Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

Bu seti alalım mı ne dersiniz ?

http://www.youtube.com/watch?v=bDg1ovK5O5g

http://www.dreamlandmagic.com/tarantula-magic.html

dostum tamam alalımda önce şu aref bu ülkeden bi defolup gitsin sonra alalım

bu numarayı yaptığın her an arefle kıyaslanıcaksın ve beğenilmiceksin,ne sihirdir ne keramet deyip kan çıkarttırırlar adama

bi de işin diğer tarafı var,o kadar para verip alıcaksın sonra kılın biri gelip ''ip var'' diyecek hatta ''olum orda ip var,ayrıca aref daha güzel yapıyo'' falanda diyebilirler,artık ölür müsün öldürür müsün

• Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LathspeLL

Bişey sorucam forum ahalisi. Piskopat mısınız acaba? Adam orda bir gösteri yapıyor. Oturup "yok inanmıyorum!" deyip üstüne araştırma yapmak, sonra konu açıp "foyasını meydana çıkardım" diye takılmak nasıl bir zihniyettir? Nasıl bir zeka ürünüdür?

Yani Copperfield'tan bu yana ZERRE bişey değişmemiş. O zamanda adam uçunca "İP VAR KESİN ORDA!!!" diyen yarım akıllılar, "KESİN ARKASI AÇIKTIR, ORDAN ARKA BÖLMEYE ALIYORLAR!" falan diyenler çıkmıştı. Cem Yılmaz zamanında bununla dalga geçmişti ama kimse ders almamış bundan.

Bu bir şov, bir gösteri. İyi yapıp yapmaması önemli. Oturup keyif almaya bakacaksın. Gidin dava açın bari adama "bizi kandırdı, bunlar gerçek değil!" diye. Cidden acaipsiniz.

EDIT: Birisi koymuş yukarı Cem Yılmaz'ın videosunu. İzleyin, özümseyin.

usta sen haklısında ben olayın şu yönüne gıcık kapıyom adam çeşitli hilelerle alet edevatla bir gösteri yapıyor nasıl yapıldığıda belli bizim millet ısrarla hayır canım öle değil o adam düşünce okuyor yok adamın özel güçleri var diyolar bunlara ne dersin peki

• bunu çözün beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

ben de arefi bişey sanmıştım hepsinde hile hurda varmış

....ve nice böyle yorum yapanlara gelsin...

-Onlara sakın numaranı nasıl yaptığını söyleme.Söylemezsen peşinden öğrenene dek koşarlar, eğer söylersen bir anda bir hiç olursun...

!!! PRESTIGE !!!

beni hayatımda en çok etkileyen 3-5 sözden biridir sanırım

• B arada yetenek sizsinizin KOÜ çekimleri şu sıralarda yapılıyor; 3 hafta sonra mı yayına giriyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

B arada yetenek sizsinizin KOÜ çekimleri şu sıralarda yapılıyor; 3 hafta sonra mı yayına giriyordu?

hastayım gidemiycem 2 dir geliyolar hep kaçırıyorum böyle
  • olm manyak mısınız lan adam gerçekten büyü yapıyor mu sanıyorsunuz tabi ki bi hilesi var adı üstünde illüzyonist
  • ilizyonist yada başka bişey adını siz koyun neticede yaptığı işi güzel yapıyor ve insanları şok moduna sokuyor bunuda yaparken ya el çabukluğunu kullanıyor yada farklı malzemelerle yapıyor. İşi insanları bir şekilde şoke etmek ki hepimizde olduk daha fazla yok şöyle yaptı yok şu saniyede elini ordan çekti cebinden bişey çıkardı gibi şeyler yazmanın mantığı yok adamın işi bu zaten bi türlü bir yerlerinden çıkartıp yapacak bizde öle kala kalcaz.
  • Geçen bi video izlemiştim adam teker teker anlatıyor arefin yaptığı showub ince ayrıntısını kutunun altında perde gibi bişey var masada rulo var fln ordan alıyor ruloyu arkadaşı yazıyor fln çok basit bi gösteri aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

İlizyonist yada başka bişey adını siz koyun neticede yaptığı işi güzel yapıyor ve insanları şok moduna sokuyor bunuda yaparken ya el çabukluğunu kullanıyor yada farklı malzemelerle yapıyor. İşi insanları bir şekilde şoke etmek ki hepimiz de olduk daha fazla yok şöyle yaptı yok şu saniyede elini ordan çekti cebinden bişey çıkardı gibi şeyler yazmanın mantığı yok adamın işi bu zaten bi türlü bir yerlerinden çıkartıp yapacak bizde öle kala kalcaz.

Poşedi karıştırırken sadece tek kağıdın oynadığını TV'den izlerken gayet de gördüm. İlüzyonistler kullandığı malzemenin hilesiz olduğunu seyirciye göstermiyorsa %90 hilelidir. Bunu bilen birinin dikkat etmesi çok zor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: E A

arefin dvd'sinde çalan müzik nedir ?

Nobuo Uematsu – Other World (Final fantasy X)
  • sağından solundan para çıkartan adam arefden daha iyi bence. arefin yaptıklarını tekniğini öğrendikten sonra biraz çalışmayla yapabilirsiniz ama dün hülya avşarın yüzüğünü kaybeden adam gerçekten yetenekli bence. ve arefden daha iyi diye düşünüyorum.
  • Oğuz Engin ben de bayıldım bu adama, hiçbir falsosunu göremedim. el çabukluğu mükemmel.

Gençlik zamanında yurt dışında yaptığı gösterisi

bu videonun sonlarına doğru OHAAA dedim çok iyi:
    http://www.youtube.com/watch?v=p__kc-cbKPo&feature=related

2. part:
    http://www.youtube.com/watch?v=gkB0ztJHpkc&feature=related

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

sağından solundan para çıkartan adam arefden daha iyi bence. arefin yaptıklarını tekniğini öğrendikten sonra biraz çalışmayla yapabilirsiniz ama dün hülya avşarın yüzüğünü kaybeden adam gerçekten yetenekli bence. ve arefden daha iyi diye düşünüyorum.

Aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

sağından solundan para çıkartan adam arefden daha iyi bence. arefin yaptıklarını tekniğini öğrendikten sonra biraz çalışmayla yapabilirsiniz ama dün hülya avşarın yüzüğünü kaybeden adam gerçekten yetenekli bence. ve arefden daha iyi diye düşünüyorum.

Aynen katılıyorum

oğuz engin gerçekden çok iyi aref gibi artist değil bikere ve yaptığı numaralar çok başarılı son şovunda çoğu numarayı çözdüm ama acunun ellerini tutarken mendili kaybettiği numarayı hala çözemedim gerçekden hayret ediyorum
    yüzük numarasında bi aksilik oldu yoksa o numarayıda kimse çözemezdi

• oğuz engini dün izledim, adam aref gibi 40 tanesini cebinden çıkarır.

İşte gerçek ilizyonist diye bu adama denir.

Arefinde hakkını yemeyelim o da başarılı ama bugüne kadar sergilediği şovların hepsi internet üzerinden satılan şeyler.Mesala son oyunu için 3 yıldır çalışıyorum diye bi yalan attı.Evet çocuk başarılı karizmatik falan filan ama böyle yaparak insanları kandırıp diğer yarışmacıların hakkını yemesi hoş değil.

Son oyununu yıllar önce david kapırfiyıld (doğrusuna google'dan bakamıcam iki saat) harika bi şekilde yapmış ve öyle kutu mutu masa cart curt hiç bişey yoktu.Videoyu bulursam koyarım buraya

geldi:http://www.youtube.com/watch?v=HxOjIls9pP4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 2 Mart 2011; 5:54:07 >

• ben zaten ondan uyuz oluyorym arefe harbiden güzel il yaptı ama kendini övüyo bilmem ne tekniği ile yapıyorum filan bizde yedik
    Oğuz engin benim yaptığım el çabukluğu diyo abartmıyo
  • işte beyler dediğim video,kutu mutu masa hiç bişey yok

http://www.youtube.com/watch?v=HxOjIls9pP4
  • Orijinalden alıntı: Mister No

işte beyler dediğim video,kutu mutu masa hiç bişey yok

David'in oyununa ne kadar kafa yorsak çözülmeyefek gibi

Oyun basit .tüm seyricilerin dediği şeyi tahtaya çiziliyor bu arada davidin bi adamı sahne arkasında aynısını bikağıda yapıyor.
    neyse asılı olan zarf içi boş. david seyriciyi oyalerken adamı duvarın arkasında kağıdı davdide vermek için hazır bekliyor .04:34-04:36 arası david bıcak alma bahnesiylke duvara dayanır adamı kağıdı verir.Kağıd zarfın arkasınddır.
    David zarfı açıyo içinden değil aslında arkasından alıyor oyun bu kadar basit.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.