Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aref bu zamana kadar nerdeydi?birden çıkıverdi,ankarada acityde bu yarışma sonrası gösteri yaptı.
    odtüde önceden kimse konuşmuyordu,birden doğuverdi.neden neden neden
  • ya beyler adamın yaptığı showu yapması çok zor yani inanılmaz çok çalışma gerektiriyor ama hileler basittir kesin.
  • çok başarılıydı. ama sadece bir ilizyonist. ona ilahi bir güç yüklenemenin de anlamı yok. david copperfield özgürlük anıtını yoketti bu kadar abartılmamıştı herşeyin bir sırrı vardır. cem yılmazın dediği gibi herif gerçekten uçsa peygamberliğini ilan eder şovunu güzel sundu. büyük ihtimalde kazanacak yarışmayı.
  • az önce acun reklamları anons ederken şunu söyledi. "şimdi aref gösterisinin sırlarını açıklayacak. (gülüşmeler) tabi gerçekte açıklamayacak. açıklasa bana karşı duygularınız değişir." yani işin içinde bi şeyler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

acun reklama girerken , "arefle bir sohbetimiz olcak , ama onun nasıl bunları yaptığını anlatmasını beklemeyin yoksa bana karşı duygularınız değişebilir" gibi birşey dedi sanki

evet bende duydum onu senden önce yukarıya yazdım :)

link isteyen arkadaşlar için aşağıda

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show

izlemeyenler için
    22:22 den itibaren
  • Siz kafayı yemişiniz la Sanki millet size bu adamin sihirli güçleri var demiş gibi adamin ilizyonunu çözmeye çalışıyonuz vallaha alemsiniz Cem yılmazın dedikleri vallaha doğru ya
  • quote:

Gazete Hilesi (KADER)

Arkadaşlar şu an video hazır değil ancak buradan takip ederseniz görebilirsiniz.

Şimdi gelelim bu yaptığı kader hilesine, dikkat ederseniz ilk başta ''Bir aksilik çıkmazsa yapacağım'' demişti. Benim görüşümde %50 şansı olduğunu düşünüyorum çünki gazeteyi yırtıp bayan'ı sahneye davet ettiğinde diğer elindeki gazete parçalarını yere attırdı, sonrasında sahneye davet edip diğer elindeki gazete parçalarını naylon poşet'e atmasını istedi. Bunu söylemeden önce elindeki o KADER yazılı gazete kağıtları hazırdı ve o sırada diğer gazete kağıtlarını kadın attığında elini içine atıp karıştırır gibi yaptı ve böylece elinde saklı olan yazıyı başarılı şekilde naylon poşet'e atmış oldu. Sonra tekrardan üsteleyerek elini içinde gezdirdi. Attığı gazete kağıtları yukarıdaydı, bu sayede hata yapmadan KADER yazılı kağıdı bayan alıp tabloya yazdı ve böylece finale varıldı.

ne kadar şaçma sapan bi yorum bu böyle alakasız

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

örnek... bunun gibi tabi kağıt boyutu olarak daha açılı....

Yha kağıttaki resmen el yazısıydı sonradan koysa bile ne ara YAZDI ne ara KATLADI ne ara SANDIĞA koydu ..!

Bunu demeye çalışıyorum 1 saattir.Rulonun üstü paketliydi zaten

quote:

Orijinalden alıntı: miwaly_

quote:

Orijinalden alıntı: babun31

YALNIZ KİMSE 3 HARFLİLERİN ASIL ADINI SÖYLEMİYOR :D HEP 3 HARFLİ DİYORLAR :D?

cin, ruh, periler, şeytan, meytan sembolik şeyler...bunların gerçekte var olduğuna inananlara acıyarak bakıyorum...aaa neymiş onlar da bana acıyarak bakıyomuş, beni yanarken izliceklermiş...he gülüm he...izlerken bana da yer tutun yanınızdan, patlamış mısırlar benden, birlikte izleriz ben yanarken...

Aref e gelince...herşeyi anladım da jüri ile anlaşmadan onların söylediklerini o kutudan nasıl çıkardı, meraktan kuduruyorum...

wirelees yazıcı, cinlerle anlaşmalar ve jüri ile anlaşmadığını biliyoruz...

neymiş jüri ile anlaşmış, sahteymiş...o zaman televizyondaki herşey sahte....mısırda da olaylar çıkmadı, obama da seçilmedi, ikiz kuleler hala duruyor vs vs...tüm televizyona hemen "tamamen kurmaca" demeyin...o bir şovdur, bir hilesi vardır mutlaka; ancak kabul edelim, güzel gösteri yaptı...

Kuran-ı Kerim'de cin,ruh,melek ve şeytanın varlığından bahsediliyor.Zaten bunlara inanmayan Müslümanlıktan çıkıyor.Sakat sözler bunlar

• Torbadan "KADER" yazısı çok basit.
    Torba 2 bölmeli.
    Kızın kağıtları döktüğü kısım 1. bölme.
    Sonra elini arkaya götürdü ve sadece kader yazan kağıdı aldı.
    Sürekli elini içine sokarak böyle karıştırıyorum diyerek herkesi kandırdı ve 2. bölmeyi açarak kader yazan kağıdı koydu.
    Kızdan gözünü kapamasını istedi ki elini soktuğu yerde bir tek kağıt olduğunu görmesin..
    Afedersiniz ama kız salağın önünde gideni..
    Hem tek kağıt olan yeri, hemde ufacık kağıt çektiğini söyleyemecek kadar salak.

Barbados nasıl olur bilmiyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

acun reklama girerken , "arefle bir sohbetimiz olcak , ama onun nasıl bunları yaptığını anlatmasını beklemeyin yoksa bana karşı duygularınız değişebilir" gibi birşey dedi sanki

Benim de dikkatimi çekti ama daha çözemedim ne demek istediğini
  • Gazla kasmaya gerek yok. Acunun reyting icin yaptigi akillica bir plan daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Torbadan "KADER" yazısı çok basit.
    Torba 2 bölmeli.
    Kızın kağıtları döktüğü kısım 1. bölme.
    Sonra elini arkaya götürdü ve sadece kader yazan kağıdı aldı.
    Sürekli elini içine sokarak böyle karıştırıyorum diyerek herkesi kandırdı ve 2. bölmeyi açarak kader yazan kağıdı koydu.
    Kızdan gözünü kapamasını istedi ki elini soktuğu yerde bir tek kağıt olduğunu görmesin..
    Afedersiniz ama kız salağın önünde gideni..
    Hem tek kağıt olan yeri, hemde ufacık kağıt çektiğini söyleyemecek kadar salak.

Barbados nasıl olur bilmiyorum açıkçası

adamın şovunu berbat etsin yani ?

• paket denilen iş daha basit yazıcının karşısına bir rolo sarma sistemi yaparsın sağına solunada birer adet kağıt beyaz bardak alsana paket....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunodeHierro

Siz kafayı yemişiniz la Sanki millet size bu adamin sihirli güçleri var demiş gibi adamin ilizyonunu çözmeye çalışıyonuz vallaha alemsiniz Cem yılmazın dedikleri vallaha doğru ya

adaş tavla atak mı ?

• Arkadaşlar youtube'u bekliyorum.

İlk sayfada yazmışttım gene vereyim

quote:

''Arkadaşlar şu an video hazır değil ancak buradan takip ederseniz görebilirsiniz.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

3 harfli diye birşey yok saçmalamayın

eğer islama inaniyorsan müslümansan

Kuran da yazıyor

inkar etmek seni dinden çıkartır

eğer yok diyorsan sorun yok

İllüzyon numaralarına "3 harfliler sayesinde yaptı" diye açıklama getirebilecek kadar salağım diyorsunuz yani ?

,
    Ha şunu bileydin ya adamlar geçen gösterisindede oha lan bu adam ya cin ya peygamber gibi laflar etmişti, Allahım sen sabır ver...

• quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

aref bu zamana kadar nerdeydi?birden çıkıverdi,ankarada acityde bu yarışma sonrası gösteri yaptı.
    odtüde önceden kimse konuşmuyordu,birden doğuverdi.neden neden neden

odtünün dibinde cepa var biliyosun. bu çocuk daha bu yarışma yokken cepada gösteri yapıyodu. atıp tutma bilip bilmeden nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

ya heralde her hareketin bir açıklaması var.bu adam ''insan'' sonuçtaşunu söylemeliyim. bu adamın acunla kanka olduğu ortada. reyting malzemesi olduğu apaçık belli.adam yabancı-tip gizemli.yeter zaten gerisi de kurgu.

Evet televizyondaki herşey kurgu haberler bombalar seçimler herşey kurgu değil mi?Saçmalamayın yahu adam çıktı yaptı tabi yaptığı herşeyde birşeylik var ama bu da denmez yani.Kıskançlıktan başka birşey değil bu
  • ben hülya avşar adına düzenlenmiş , koltuk numarası söylediği , uçuş saati ali'nin söylediği havaalanıda acunun dediği ülkeye ait yere olan uçak bileti bekliyordum :)) :D
  • adamın foyası çıksa nolur çıkmasa nolur neyin peşindesiniz kii
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.