Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YALNIZ KİMSE 3 HARFLİLERİN ASIL ADINI SÖYLEMİYOR :D HEP 3 HARFLİ DİYORLAR :D?
  • eğer bu çocuk biliyosa böyle sayısal lotoyu da bilsin. ne işi var yetenek sizsnizde
  • Ne ini ne cini şakamısınız siz.O na bakarsanız david copperfield özgürlük anıtını yok etmişti..
    Ama sözde nasıl yok ettiğinide açıklamıştı..biraz araştırın yani hepsinin bir hilesi var..
    Önemli olan gösterisini HATA'sız bir şekilde bitirmiş olması.
    Yani seyirciye çok güzel sundu gerçekten beğenmedim dersem yalan olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
    Daha Barbados muydu neydi görür görmez ANNE CİNLERİNİN VAR OLDUĞUNA (arefin) İNANDIN MI DEDİM... Oda harbiden haklısın dedi...

ULAN O TEK AYAĞININ ÜZERİNDE DURUYOR DAHA NEYİ KONUŞUYORUZ !

BEN BU ADAM İLK TVYE ÇIKTIĞINDA GARİP BİR DUYGU HİSSETMİŞTİM. Tüylerim diken olmuştu ve şuan tırsıyorum AREF BABADAN

sahnede yapsaydı ya tek ayak gösterisini.
    dvd çekilmiş,belli ki montaja girip çıkmış :) daha fazla konuşmaya gerek yok havada durdum şahitlerim var.

dvd işini konuşmaya bile gerek yok

her şekilde kolayca mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı:kartalaraz
    yine yazayım kutunun içinde kablosuz yani wirless destekli mini yazıcı var...dışardan bir arkadaı yazıyor... kağıdı kutudan alırken kullanmış olduğu plastik bardak sanırsam onunla içine ares çaktırmadan yerleştiiyor...

kader yazısı ya gazetede %90 kader yazıyor yada yada üç dört kelime var kader en akılda tutulan kelime dir diyorum diğer kelimeler yabancı veya farklı bir lügat olabilir..
    zaten ares biraz temkinli idi....

resimde oturması ise pantolonun içinden demir yere sabitlenmiş parça ile duruor....

hepsi tahmini....

Hocam harbiden samaladın yahu kusura bakma ama wireless destekli yazıcı ne Allah aşkına?Kutuyu açtı içinde bardaklar vardı zaten kağıt o bardakların içinden çıktı yazıcı nerede?Nereye yazacak.Nasıl yazacak?Saçmalamayın.Ayrıca el yazısıydı tamamen.Yazıcıyla o puntoda büyüklük kalınlık vs. ayarlanarak nasıl yazacak o kağıda.İyice uçtunuz ha saçmaladınız iyice

Olmadı hocam olmadı ama olsun denemeye devam çözersiniz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 20 Şubat 2011; 23:19:49 >

• quote:

quote:

yine yazayım kutunun içinde kablosuz yani wirless destekli mini yazıcı var...dışardan bir arkadaı yazıyor... kağıdı kutudan alırken kullanmış olduğu plastik bardak sanırsam onunla içine ares çaktırmadan yerleştiiyor...

kader yazısı ya gazetede %90 kader yazıyor yada yada üç dört kelime var kader en akılda tutulan kelime dir diyorum diğer kelimeler yabancı veya farklı bir lügat olabilir..

resimde oturması ise pantolonun içinden demir yere sabitlenmiş parça ile duruor....

hepsi tahmini....

Hocam harbiden samaladın yahu kusura bakma ama wireless destekli yazıcı ne Allah aşkına?Kutuyu açtı içinde bardaklar vardı zaten kağıt o bardakların içinden çıktı yazıcı nerede?Nereye yazacak.Nasıl yazacak?Saçmalamayın.

Olmadı hocam olmadı

mantıkmen yaklaştım. atmadım ama... çünkü teknoloji çok ileri.. kağıda bakarsan yazıcı kağıdı olduğunu anlarsın... ktunun içini görmedik zaten ..
    yani şöyle açıklayayım. mini yazıcı yazıyor karşıda rulo halinde sarılıyor sağ ve solda bardaklarvar plastik onunla ares eliyle birleştirdikten sonra çıkartıyor...

tabi benim yorumum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 20 Şubat 2011; 23:18:51 >

• Kader'i geçin hadi onu ilizyonla yaptı cebindeki kağıtları koydu diyelim, diğerlerini açıklayın hele siz
  • o kadar minik wifili yazıcı hemde el yazısı çıktısı verebilecek ihtimali çok çok az. mantıklı fakat bu ihtimal çok düşük.
    böyle yapılabilir,çanta iki bölmeli olurdu,küçük o kağıt içeri aktarılabilecek bir yuva olurdu. yazıcı içinde bekleyen rulo çıktı alınırdı tekrar rulo olurdu. fakat rulo üstü paketlenmişti. yazıcı ihtimali yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into The Wild

quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

Ne yazıyor lan arkasında ?

KADER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Kader'i geçin hadi onu ilizyonla yaptı cebindeki kağıtları koydu diyelim, diğerlerini açıklayın hele siz

tabii ki juri ile anlaşmalı dicekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

quote:

hepsi tahmini....

Hocam harbiden samaladın yahu kusura bakma ama wireless destekli yazıcı ne Allah aşkına?Kutuyu açtı içinde bardaklar vardı zaten kağıt o bardakların içinden çıktı yazıcı nerede?Nereye yazacak.Nasıl yazacak?Saçmalamayın.

Olmadı hocam olmadı

mantıkmen yaklaştım. atmadım ama... çünkü teknoloji çok ileri.. kağıda bakarsan yazıcı kağıdı olduğunu anlarsın... ktunun içini görmedik zaten ..
    yani şöyle açıklayayım. mini yazıcı yazıyor kardan rulo halinde sarılıyor sağ ve solda bardaklarvar plastik onunla ares eliyle birleştirdikten sonra çıkartıyor...

Dediğin çok saçma..

Adam güzel gösteri yaptı fakat hepsinin bi numarası var tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

o kadar minik wifili yazıcı hemde el yazısı çıktısı verebilecek ihtimali çok çok az. mantıklı fakat bu ihtimal çok düşük.
    böyle yapılabilir,çanta iki bölmeli olurdu,küçük o kağıt içeri aktarılabilecek bir yuva olurdu. yazıcı içinde bekleyen rulo çıktı alınırdı tekrar rulo olurdu. fakat rulo üstü paketlenmişti. yazıcı ihtimali yok gibi.

dostum ben bilgisayar işiyle uğraşıyorum öyle proğramlar varki M.K.Atatürkün el yazısıyla bile çıkartırlar...
  • quote:

quote:

quote:

hepsi tahmini....

Olmadı hocam olmadı

yani şöyle açıklayayım. mini yazıcı yazıyor karşıda rulo halinde sarılıyor sağ ve solda bardaklarvar plastik onunla ares eliyle birleştirdikten sonra çıkartıyor...

tabi benim yorumum...

hepsini geçtim.çocuğun kendi yazısı o.Comic sans ms mi yazı tipi mi vardı kağıtta

• quote:

Orijinalden alıntı: djdistortion

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Kader'i geçin hadi onu ilizyonla yaptı cebindeki kağıtları koydu diyelim, diğerlerini açıklayın hele siz

tabii ki juri ile anlaşmalı dicekler

yok cnm ne alakası var. adam peygamber olduğu için doğa üstü yetenekleri var.

• arkadaşın demek istedi pencil printer
  • bu ne herkes burada diyorum dhta niye kimse kalmamış millet buraya kaymış
    2011 de dünyanın sonu gelcek diyorlardı bu arif işaretmi acaba
  • quote:

quote:

quote:

hepsi tahmini....

Olmadı hocam olmadı

tabi benim yorumum...

Tamam da rulonun üstü paketlenmişti.

Jüriyle anlaşmalı falan demeyin bu resmen iftira ve kıskançlıktır bu Barbados e11 ve 14.42 olayını çözen olmayacak

• Aref yiyosa fenerin türkiye kupasını ne zamn alıcağını sandıktan çıkar
  •  Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

örnek... bunun gibi tabi kağıt boyutu olarak daha açılı....
  • tamam kız tek kağıdı aldı onu anladık....
    poşet çift bölmeli onada tamam....

Ama kıza seçtirdi bir kaç kelime var dimi diye.... kıza bir tanesini seç dedi... kız seçti birini... hangisini seçeceğini nereden biliyordu?....
    diğer yukardan gelen için zaten bir şey demiyorum....

Herif kaşıkları büküyor çok ciddi telekinezi yapabiliyor.... işini çok çok iyi yapıyor b... atan arkadaşlarım ne gibi gösterileri var keşke izlesek
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.