|
Hayırlısı olsun hocam. Güle güle kullanınaracınızı. |
|

5 Mobil
Popüler Konular listesinde
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
|
Hayırlısı olsun hocam. Güle güle kullanınaracınızı. |
|
|
|
geldi bu ay 700.000 sıfır faiz |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 15 Kasım 2025; 21:22:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Başka ne için araması lazım hocam. Aracın hiç hareket etmemesi mi? Başta bende sizin gibiydim. Sonra şikayetler sıkmaya başladı. Şimdi byd ile 6000 km yol yapmışım aldığımdan beri. Daha bir kere tık demedi maşallah. Demesinde. Togg da demesin. Her arabanın kronik sorunu olur kul yapısı. Ama saydığınız herşey bir araçta varsa normal şartlarda bu kusur diye geçer. Ayıplı statüsüne girer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şarj güncellemesi sonrası Geri kazanım izin verilen Max değerler , hareket halinde %86 da -19kw, %80 de -43kw dı ,unutmazsam %20 de de bakarım ben geri kazanım menüsünden düşük seçmiştim ayarım o şekilde, bu seçim rejen 1. Kademe olunca mı onu bilmiyorum, yani rejen 2 ye alınca bu seçim otomatik orta,3. De yüksek mi oluyor bilmiyorum,tuslardan ayarladigimizin menüden ayarı gibi :) yada rejen kapalıyken ki fren kazanım gücü mü?? rejende genelde 1. Kademe kullanırım , 2.kedemeye nadiren alıyorum böyle konfor daha yüksek oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Farketmez ben kullandığım sürece bakarım. Togg iyi olsaydı da başka elektrikli aldırmak zorunda bırakmasaydı. Mazda da gitti sonra geri geldi. Diğer markalarda öyle. Togg yarın öbür gün biz yapamıyoruz bu işi deyip veya yönetim değiştiğinde baltalanıp el altı edilmeyeceği ne malum? Neyin garantisini kim verebilir ki? Mesele ben şuanda sorunsuz kullanıyor muyum, kullanıyorum. Sorun çıkma ihtimali var mı evet var. Sorun çıktığında servis gerekli işlemi uygulamazsa o zaman onla ilgilide yazarım. Hem de togg da sakinliğimi koruduğum gibi değil. Daha beterinden. Mahkemeyse mahkeme ne gerekiyorsa yapılır. Ticari kanunlar var. Byd nin Türkiye den çekilmesi beni değil ALJ yi ilgilendirir. Distribütör o. Artıyı eksiyi onlar düşünsün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mukayese ettiğiniz byd abd ye diz çöktürmüş çinli mühendislerin işi ben ülkem kazansın istiyorum. Subaru xv ile 3 defa aküden dolayı yolda kaldım. Ama 8 yıl kullandım. Tog 10 f gayet stabil bir araç hızla basit sorunlarıda çözüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ben aldığım yerdeki ustaya 250 tl verip taktırdım |
|
byd ile togg kullanımı arasında ne gibi farklılıklar sezdiniz? sanırım byd deki regen togg gibi 3 kademeli değil ve yüksek ayardaki regen bile togg dan az diye duydum videolardan, aralarındaki kullanım farkını en iyi siz fark etmişsinizdir. togg c byd d sınıfı olsa da kağıt üstünde, bence iç boyutları ve bagajı vs aynı gibi + - ler konusunda biraz karşılaştırma yapar mısınız? |
|
Birkere byd asla togg etmez. Bindiğiniz andan itibaren marka algısı mı yoksa başka birşey mi togg un o oturaklı yapısı asla yok. Ama konfor anlamında togg dan aşağı kalır yanı da yok. Artıları var eksileri yok. İçi togg dan büyük. Bunu hissediyorsunuz. Tasarımsal birde. Togg da plastik olan çopu yer bunda yumuşak deri kaplı. Head-up displat var ama kullanmıyorum ben. Kemer ayarı var en azından eşimin boynuna temas etmiyor. Hızlanma zayıf ama yeterli. Önden çekiş. Togg arkadan çekiş. Önden çekiş olduğundan ani hızlanmalarda bazen önde yalpalama hissedebiliyorsunuz ama bu ciddi risk taşımıyor. Yola göre ikisininde avantaj ve dezavantajları var. Yalıtım bence bir tık daha zayıf. Sunroof var. Hemde muadillere före baya geniş açılıyor. Adası daha gelişmiş. Uzaktan kontroller ciddi keyfli. Kışın aracı ısıtıyorum mesela yazın soğutuyorum gibi gibi.Şarj hızı 140 kw. Şuana kadar sorun yaşamadım. Rejen var ama birşey diyemem. 2 kademe diyor ama ikiside aynı bence. Tek pedal bir sürüş değil. Ama togg gibide sizi giderken bir anda durdurmuyor. Rejen konusundan ben togg daha çok seviyordum. Bunda rejen Kapatamıyorsunuz. Yazılım durumu olmasa hatalar olmasa ben yine gider togg alır mıydım evet alırdım. Alıcaktımda düzeltmişlerdir diye. Ama vermedikleri gibi sorunlarda düzeltilememiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 16 Kasım 2025; 16:45:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Detaylı vir cideo vardı youtube da. Orda gösteriyordu. Torpidonun hemen alt kısmında kalıyor. Yani torpidoyu söksende aracın altına ayak koyduğunuz yere kadayı eğmen lazım iyice < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güle güle kullanın. Ben kendi deneyimlerimden sonra, sürekli sigorta tak resetle aç kapa cart curttan sonra byd ile rahat ettim. Yanımda kadın gibi cımbız taşıyordum. Ben sorunları çözdüklerine de inanmıyorum. İstanbuldaysanız servise gidelim isterseniz orada insanların çektiği eziyeti görün. Yazık günah gerçekten üzücü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
benim araç da 2023 ama hiç sigorta sökmem gerekmedi hocam. hepsi aynı değil, sorunlu olan çok ama size çok sorunlu olanı daenk gelmiş. 2024 modellerde de sorunsuz kullanıyorum diyen bir sürü insan var. ben aracı satıp 2026 model t10f almayı düşünüyorum ciddi ciddi. imkanım olsa 4 çeker alırdım. ben 3 milyona çıkamıyorum. size yakışırdı ama bi 4More 4 çeker Togg |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
|
İstanbuldayım 10f i randevusuz servise götürdüm çok ilgiliydiler dijital anahtarı aktif etmek için götürmüştüm. 2 saatte aracımı inceleyip geri verdiler. Yazılımıda kontrol ettiler. 10x de kullanıyorum 10f de ikisiylede uzun yol yaptım. 10 x de takılma oluyor ama yolda kalma şarj kesme vs yaşamadım. Ailece çok zevk aldık. Bu gün olsa yine 10f alırım. 10 f in tek eksiği bence 11kw şarj 20 90 şarjı 7saat sürüyor 10x 22kw 4 saatte doluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 16 Kasım 2025; 17:40:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|