Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omertalord

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Kendi tarzımı yaratmak istiyorum diyor ama

bunun için kendi oyunlarını tasarlaması lazım.

İzlemek isteyenler:

http://video.milliyet.com.tr/Arefin-ustadi-Criss_1_48128.htm?auto=1

+10000000

tamamda internetteki videoların hiçbirinde kurdele bağlı değil bu videodaki adamında bağlı değil birde süngerimsi bir maddeyle sarılmış birde el yazısı gibi yazıcı yazısına benzemiyor kesin sonradan girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 21 Şubat 2011; 20:34:49 >

• Çektiği videoki çalan müziğin adı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Atmış olduğunuz mesajlara dikkat edelim Lütfen. Büyük Puntolarla yazılan ve Kural dışı mesajlar silinecektir.

eyvah aynasızlar... kaçın beyler
  • arkadaki arkadaş yazmış rulolamış. özel mesanın gizli paneline koymuş. o çantada hileli altı açılıyor.

bu kadar hazırlık, masa arkada unutuluyor :D :D
  • okadar yetenekliysen aref şerrosu, mihonun kaşlarından kürk yaparsın gerçek yetenek buna derim

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Kendi tarzımı yaratmak istiyorum diyor ama

bunun için kendi oyunlarını tasarlaması lazım.

İzlemek isteyenler:

http://video.milliyet.com.tr/Arefin-ustadi-Criss_1_48128.htm?auto=1

+10000000

tamamda internetteki videoların hiçbirinde kurdele bağlı değil bu videodaki adamında bağlı değil birde süngerimsi bir maddeyle sarılmış birde el yazısı gibi yazıcı yazısına benzemiyor kesin sonradan girdi

- rulo o gazete oyunu sırasında arkada hazırlanılıyor. bunu hazırlayan başka birisi.
    - sonra o masanın içindeki hazneye koyuluyor
    - sonra aref hazneden alıyor ruloyu kutunun içinden değil.
    - evet masa sahneye sonradan giriyor.
    - videoda hepsi açıklanıyor.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=149335995128321&oid=195789640436034&comments

artık bi kişi daha onlar tamam ama o kaderi nasıl bildi cdyi nasıl çekti falan filan demesin zaten o poşetten kader dışında başka bişey yazan kağıt çekmesi imkansız poşet çift bölmeli. şeffaf olduğu için şüphe uyandırmıyor zaten işin olayı o ama karıştırırken bakın kızın attıkları hiç karışmıyor birde kızın attığı gazete parçalarıyla aref'in çektirdiği kağıdın boyutuna bakın. Yani o poşetten kader kelimesi çekileceği %100 bişey. ondan sonrası süsleme videoda çekersin. Dağa taşa da yazarsın. koluna dövme de yaptırırsın sana kalmış bişey.

• Mentalizm,telepati
    Sandığı falan önceden hazırlamış tek yaptığı acun falan hayal ederken beynini yönlendirme
  • alın size arefin gösterisinin anlatımı ;)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=182869195088376
  • İnsanları resmen aptal yerine koyuyor dikkatlice izleyince herşey ortada zaten Resmen Rezillik inanıp savunanlar
    Berk Eretay bilirim Biyokinesis yapan zaten onuda tek geçerim
  • Şimdi anlayamadığım bir nokta oldu. Barbados diyor, koltuk numarası diyor, bunlar daha sonra o açtığı kağıdın içinde nasıl yer alıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjknefret

Şimdi anlayamadığım bir nokta oldu. Barbados diyor, koltuk numarası diyor, bunlar daha sonra o açtığı kağıdın içinde nasıl yer alıyor?

halamı anlamadınız yuh diyorum yaaa içerden yardım alıyor nomisizzz... içeri sağ köşeye giderken ipi indirmeden önce orda içerden biri kağıda yazıp başka olamaz... o büyük kağıda... sonra şeffaf kartonumsu poşeti açarken orda bir numara yapıp değişiyor sanırım el çabukluğu var adamda bayağıda hızlı bir düzenek mekanizma var illa

benim takıldığım videoya çekmesi kendini işde son nokta burasıki burayı çözemedik sanırım kafa karışdırında burası zor olanda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: bjknefret

Şimdi anlayamadığım bir nokta oldu. Barbados diyor, koltuk numarası diyor, bunlar daha sonra o açtığı kağıdın içinde nasıl yer alıyor?

halamı anlamadınız yuh diyorum yaaa içerden yardım alıyor nomisizzz... içeri sağ köşeye giderken ipi indirmeden önce orda içerden biri kağıda yazıp başka olamaz... o büyük kağıda... sonra şeffaf kartonumsu poşeti açarken orda bir numara yapıp değişiyor sanırım el çabukluğu var adamda bayağıda hızlı bir düzenek mekanizma var illa

benim takıldığım videoya çekmesi kendini işde son nokta burasıki burayı çözemedik sanırım kafa karışdırında burası zor olanda...

Taam reyiz sakin. Sağol yardım için.

• Bu Aref sahnenin ortasına dışkısını çıkartsa çıkartırken hile yaptımı acaba diye arama yapar bu millet. Bu tür gösterilerin hepsinde hile var bunu bile bile aha hilesini buldum demek öküz altında buzağı aramak gibi bir şey.
  • deyil yeteneksizsiniz pragramını show tv yi bile izlemem ve bu kadar boş işlerle kafamı yormam

bide şu var zaten adı üstünde ilizyon niye bukadar abartıyorsunuz ki
  • Aynı hesap
  • bide adamları kağıdı hazırlayıp masanın içine saklayıp sahneye alıyorsa demekki acunda bu işe ortak birde ağzı açık kalma numaraları yapıyor namesiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes16

Aynı hesap

Adam sonuna kadar haklı

+1905

• bu ispatlama çabası neden bide çok önemli bir işmiş gibi videoya çekip anlatmış madem bu kadar bilmiş konuşuyorsun sen yap adam zaten büyücü değil bişey değil herhalde bi numarası var ama kendini rahatsız hissedip açıklama çabası neden onu anlamıyorum boş işlerle uğraşmak varken neden önemli işlerle uğraşasın ki doğru.
  • Google ye Master Prediction yazın ve aratın
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.