Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi öncelikle şununla başlıyım yaptığı ilk numarayı açıklamak mümkün değil (uçak saati tatil yeri koltuk numarası).onun hakkında söyleyeceğim 1şey yok.ama gelelim kader numarasına.1kere adam fark ettiyseniz ilk koltukta otururken jeneriktede kader dedi 1kaç kere yani kader olduğunu adam baştan beri biliyodu. peki nasıl mı? hülya gazeteyi rastgele attı demi? yani 1oyun olamaz bunda. tamam yok zaten. peki sizce gazetede 1oyun olabilir mi? fark ettiyseniz aref kızdan bol kelimeli olan 1sayfayı seçmesini istedi. sizce bunun sebebi ne olabilir? gazetenin sonradan içeriği basılmış olması ve içersinde geçen kelimlerin %95nin kader olması olabilir mi? (%5'lik farklı kelimelerde eğer okumaya kalkarsa dikkat çekmesin diye).fark ettiniz mi aref bir kelime aklında tutmasını istediği sırada gazete parçasını hemen gösterdi 2sn ve sonra hemen çekti gözünün önünden. neden?çünkü kader kelimesi fazlalıkta olduğu için direk onu görüp onu aklında tutmasını istiyordu ve istediğide oldu. olay bu kadar basit beyler aslında biraz kafa çalıştırmak yeterli

ALINTI.

• arkadaşlar ben arefe inanmaya başladım. sonuçta İranlı mutlaka özel güçleri falan vardır. Keşke istanbulda olsam gider elini öperdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz
    tabi herkesin fikrine saygım var. o kutu içine rahatlıkla sığar.
    http://media.photobucket.com/image/wireless%20mini%20yaz%2525C4%2525B1c%2525C4%2525B1/atomicwolf2/misc/A79HZ_printing.jpg

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

bu yazıcı wirlees yazıcı ya... neyse diyorum. mantıklı başka tahmini olan varsa yazsında görelim

Fakat dostum yazdiklari kirmizi bir kurdele ile bagliydi zaten :)

• üç harfli ne lan ?

cinler diycemde , bunu yapıyorsa zaten günahkar bu genç kardeşimiz. yazık eder kendine

ama şu ilgin. 20 yıl bu ülkede yaşayan doğudaki halk türkçeyi bilmez. Bu genç iranlı kardeşimiz çok güzel türkçe öğrenmiş. Bana göre bu onun Türkiye'ye olan saygısını gösterir. numaraları beni etlilemedi değil ama beni etkileyen süper türkçesiydi yani vallahi helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Orijinalden alıntı: Into The Wild

quote:

Ne yazıyor lan arkasında ?

KADER

Kadının kullandığı kalem tahta kalemi diye adlandırlan kalem.Farkettiysen kadın o yazıyı bastıra bastıra yazdı.Doğal olarak resim tualinin arkasında iz çıkar.Hiçbirine inanmadın el insaf niye renkler tam cıkmadıda bağzıları hafif soluk çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Video yok mu yorumlardan sonra baya meraklandım.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show&seekTime=20-02-2011

izlenmiyo çok yavaş
    ttnet in sülalesiyle bi kere daha içli dışlı oldum.

• Buyrun acun beyi dinleyin: süre 23:28:25

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show&seekTime=20-02-2011 23:28

Sitedeki hemen sol altta bulunan zamana göre arama hanelerine 23:28:25 yazıp yanındaki play tuşuna basın. Tarih 20 şubat unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 20 Şubat 2011; 23:40:59 >
  • quote:

paket denilen iş daha basit yazıcının karşısına bir rolo sarma sistemi yaparsın sağına solunada birer adet kağıt beyaz bardak alsana paket....

kağıt rulo şeklinde ve bi iple bağlanmıştı ama
  • quote:

paket denilen iş daha basit yazıcının karşısına bir rolo sarma sistemi yaparsın sağına solunada birer adet kağıt beyaz bardak alsana paket....

Kırmızı bir kurdelayla bağlıydı ama.

Hocam çözülmeyecek bu iş kasmayın boşuna

quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

şimdi öncelikle şununla başlıyım yaptığı ilk numarayı açıklamak mümkün değil (uçak saati tatil yeri koltuk numarası).onun hakkında söyleyeceğim 1şey yok.ama gelelim kader numarasına.1kere adam fark ettiyseniz ilk koltukta otururken jeneriktede kader dedi 1kaç kere yani kader olduğunu adam baştan beri biliyodu. peki nasıl mı? hülya gazeteyi rastgele attı demi? yani 1oyun olamaz bunda. tamam yok zaten. peki sizce gazetede 1oyun olabilir mi? fark ettiyseniz aref kızdan bol kelimeli olan 1sayfayı seçmesini istedi. sizce bunun sebebi ne olabilir? gazetenin sonradan içeriği basılmış olması ve içersinde geçen kelimlerin %95nin kader olması olabilir mi? (%5'lik farklı kelimelerde eğer okumaya kalkarsa dikkat çekmesin diye).fark ettiniz mi aref bir kelime aklında tutmasını istediği sırada gazete parçasını hemen gösterdi 2sn ve sonra hemen çekti gözünün önünden. neden?çünkü kader kelimesi fazlalıkta olduğu için direk onu görüp onu aklında tutmasını istiyordu ve istediğide oldu. olay bu kadar basit beyler aslında biraz kafa çalıştırmak yeterli

ALINTI.

Evet en mantıklı açıklama buydu

• arkadaşlar 3 harflilerin varlığını kimse inkar edemez ama kuran da 3 harflilerden bahsedildiği gibi kimsenin gayipten gelecekten haber veremiyecegide yazıyor 3 harflilerde dahil.3 harfliler bilmediginiz seyleri söyleyebilir ama olmus seyleri.adam güsel ilizyon yaptı elbette hileli ama sunum güseldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

ya heralde her hareketin bir açıklaması var.bu adam ''insan'' sonuçtaşunu söylemeliyim. bu adamın acunla kanka olduğu ortada. reyting malzemesi olduğu apaçık belli.adam yabancı-tip gizemli.yeter zaten gerisi de kurgu.

Evet televizyondaki herşey kurgu haberler bombalar seçimler herşey kurgu değil mi?Saçmalamayın yahu adam çıktı yaptı tabi yaptığı herşeyde birşeylik var ama bu da denmez yani.Kıskançlıktan başka birşey değil bu

ne alaka her şeyi genelliyorsun?ben fikrimi söyledim sen istersen adama tapabilirsin

• beyler yanlız o barbados numarasında yazılar printerdan yazılmamış elle yazıldığı belli.
  • yazıcı , yazıcı besleyen akü , rulo sarma sistemi.

abartmayın

.. ki basit bi yazıcıdan da bahsetmiyoruz. el yazısı taklit eden yazıcıdan bahsediyoruz. yazıda arefe ait stilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 20 Şubat 2011; 23:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

beyler yanlız o barbados numarasında yazılar printerdan yazılmamış elle yazıldığı belli.

kablosuz fax makinası
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

yazıcı , yazıcı besleyen akü , rulo sarma sistemi.

abartmayın

Allahını seveyim ya bi kişi çıktı anlayan.....oh be....
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Into The Wild

quote:

Ne yazıyor lan arkasında ?

KADER

bişey yazdığı yok. mürekkepi çok olan bir kalemle yazıldığı için önden tuvale ışık çok vurunca arkadan görünmüş.

O daha kötü değil mi yazıyı yazarken benim göremeyeceğim şekilde yazın dememişmiydi?

Herşey kurulu arkadaşlar aref gazetenin ilk önce acuna gideceğini biliyordu ve yanınızdaki herhangi birine verin dediğinde yanında sadece hülyanın olacağınıda biliyordu elemanlarını hülyanın arkasına oturttu ve fırlatın dediğinde gazetenin alacağı mesafe fazla olmayacaktı ayrınca dikkat ettimde o gazeteyi yırtan kızlarda 1 gram bile heycan olmaz mı arkadaş hiç elleri titremedi bi şaşkınlık bile olmadı sanki önceden biliyorlardı böyle olacağını ve ayrıca fark ettiyseniz sahneye çıkan kız tahtaya yazıyı yazınca arka kısmı arefe cuk aturacak şekilde masaya yasladı sanki ben görevimi yaptım sıra sende dercesine. Belkide gazete kağıdını değiştirmedi belkide o gazete parçasında k harfiyle başlayan bir kelime bile yoktu bilemeyiz. Diğer kısım yazılı tiyatrodan başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 20 Şubat 2011; 23:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Torbadan "KADER" yazısı çok basit.
    Torba 2 bölmeli.
    Kızın kağıtları döktüğü kısım 1. bölme.
    Sonra elini arkaya götürdü ve sadece kader yazan kağıdı aldı.
    Sürekli elini içine sokarak böyle karıştırıyorum diyerek herkesi kandırdı ve 2. bölmeyi açarak kader yazan kağıdı koydu.
    Kızdan gözünü kapamasını istedi ki elini soktuğu yerde bir tek kağıt olduğunu görmesin..
    Afedersiniz ama kız salağın önünde gideni..
    Hem tek kağıt olan yeri, hemde ufacık kağıt çektiğini söyleyemecek kadar salak.

Barbados nasıl olur bilmiyorum açıkçası

adamın şovunu berbat etsin yani ?

Eğer bir şeyler fark ettiyse söylemeli tabi ki, gerekirse gösteriyi mahvedecek.
    Aref mahvedilmesini istemiyorsa fark ettirmeyecek bu kadar basit.
    Ha tabi kızda onun anlaşma bir elemanı değilse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 20 Şubat 2011; 23:47:07 >

• Acun "Bana karşı olan duygularınız değişebilir." dedi. demek ki gerçekten bi hile var beyler
  • Biraz mantıklı düşünün tuvale mavi renkli tahta kalemiyle yazılmıştı. ve rulodakide mavi renkleydi farkettiyseniz tahtadaki yazı stiliyle kağıttaki yazı stilli de aynıydı yüzde yüz şov esnasında yazdı bunu nasıl yaptığından çok hangi ara yazdığını araştırın
  • Bu konudaki kullanıcılar: 118 80, Rurik Eternally, oguzhan78, kingo_disco, @DaY_WaLkeR, gto, FirstKiss, Halleluja, Buff R+, pilsung, hamamböceği, ALPEREN A., Staeber41, webmaster33, caglarus, madeinturkey, SpyWar, Winters, _Akıncı, BrutaL41, aapocan, WoX~, toLga_uA, RS7N, boolboxer, Noix~, HellLord_gs, biarkadasabakpcikcam, Yaktaver, Lars Ulrich, Stay Away From Me, UnLimiteD., banoz, MoosacheR, FOR-MEN, byzaf, Otto Skorzeny, néophron, NoNiCK_, gdraek, technical death metal, Cincinnati Kid, NihatDoğan, 2metin4, Leetcake, Serkaner7, BenjaMean, JoKeRiZiNaTioN, ender53, Mcann, Spoon!, BertaX, aLCoHoL111, lenyyy, cimbomluevrim, omertalord, blackh4wk, essoesso, vampiries1, delicevat_31, NomadCRY, Cn39, CayaBisküviBandırdım, kucuk, PunodeHierro, berkxxxx, kyran, AthloN, AgUer07, vlkn216, ithal_et, vodka vişne, wasz, JonnieWalker, lostn7272, rakı_balık, kittyMiE, Darth Nihilus, W.Allen, dizyy, Lumiere_Brothers, rurqeten, viper34, sambaras, AN-KER, FYL, ahmetopus, tom54, kaanworld, TheMarjinaLs, kartal0014, paşazade.16, Gny*, bigen, the_indigo, aboy, soad_sefa, Escape595, mct2002, sretlif
    118 kayıtlı üye, 88 misafir

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.