Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar KADER ile yaptığı illizyon çok başarılı olmuş ilk sayfaya bakarsanız benim çözümümü görebilirsiniz.

Lütfen sizlerde yorumlarınızı eksik etmeyin misafir sayısı bayağı artmış bu konuyu dışardan takip eden bayağı var demekki
  • Bu herif arkadaşımın arkadaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

vallaha hocam illaki bir cambazlığı bir hilesi vardır bu işin ama hepimizi bu konya topladğına göre adam işini çok iyi yapıyor

Barbados E11 ve 14.42 olayını açıkla bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşlar ben birşey gördüm eminim sizde görmüşsünüzdür kadını sahneye aldığında diğer elindeki gazete kağıtlarını aşağıya bıraktırdı sonrasında diğer elindekini naylon'un içine koy dediğinde elini içeri kendide soktu dikkat ettiyseniz diğer eli sahneye dönük değildi ve cebindeki kader yazılı kağıtlarla karıştırdı.

Benim görüşüm şu anda böyle barbados kısmını bilemiyorum

Video çıktığında o gazete olayını göreceksiniz

O kağıtta sırf kader yazsaydı kız sölerdi heralde.

• Arkadaşlar farkındaysanız kamera fazla göstermedi bazı sahneleri, hatta tam bazı yerlerde aha diyecekken çevirdi yukardaki kutuyu gösterdi

Eller çok arkaya gitti o tahtanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: pog

vallaha hocam illaki bir cambazlığı bir hilesi vardır bu işin ama hepimizi bu konya topladğına göre adam işini çok iyi yapıyor

Barbados E11 ve 14.42 olayını açıkla bakalım

Aynen bende bunu merak ediyorum nasıl yaptı acaba
  • Daha Barbados muydu neydi görür görmez ANNE CİNLERİNİN VAR OLDUĞUNA (arefin) İNANDIN MI DEDİM... Oda harbiden haklısın dedi...

ULAN O TEK AYAĞININ ÜZERİNDE DURUYOR DAHA NEYİ KONUŞUYORUZ !

BEN BU ADAM İLK TVYE ÇIKTIĞINDA GARİP BİR DUYGU HİSSETMİŞTİM. Tüylerim diken olmuştu ve şuan tırsıyorum AREF BABADAN
  • Videodaki müzik neydi bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobran19 -- 20 Şubat 2011; 23:09:30 >
  • arkadaşlar eğer anlaşmalı değilse

bu eleman %99.99 3 harflileri kontrol ediyor

benden demesi
  • hmmm
  • kıza tahta senin olabilir dedi. Burayı unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Daha Barbados muydu neydi görür görmez ANNE CİNLERİNİN VAR OLDUĞUNA (arefin) İNANDIN MI DEDİM... Oda harbiden haklısın dedi...

ULAN O TEK AYAĞININ ÜZERİNDE DURUYOR DAHA NEYİ KONUŞUYORUZ !

BEN BU ADAM İLK TVYE ÇIKTIĞINDA GARİP BİR DUYGU HİSSETMİŞTİM. Tüylerim diken olmuştu ve şuan tırsıyorum AREF BABADAN

Sakin ol Aref .
  • Herkes aynı konu hakkında konuşuyor herkes kaderin peşinde

Yahu geçin kaderi barbados e11 ve 14.42'yi açıklayın bakalım

@ Amedra

Hocam bence ilk sayfaya şunu yazmalısın " barbados e11 ve 41.42'yi nasıl yaptı bilemiyorum " tarzı birşeyler yazmanız iyi olacaktır
  • o poşet iki bölmeliydi. kağıtları öndeki bölmeye attı sonra elini arkadaki bölmeye sokup üstünde kader yazan kağıtları bıraktı. kızın gözlerini kapatıp elini arkadaki bölmeye soktu ve ordan kağıt çekmesini sağladı.
  • tekrar ediyorum.
    kız kağıtları o kadar küçük parçalara bölmedi. büyük parçalara böldü.

o kadar büyük parça varken gidip en küçüğü nasıl çekti. ? gözler kapalı aref poşeti yönetiyor.en dipten küçük geliyor.
  • ACUNLA Bİ İŞBİRLİĞİ OLABİLİRMİ ACABA ? :D REYTİNG AMAÇLI HE ? :D
  • 3 harfli diye birşey yok saçmalamayın
  •  Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██
  • usta juri Evet,hayır demeyi unuttu ahahahahah
  • Acun, Hülya ve Ali Taran'ın akıllarından tuttukları kelimelerin ve gördükleri hayallerin yukarıda asılı sandıktan nasıl çıktığını lütfen biri açıklayabilir mi? ayrıca Ali Taran yanlış duymadıysam bilemedi diye sevinirken, bir anda 14:42 ile de karşılaştık. Bunun bir izahı var mı? beyin gücü de olsa o sandık gösterinin başından beri yukarıda asılıydı. Hangi arada o sandığa o yazıları yazdı? o gösteride açıkçası şok içinde tüylerim diken diken oldu. Bir de sıradışı bir görünüşü de var ilizyonistin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 20 Şubat 2011; 23:11:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.