|
Ben teklif ettim. Benim aracı veriyim üzerine 2 m veriyim bana 4more verin veya üstüne az miktar veriyim 1m civarı t10f verin veya yine üstüne az miktar veriyim 1m civarı son model t10x verin dedim. Kabul etmediler. 2 buçuk ay serviste yattı araç batarya değiştirdiler. Birde ben aldığımdan beri aslında problemin batarya olduğunu yani çoook daha öncesinden değişseydi bu sorunların kalkıcağını söylediler. Ben zaten burda tilt oldum. Yani belki de ilk arızalarımda onca parça yerne batarya değişse şuanda t10x in yanına birde t10f çekmiş olurdum. Hatta batarya değişimine karar verdikten sonra bile yazılımla düzeltmeye çalıştılar 15-20 gün de o yüzden bekledi araç. Sonunda batarya değişti ama birkaç gün sonra sattım ben. Zatwn onlar tamir ederlerken ben byd yi almıştım. Byd den menun kalmasaydım byd yi geri satıcaktım. Sırf bu süreçte ben kaç tane elektrikli araç kiraladım ve test ettim. Bmw falan da dahil. Birtek byd togg a yakın geldi. Ama yine söylüyorum bir togg etmez kesinlikle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 16 Kasım 2025; 19:8:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

4 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı