Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1065. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: QRX
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
21.288
Cevap
446
Favori
1.018.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10611062106310641065
Sayfaya Git
Git

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2025)
Giriş

Ben teklif ettim. Benim aracı veriyim üzerine 2 m veriyim bana 4more verin veya üstüne az miktar veriyim 1m civarı t10f verin veya yine üstüne az miktar veriyim 1m civarı son model t10x verin dedim. Kabul etmediler. 2 buçuk ay serviste yattı araç batarya değiştirdiler. Birde ben aldığımdan beri aslında problemin batarya olduğunu yani çoook daha öncesinden değişseydi bu sorunların kalkıcağını söylediler. Ben zaten burda tilt oldum. Yani belki de ilk arızalarımda onca parça yerne batarya değişse şuanda t10x in yanına birde t10f çekmiş olurdum. Hatta batarya değişimine karar verdikten sonra bile yazılımla düzeltmeye çalıştılar 15-20 gün de o yüzden bekledi araç. Sonunda batarya değişti ama birkaç gün sonra sattım ben. Zatwn onlar tamir ederlerken ben byd yi almıştım. Byd den menun kalmasaydım byd yi geri satıcaktım. Sırf bu süreçte ben kaç tane elektrikli araç kiraladım ve test ettim. Bmw falan da dahil. Birtek byd togg a yakın geldi. Ama yine söylüyorum bir togg etmez kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 16 Kasım 2025; 19:8:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spyman kullanıcısına yanıt

aracın güzelliğine lafın kesinlikle yok. Ama yaşananlar yaşatılanlar var. Hala daha servisle görüşürüm çok arkadaş edindim ordan😂😂

T10f i olanlari bu t10f ana konusuna beklerim.

https://forum.donanimhaber.com/togg-t10f-ana-konu-fiyati-ne-olur--161004964

Olayın ayrıntılarını bilmiyoruz ama Togg gerçekten sağlam bir araba sanırım. Olay sadece testten 5 yıldız almak değil.

Toprak Altı Hikayeleri youtube
    Togg ve kamyon çarpışırsa ne olur ?
    https://youtube.com/shorts/KScJ-5iHLS8?si=-EZyjXSp_5FhQBET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 16 Kasım 2025; 19:50:2 >

• std350 S kullanıcısına yanıt
     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

Geçmiş olsun. Kayıp yoktur inşallah.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Ben dün hiç aramadan Söğütözü togg merkezine gittim. Öğle saati 12:50 civarı yemek saatiydi. Çalışanlar çay içiyordu. Aracın arkasındaki hasarı gösterdim. Bir çalışan hemen geliyorum dedi. Rötuş boyası ve fırça alıp geldi. Kayıt dahi açmadan rötuş yapıp bana herşeyi ayrıntısı ile anlattı. Yani servisi bu kadar da kötülemek doğru değil. Bizzat yaşadığım olayı anlatıyorum. Randevusuz gittim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.