Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır artık.Helal olsun adamın her numarasını çözdünüz

Sonuçta bunların hiçbirinin gerçek olmadığını mutlaka bir hilesi olduğunu biliyorduk önemli olan Aref'in bunu seyirciye fark ettirmeden el çabukluğuyla ve güzel bir şekilde sunabilmesiydi.Ki Aref bunu harika yaptı bu yeterli zaten
  • Adam bugün Youtube'da Entertainment kısmında en çok izlenen videoya sahip siz hala yaptıklarını çözdük bir şey yok diye sevinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Bu seti alalım mı ne dersiniz ?

http://www.youtube.com/watch?v=bDg1ovK5O5g

http://www.dreamlandmagic.com/tarantula-magic.html

Almak istiyorum, fiyatı da çok uçuk değilmiş.

Ayrıca bu yüzüğün çalışma prensibi nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Aynı hesap

Adam sonuna kadar haklı

+1905

bende tam bunu yazmak için girmistim isabet oldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Adam bugün Youtube'da Entertainment kısmında en çok izlenen videoya sahip siz hala yaptıklarını çözdük bir şey yok diye sevinin

Bizim türk milleti youtube, facebook, twitter manyağı + son olarak aref manyağı oldu Youtube'da Entertainment kısmında en çok izlenmesi tamamen bizim türk milletinin başarısıdır. Sanmaki elin amerikalısı açmış aref izliyor.

Hiç bir önemli siyasi olayda böyle kenetlenip ortak bir başarı gösteremedik nerde saçma sapan işler var oraya çaba harcıyoruz. 3 sene önce önce MTV avrupa müzik ödül töreninde en iyi çıkış yapan sanatcı dalını leona lewis yerine emre aydın'ın alması herşeyi açıklıyor.

SMS delisiyiz

Facebook delisiyiz

Youtube delisiyiz

Twitter delisiyiz

Niteliksiz trend oluşturmada dünyada 1 numarayız.

Elin 1 milyon rumu kıbrıs da jennifer lopez'in konserini engellerken biz aval aval izledik. İşin içine SMS girseydi inanın sadece jennifer lopez değil madonna'yı bile sokardık biz o küçük adaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 22 Şubat 2011; 1:41:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Aynı hesap

Adam sonuna kadar haklı

+1905

bende tam bunu yazmak için girmistim isabet oldu :D

• acunda nasıl kasılıyor nasıl bi seviniyor aslında illüzyon umrunda değil reytinler tavan yapıyor
  • İzlerken sizce kaderi değiştirebilir miyim dediğinde bir tövbe tövbe dedim içimden
  • Bişey sorucam forum ahalisi. Piskopat mısınız acaba? Adam orda bir gösteri yapıyor. Oturup "yok inanmıyorum!" deyip üstüne araştırma yapmak, sonra konu açıp "foyasını meydana çıkardım" diye takılmak nasıl bir zihniyettir? Nasıl bir zeka ürünüdür?

Yani Copperfield'tan bu yana ZERRE bişey değişmemiş. O zamanda adam uçunca "İP VAR KESİN ORDA!!!" diyen yarım akıllılar, "KESİN ARKASI AÇIKTIR, ORDAN ARKA BÖLMEYE ALIYORLAR!" falan diyenler çıkmıştı. Cem Yılmaz zamanında bununla dalga geçmişti ama kimse ders almamış bundan.

Bu bir şov, bir gösteri. İyi yapıp yapmaması önemli. Oturup keyif almaya bakacaksın. Gidin dava açın bari adama "bizi kandırdı, bunlar gerçek değil!" diye. Cidden acaipsiniz.

EDIT: Birisi koymuş yukarı Cem Yılmaz'ın videosunu. İzleyin, özümseyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LathspeLL -- 22 Şubat 2011; 3:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

ben de arefi bişey sanmıştım hepsinde hile hurda varmış

....ve nice böyle yorum yapanlara gelsin...

-Onlara sakın numaranı nasıl yaptığını söyleme.Söylemezsen peşinden öğrenene dek koşarlar, eğer söylersen bir anda bir hiç olursun...

!!! PRESTIGE !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Bu seti alalım mı ne dersiniz ?

http://www.youtube.com/watch?v=bDg1ovK5O5g

http://www.dreamlandmagic.com/tarantula-magic.html

Almak istiyorum, fiyatı da çok uçuk değilmiş.

Ayrıca bu yüzüğün çalışma prensibi nasıl?

ince bi misina ucu yapışkan . diğer elinde o ipi rahatlıkla kontrol edebilceğin ipin diğer ucu bağlı olan mekanizma

• Davidin isinlanma olayini aciklasin la biri bilmiyorum ben
  • Yav haberlerde zihin kontrolüyle ilgileniyorum demesi çok ilginç, ilüzyon yaptığını kabül etmiyor adam
  • Şov elemanı, hareketler falan tip tip soğuk soğuk '' AA bu adam harbiden büyücü'' denilmesini isteyen, garip havalarda biri.

Şu kader maderi heralde fazla losti izledi bu türkiyeye gelince.(FAITH)

İlk programda birazdaha sıcakkanlı ikincide soğuk büyücü havalarında geziyor, yok böyle zihin kontrolü falan filan cart curt.

Hele o sandalyesiz oturma olayı tamamen fail. fail ötesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Davidin isinlanma olayini aciklasin la biri bilmiyorum ben

sıradan gözüken kendi adamı olan seyrici
    önceden hazırlanmış video
    kaybolma numarsında kullanılan teknik(gizli bölme)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Yav haberlerde zihin kontrolüyle ilgileniyorum demesi çok ilginç, ilüzyon yaptığını kabül etmiyor adam

yakında bankaya girip parada çeker zihin kontrolüyle

(tarihte olmamışmı olmuş gerçekten hipnozla)

parayı ver bana vezneci boşalt çuvalıma hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Adam bugün Youtube'da Entertainment kısmında en çok izlenen videoya sahip siz hala yaptıklarını çözdük bir şey yok diye sevinin

Bizim türk milleti youtube, facebook, twitter manyağı + son olarak aref manyağı oldu Youtube'da Entertainment kısmında en çok izlenmesi tamamen bizim türk milletinin başarısıdır. Sanmaki elin amerikalısı açmış aref izliyor.

Hiç bir önemli siyasi olayda böyle kenetlenip ortak bir başarı gösteremedik nerde saçma sapan işler var oraya çaba harcıyoruz. 3 sene önce önce MTV avrupa müzik ödül töreninde en iyi çıkış yapan sanatcı dalını leona lewis yerine emre aydın'ın alması herşeyi açıklıyor.

SMS delisiyiz

Facebook delisiyiz

Youtube delisiyiz

Twitter delisiyiz

Niteliksiz trend oluşturmada dünyada 1 numarayız.

Elin 1 milyon rumu kıbrıs da jennifer lopez'in konserini engellerken biz aval aval izledik. İşin içine SMS girseydi inanın sadece jennifer lopez değil madonna'yı bile sokardık biz o küçük adaya.

+1905,5

• Başarılı bir gösteri, çünkü herkesi acaba nasıl diye akıl yürütmeye zorladı.

Aref' in sırrını bulmaya çalışanları da yadırgamamak lazım. Aksine olması gereken bir durum. Tabi buna "ip var olm kesin" mantalitesi ile yaklaşıp "ip var işte gördün mü" diye bitirmek gibi bir saçmalık içine de düşmemek lazım, evet dostum ip var herkes bunu zaten biliyor ve söylüyor.

Gösterinin başarısının devam etmesi ve hatta artması, belki bir daha yapılabilmesi için kolay çözülmemesi ve hatta mümkünse hiç çözülmemesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.