Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

quote:

Torbadan "KADER" yazısı çok basit.
    Torba 2 bölmeli.
    Kızın kağıtları döktüğü kısım 1. bölme.
    Sonra elini arkaya götürdü ve sadece kader yazan kağıdı aldı.
    Sürekli elini içine sokarak böyle karıştırıyorum diyerek herkesi kandırdı ve 2. bölmeyi açarak kader yazan kağıdı koydu.
    Kızdan gözünü kapamasını istedi ki elini soktuğu yerde bir tek kağıt olduğunu görmesin..
    Afedersiniz ama kız salağın önünde gideni..
    Hem tek kağıt olan yeri, hemde ufacık kağıt çektiğini söyleyemecek kadar salak.

Barbados nasıl olur bilmiyorum açıkçası

adamın şovunu berbat etsin yani ?

Eğer bir şeyler fark ettiyse söylemeli tabi ki, gerekirse gösteriyi mahvedecek.
    Aref mahvedilmesini istemiyorsa fark ettirmeyecek bu kadar basit.

o kadar küçük parçalara ayırmıyor ki , çektiği kağıt çok çok küçük. gözü kapalı elini sokuyor. istediğini çektiriyor. dipten küçük kağıt çektiriyor.

büyük kağıt çektirse ne olur ? başka şey tutar. ama küçük kağıtta kader yazısı ilk çarpıyor diğer kelimeler belli ki bölümlü.küçük kağıtta kader yazısı oyununu oynar. büyük kağıtta işe yaramaz :)))

• Abi bu Türkiyede numara yapmicaksin Cem Yılmaz boşuna showunda bahsetmiyor.Uçuyor olsa peygamberliğini ilan ederdi adam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

quote:

quote:

quote:

Torba 2 bölmeli.
    Sürekli elini içine sokarak böyle karıştırıyorum diyerek herkesi kandırdı ve 2. bölmeyi açarak kader yazan kağıdı koydu.
    Kızdan gözünü kapamasını istedi ki elini soktuğu yerde bir tek kağıt olduğunu görmesin..

o kadar küçük parçalara ayırmıyor ki , çektiği kağıt çok çok küçük. gözü kapalı elini sokuyor. istediğini çektiriyor. dipten küçük kağıt çektiriyor.

büyük kağıt çektirse ne olur ? başka şey tutar. ama küçük kağıtta kader yazısı ilk çarpıyor diğer kelimeler belli ki bölümlü.küçük kağıtta kader yazısı oyununu oynar. büyük kağıtta işe yaramaz :)))

Kız kağıdı çekerken içine attığı kağıtların bir tanesi bile kıpırdamıyor.
    Elini soktuğu kısımda sadece bir tane kağıt var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Torba 2 bölmeli.

Kız kağıdı çekerken içine attığı kağıtların bir tanesi bile kıpırdamıyor.
    Elini soktuğu kısımda sadece bir tane kağıt var

+ karıştır diyor kız öyle saf saf. gözüde kapalı ohh

• Kasmayın bu kadar. Aref Ghafouri yi Donanımhabere devet edin sorun çözülsün
  • Pek izlemiyorum da Aref şu ana kadar kaç gösteri yaptı ?
  • Telekinezi ve beyin okuma ile ilgili birşey olamaz mı? geçen sefer de beyin gücüyle alakalı gösteri sunmuştu. KADER konusunda bir tür hafıza ve olasılık durumu sözkonusu olamaz mı? stüdyoda yüzlerce kişinin gözü önünde sunulan bir gösteri. O yazılar o anda kutudaki ruloda nasıl çıktı? yukarıda sürekli asılı kutuya o yazılar nasıl ve hangi arada yazıldı.? çok konuşulacak bir gösteri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 20 Şubat 2011; 23:52:14 >
  • Ya nasil bi milletiz cocuk odtude okuyo zeki yetenegide var orda tabikide bi hile var e olcakta adama vahiyle inmiyoya adi ustunde YETENEK yarismasi o cocuk el hizliligi ve zekasiyla 70 milyon insani etkilemeyi basariyo cocuga camur atmayalim simdi finaldede iyi bi gosteri yaparsa 1. Olur
  • bu çocuk neden şehir ve bölge planlama okuyor ki.
  • lan ODTÜ'de okuyo da bunlar YÖS le geliyolar yabancı kontejyanından YÖS kadar kolay bi sınav da olamaz bizim ÖSS'nin 5te1 falan .

• Zamanında şunu yapan adam, reyting için anlaşmalı numara yapmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 20 Şubat 2011; 23:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Adam günün şampiyonu bırakın şidi. ne fener ne bjk.

buda konu dışı videosu. ankaradaki gösterisinden. bunu yaptıysa herşey yapar p.zevenk :)http://www.facebook.com/Aref.gh#!/video/video.php?v=155356327847505

Bu özel bir yüzük. Bir adı vardı da şimdi tam hatırlamıyorum. Sende de olsa o yüzük sende yaparsın böyle emin ol
  • http://img195.imageshack.us/i/92527680.png/

anahtarı almadan önce el arkada baya geziyor.

sonra el çıkıyor,cebe gidiyor anahtar alınıyor..
  • beyler niye bu kadar kasıyosunuz anlamıyorum ilk sayfada konuyu açan arkadaşta hilelerini yazmış böyle şeylere gerek yok adam gösterisini yaptı salonu ayağa kaldırmı,kaldırdı.jüriyi ayakta alkışlattımı,alkışlattı.ekran başındakileri hayrete düşürdümü,düşürdü.ee daha niye bukadar eleştiriyosunuz yok hileydi falan filan tabiki bu yaptıklarında bir hile olacak adam doğaüstü bişey olamayacağına göre.önemli olan herkesi şaşırtmak ve bu gösteriyi etkileyici şekilde sunmak.adam yaptımı yaptı daha üstelemenin manası yok.
  • quote:

http://img195.imageshack.us/i/92527680.png/

anahtarı almadan önce el arkada baya geziyor.

sonra el çıkıyor,cebe gidiyor anahtar alınıyor..

ve Einstein ortaya çıkıyor...
  • barbados'u wirelessla mı artık nası yaptıysa yaptı

kader'i nası yaptığına dair bi teorim var

bi kere jüride sorun yok, ve gazeteyi atmasını istiyor, şovun şov olabilmesi için hiçbir şeyin şansa bırakılmaması lazım bu yüzden seyirciyi seçmiş olamaz

ama bence seyirciyi seçti ama nasıl %100 doğru kişiye verdi?

ayarlanmış kişiyi jürinin arkalarına oturttu, gazete herhangi birine geldi, dediki 2'ye bölün yanınızdakilere verin dedi, eğer ayarlanmış kişi önde olsaydı yırtın çevrenizdekilere verin derdi, gerekirse yırtın salona dağıtın derdi herneyse

ortadaki kişi yırttı verdi, istediğinizi seçin o kalksın dedi, ayarlanmış kişi kalktı bikaç yırttı ve sahneye çıktı, artık ne yazdığının hangi gazete parçasını seçtiğinin bi önemi yok

peki ilk gazeteyi alan kadın 2'ye böldüğünde yine ayarlanmamış kişiyi seçseydi nolcaktı? bu sefer 2. kişiye gazeteyi parçalayın ve diğer kişiye verin diyecekti, yani istediği kişiye gidene kadar bi kalıp uyduracaktı. sonuçta doğru kişi çıktı kader'i yazdı ve bitirdi

• üstelemeyin diyen arkadaşlar da burda ne yapıyor acaba? Adama saygı duyuyoruz tabi mükemmel gösteri yaptı (eğer jüri hilesi falan yoksa). Şimdi herkes nasıl olduğunu merak ediyor. O yüzden de tabiki bulmaya çalışıyoruz. Garip olan ne?
  • Açıkçası o Barbados, E11 ve 14:42 numarasını izledikten sonra nasıl bir numara olabilir ki bilemiyorum. 3 kişinin hayal ettiği ve düşündüğü yukarıda asılı bir kutunun içinden çıktı daha ne olsun.
  • Nasıl bir milletiz yahu.

Adam ne güzel şov yapıyor, nasıl yaptı, ne yaptı,ne oldu.

Önceki şovunun hileleri açıklamalar.

Bırakın zevk alın, adam yaptı bitti işte. Güzel şovdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 21 Şubat 2011; 0:03:39 >
  • hayır ne olacak öğrenince nasıl yapıldığını ilizyon sonuçta eğlenip,şaşırmaya bakıcağınıza vardır bir puştluk diyip araştırmaya koyuluyor benim über zeki akıllı milletim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.