Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1063. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.288
Cevap
446
Favori
1.018.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2025)
Giriş

V1 de kredi yok diye biliyorum ucuz versiyonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tabiki kişinin ekonomik durumuna göre değişir eğer memur gibi bir işiniz varsa bence her daim uzun vadeli kredi mantıklı. Diyelim ki memur maaşı şuan 70 bin, krediyle kafa kafaya yeni yılda %20 zatem gelecek, yıllık %30 enflasyon olacak belki 4. yılın başında maaşın tamamı yerine maaşın dörtte biri yeterli gelecek kredi ödemeye.

Ben de almak istiyorum da kredi herkese çıkıyor mu şartsız koşulsuz onu merak ediyorum. Çünkü tüm planımı bu krediye göre yaptım. Çıkmazsa 100 bin TL ön ödemeyi geri alabiliyor muyuz mesela?

Yeni yıldan sonra yine kapanyalar devam edecektir diye düşünüyorum ama 800 bin faizsiz olmayabilir satışlar iyi giderse.

Birde araç fiyatına bakarken -100 bin avans diyor toplam fiyattan düşüyor o nedir yani araç 2.5 milyon diyelim bana 2.4 milyona gelmiyor değil mi 100 bin önden yollamam lazım avans kalanı 2.4 milyon aracı alınca mı

evet dediğiniz gibi. şöyle yazıyor kendi sitelerinde: "Ön ödemeden sonra geriye kalan ödemenizi e-Cüzdanınız veya anında havale ile tek seferde ödeyerek bir sonraki adıma geçebilirsiniz."

Benim bir arkadaş ödemeyi son gün yaptım diyordu geç teslim almış öbürü de hemen yaptı teslimi daha erkendi ama bende aracı almaya yakın ya da alınca yapmak isterim geri kalan tutarı

• 1.7 milyon kredi cazip geliyor tek sıkıntı satmak zorunda kalsam 2.el zayıf ve 2 milyon civarı gidiyor . Eğer bu en iyi kampanyaları ise alınır ama daha sonra daha da iyi kampanya olursa ya da düşük faiz olursa 2.el iyice zora girer ondan arada kalıyorum

• Merhabalar. Bu sabah küçük bir kaza yaptık. Otopark alanından çıktım ve aracı eşime vermek için durdum. Eşim tam direksiyona geçtiği esnada panelvan tipi araç hafif tampona sürttü. Plastik kısmın boyası hasar gördü. Kaskom doğa sigorta ve mini onarım sadece togg kendi servislerinde yapıyor. Rs servislerinin elektrikli mini onarım yetkisi yokmuş. Aracın garanti süresini uzatınca verilen hediye mini onarımdan yararlanmak için söğütözü togg merkezine gittim. Sök tak olacak. Siyah plastik parça ve altındaki metalik renk parça değişecek ve aracınızın tramerine işleyecek dediler. Onarım önermediler. Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz?  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRKOĞLU_06

Merhabalar. Bu sabah küçük bir kaza yaptık. Otopark alanından çıktım ve aracı eşime vermek için durdum. Eşim tam direksiyona geçtiği esnada panelvan tipi araç hafif tampona sürttü. Plastik kısmın boyası hasar gördü. Kaskom doğa sigorta ve mini onarım sadece togg kendi servislerinde yapıyor. Rs servislerinin elektrikli mini onarım yetkisi yokmuş. Aracın garanti süresini uzatınca verilen hediye mini onarımdan yararlanmak için söğütözü togg merkezine gittim. Sök tak olacak. Siyah plastik parça ve altındaki metalik renk parça değişecek ve aracınızın tramerine işleyecek dediler. Onarım önermediler. Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz?  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

• Hocam valla ben pek bir şey göremedim açıkçası parça değişimi için. Siz bir kaç yere danışın bence

Hocam 700 bin tl faizsiz 12 ay kredi çıktı. V1 de de var hem faizli 48 ay hem de faizsiz 12 ay. Sadece verdikleri kredi tutarları daha düşük.

Hocam tüm ödemeyi yapmadan tescil işlemleri başlamıyor.

Neden v1 hocam iyi olan v2 değil mi sorun çıkmasın satarken hangisi kolay

Bende ,ekran, vites seçici, yan aynalar, 4 bölge kamera (2 kere), adas kamerası, silecek kolları, yan cam sarsılma giderilmesi, obc ünitesi 2-3 kere, jumping, 2 kere amfi ve 2 kere hoparlör kabloları değişti. En son çakmaklık yandı. Batarya değişti. Sattım. 2023 model kasım çıkışlı. 2. El almıştım. 9 ayda toplam 5 ay serviste yattı araç. Şuanda byd seal u ev var.

Hocam param neye yettiyse onu aldim arada 400 bin tl gibi bir fark vardı. Satılmayacak mal yoktur. V2 uzun menzil tabi daha çok tutulan piyasada daha çok olan bir model.

Bence gereksiz bir tamir olur. O bölgeyi başka zamanlarda da çok rahat sürtebilirsiniz. Boşuna da tramere işletmiş olursunuz. Bu tarz durumlarda birkaç yerde deformasyon olunca aksiyon alın derim. Ayrıca tampon olduğundan onarım olmaz. Yaptırsanızda o plastik aksam belli oluyor. Siyah kısımdan bahediyorum.

Hocam ilk kez bu kadar sorun yaşayan birine rast geldim. Geçmiş olsun.

Aynen öyle. Ben yeni araç aldım. Full ppf kaplatırdım. Tamponu unutmuşlar. Gittim onuda kapladılar. Akşam park ederken tamponu sürttüm. O yüzden çok takmamak lazım 😂

Aslında ben aracın üstüne çok düştüğüm için bunlar yapıldı. Kimisinde bu sorun var ama servis kontrol etmiyor. Ben tek tek video kayıtları hata zamanları ıcır zıvır kayıtlarla gittiğim için bu kadar çok şey değişti. Ama güven kalmadı sattık. T10f alıcaktım. Onlarda da sorunlar devam ediyor byd den devam şimdilik

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.