Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşlar ben birşey gördüm eminim sizde görmüşsünüzdür kadını sahneye aldığında diğer elindeki gazete kağıtlarını aşağıya bıraktırdı sonrasında diğer elindekini naylon'un içine koy dediğinde elini içeri kendide soktu dikkat ettiyseniz diğer eli sahneye dönük değildi ve cebindeki kader yazılı kağıtlarla karıştırdı.

Benim görüşüm şu anda böyle barbados kısmını bilemiyorum

Video çıktığında o gazete olayını göreceksiniz

bende dıkkat ettım karıstır dedii hıc kıpırdamadı butun kagıtlar ondeydı o arkadan dırek aldı sadece elını ıcerde beklettii

• 3 harfli olsa, emin olun adamın o yrışmadan kazanacagı paranın tek Allah kuruşuna ihtiyaç yok.
  • yine yazayım kutunun içinde kablosuz yani wirless destekli mini yazıcı var...dışardan bir arkadaı yazıyor... kağıdı kutudan alırken kullanmış olduğu plastik bardak sanırsam onunla içine ares çaktırmadan yerleştiiyor...

kader yazısı ya gazetede %90 kader yazıyor yada yada üç dört kelime var kader en akılda tutulan kelime dir diyorum diğer kelimeler yabancı veya farklı bir lügat olabilir..
    zaten ares biraz temkinli idi....

resimde oturması ise pantolonun içinden demir yere sabitlenmiş parça ile duruor....

hepsi tahmini....

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

o poşet iki bölmeliydi. kağıtları öndeki bölmeye attı sonra elini arkadaki bölmeye sokup üstünde kader yazan kağıtları bıraktı. kızın gözlerini kapatıp elini arkadaki bölmeye soktu ve ordan kağıt çekmesini sağladı.

ordada 1 kağıt vardı , kızda gerizekalı olduğundan bunu söylemedi ve tek kağıdı aldı baktı.

Ama şansa bakki o kağıttada tek kelime vardı , ama kız yine bişey anlamadı , o kelimeyi gitti tabloya yazdı.
  • %99,999999... 3 harfliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buff R+

3 harfli diye birşey yok saçmalamayın

eğer islama inaniyorsan müslümansan

Kuran da yazıyor

inkar etmek seni dinden çıkartır

eğer yok diyorsan sorun yok
  • Ali taran hiç düşünmeden saati söyledi.

burada iki ihtimal var.

ya aref o kağıda anında yazıverdi,o tahtanın arkasında rulolu birşey yapmış olabilir. fark ettiyseniz yazı tahtası arkasında çok meşgul oldu.eller çok gitti.

diğer ihtimal ise , anlaşmalı birşey.

dikkat edelim ali taran sırf makara olsun diye saati düşünmeden söyledi. biletten görecek sanki.
  • kesin ip var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

Ne yazıyor lan arkasında ?
  • Adam resmen o tahtanın arkasında yazdı ama kamera o yazdığı sıralarda saçma sapan yerleri gösterdi, sadece 1 kere gördüm o sağ eli gitti tahtanın arkasına, orda yazdı Ama çakal şov tv ekibi pek yansıtmadı bu durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Herkes aynı konu hakkında konuşuyor herkes kaderin peşinde

Yahu geçin kaderi barbados e11 ve 14.42'yi açıklayın bakalım

@ Amedra

Hocam bence ilk sayfaya şunu yazmalısın " barbados e11 ve 41.42'yi nasıl yaptı bilemiyorum " tarzı birşeyler yazmanız iyi olacaktır

Yaptım hocam
  • BUGÜN YAPTIĞI ŞEYİN VİDEOSU VAR MI HERKES KONUŞUYOR MERAK ETTİM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı:kartalaraz
    yine yazayım kutunun içinde kablosuz yani wirless destekli mini yazıcı var...dışardan bir arkadaı yazıyor... kağıdı kutudan alırken kullanmış olduğu plastik bardak sanırsam onunla içine ares çaktırmadan yerleştiiyor...

kader yazısı ya gazetede %90 kader yazıyor yada yada üç dört kelime var kader en akılda tutulan kelime dir diyorum diğer kelimeler yabancı veya farklı bir lügat olabilir..

resimde oturması ise pantolonun içinden demir yere sabitlenmiş parça ile duruor....

hepsi tahmini....

Hocam harbiden saçmaladın yahu kusura bakma ama wireless destekli yazıcı ne Allah aşkına?Kutuyu açtı içinde bardaklar vardı zaten kağıt o bardakların içinden çıktı yazıcı nerede?Nereye yazacak.Nereye sığacak?Hava akımıyla mı yazılıyor o yazılar?Nasıl yazacak?Saçmalamayın.

Olmadı hocam olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 20 Şubat 2011; 23:15:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
    Daha Barbados muydu neydi görür görmez ANNE CİNLERİNİN VAR OLDUĞUNA (arefin) İNANDIN MI DEDİM... Oda harbiden haklısın dedi...

ULAN O TEK AYAĞININ ÜZERİNDE DURUYOR DAHA NEYİ KONUŞUYORUZ !

BEN BU ADAM İLK TVYE ÇIKTIĞINDA GARİP BİR DUYGU HİSSETMİŞTİM. Tüylerim diken olmuştu ve şuan tırsıyorum AREF BABADAN

sahnede yapsaydı ya tek ayak gösterisini.
    dvd çekilmiş,belli ki montaja girip çıkmış :) daha fazla konuşmaya gerek yok havada durdum şahitlerim var.

• Kağıdı alıp kutunun yanına gittiğinde cebini kurcaladı sanırım o ara arka cebinden başka bir gazete parçası çıkardı ve diğeriyle değiştirdi, o gazete parçasında sadece 1 tane kelime vardı oda kader diğerleri hep heceydi.

Diğerleri önceden ayarlanmıştı o jüride bi işler var torpil geçiyorlar. Hapşururken kafası düşen adamı hatırlayan var mı bilmem ama sadece o hareketi yaptığı için 1.yarı finale çıkmıştı toplasan 35 snyi geçmezdi performansı.

3.konu oldu bunu yazışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 20 Şubat 2011; 23:17:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

3 harfli diye birşey yok saçmalamayın

eğer islama inaniyorsan müslümansan

Kuran da yazıyor

inkar etmek seni dinden çıkartır

eğer yok diyorsan sorun yok

İllüzyon numaralarına "3 harfliler sayesinde yaptı" diye açıklama getirebilecek kadar salağım diyorsunuz yani ?

3 harflilerle ilgili kaynakları araştırabilirsin istiyorsan

bunlar sadece tahmin

fakat mümkün aynı zamanda

• Beyler videolar gelsin bir daha izleyelim. Şimdiki en mantıklı açıklama barbados yazan kağıdın kutudan çıkan kağıt olmadığı ve göstermeden önce değiştirdiği.
  • Müzik neydi bilen yok mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı:kartalaraz
    yine yazayım kutunun içinde kablosuz yani wirless destekli mini yazıcı var...dışardan bir arkadaı yazıyor... kağıdı kutudan alırken kullanmış olduğu plastik bardak sanırsam onunla içine ares çaktırmadan yerleştiiyor...

hepsi tahmini....

Hocam harbiden samaladın yahu kusura bakma ama wireless destekli yazıcı ne Allah aşkına?Kutuyu açtı içinde bardaklar vardı zaten kağıt o bardakların içinden çıktı yazıcı nerede?Nereye yazacak.Nasıl yazacak?Saçmalamayın.

Olmadı hocam olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

hepsi tahmini....

oha bu kadar hayalci olmayın arkadaşlar..
    Bildiğin el yazısıyla yazılmış bir yazıydı.. yazıcıyla falan yazılmış olsa büyüklük küçüklük ya da harflerin biçim farklılıkları olur mu? saçmalamayın

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.