorum yapacağım ama şimdi sadece şunu söyleyeyim. Her senaryoya hazırlıklı olursanız daha az şok yaşarsınız. Ben sene içinde 3d ile ilgli yorum yaparken yemediğim hakaret kalmadı. Bazıları para aldınız dedi bazıları hoca yayını koruyor dedi. ben de ısrarla dedim ki youtubeda hiçbir hocanın çözmediği denemeyi çözüyorum bu denemeler zor denemeler ama biz kanalda yükseği hedefliyoruz.sizi sınav stresine sokamayız ancak bazı denemeler sorular vs ile senaryolara hazırlayabiliriz. Yoksa ben sınav 3d tarzıydı demem açıkçası. Ama ne çözerse çözsün İyi ÖĞRETMENİ İYİ dinleyen kazanır. Biz zoru çözelim sonrası allah kerim. Ben 3d tarzıydı demem 345 de demem benüm için önemli olan en zoru çıkacakmış gbi çalışmaktır. Pollyanacılık yapıp sizi kandırmam. İzlenmeler artsın diye sınav böyle gelir şöyle gelir aslanlar kaplanlar demem. Amacım bu işten hem iyi kazanmak hem de kazanırken gençleri kandırmadan kazanmak. Gerçekleri perdelemem. O yüzden seneye hazırlanavaklar varsa bazen belki benim sözlerim sert gelebilir ama ben sizi düşünüyorum. Gerçekten düşünüyorum. Seneye de kısmet olursa sağlığım yerinde olursa yine millet ne demiş bakmadan doğru bildiğim şekilde anlatmaya devam edeveğim. Son söz ben 3d 345 apotemi vs diye bakmıyorum ben 2020 2019 2021 muhabbetine de girmem. Sınavda çıkabilecek sorular değil ne çıkatsa çıksın yapabilin diye uğraşırım. O yüzden sizden ricam o yayın bu yayın demeden benim önerilerimi kaale alın üzülmezsiniz.
  • Bence değil 3d ilk 12 zor olur problemler orta olurdu bunda tam tersiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikleeee. Eyüp b farkı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oldu valla keske 345 cozmeseydim kekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmadı ben 3d çözdüm ama alakası yoktu, sadece bazı sorularda yaşanan çaresizlik duygusu benziyordu

• Zaten önemli olan o çaresizlikle başa çıkabilmek...

• Nasıl geçti senin,kaç işaretledin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sınava yakın mı? sınav 3D den çok daha zordu. 3D sorularında bu kadar kasmamışlardı hiç. özellikle geometrisi kolay ortaydı. problemleri de ösym seviyesini pek geçmezdi sadece ilk 15 soru zordu o da olsun.

• Hiçbir denemeye benzemiyor çok özgün soru hazırlamış Ösym helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 26 Haziran 2021; 16:50:40 >
  • nerden buluyolar böyle soruları bilmiyorum adamlar 2018 19 20 yi birbirine benzzer yaptı mat adına 21 de patllattı bombayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix066 -- 26 Haziran 2021; 17:1:56 >
  • Soruları 3d ye benzetmiştim yalnız değilmişim

• harezmi girse mezuna kalırdı matta

• hocam siz ne yaptınız

• Arkadaşlar merhaba. Ben bu konuyla ilgli seneye hwzırlanacaklar için bir yorum yapacağım ama şimdi sadece şunu söyleyeyim. Her senaryoya hazırlıklı olursanız daha az şok yaşarsınız. Ben sene içinde 3d ile ilgli yorum yaparken yemediğim hakaret kalmadı. Bazıları para aldınız dedi bazıları hoca yayını koruyor dedi. ben de ısrarla dedim ki youtubeda hiçbir hocanın çözmediği denemeyi çözüyorum bu denemeler zor denemeler ama biz kanalda yükseği hedefliyoruz.sizi sınav stresine sokamayız ancak bazı denemeler sorular vs ile senaryolara hazırlayabiliriz. Yoksa ben sınav 3d tarzıydı demem açıkçası. Ama ne çözerse çözsün İyi ÖĞRETMENİ İYİ dinleyen kazanır. Biz zoru çözelim sonrası allah kerim. Ben 3d tarzıydı demem 345 de demem benüm için önemli olan en zoru çıkacakmış gbi çalışmaktır. Pollyanacılık yapıp sizi kandırmam. İzlenmeler artsın diye sınav böyle gelir şöyle gelir aslanlar kaplanlar demem. Amacım bu işten hem iyi kazanmak hem de kazanırken gençleri kandırmadan kazanmak. Gerçekleri perdelemem. O yüzden seneye hazırlanavaklar varsa bazen belki benim sözlerim sert gelebilir ama ben sizi düşünüyorum. Gerçekten düşünüyorum. Seneye de kısmet olursa sağlığım yerinde olursa yine millet ne demiş bakmadan doğru bildiğim şekilde anlatmaya devam edeveğim. Son söz ben 3d 345 apotemi vs diye bakmıyorum ben 2020 2019 2021 muhabbetine de girmem. Sınavda çıkabilecek sorular değil ne çıkatsa çıksın yapabilin diye uğraşırım. O yüzden sizden ricam o yayın bu yayın demeden benim önerilerimi kaale alın üzülmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüpb -- 26 Haziran 2021; 18:7:46 >

• eyüpb E kullanıcısına yanıt
    en çok benzeyen soru bankası eyüp b tyt pdfiydi

bunu ciddi söylüyorum. sizin problemleri çözerken beynim yanıyordu. ama zorluk seviyesi baya yakındı sorular saçma da değildi. celsius sorusunun çok benzeri vardı. sizin yorumunuzla yaptım sınavda on saniyeden kısa sürdü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.