Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (1061. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: emk7
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
21.239
Cevap
447
Favori
1.016.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 10581059106010611062
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2025)
Giriş

Hocam öyle diyorsunuz ama aracım orjinal, değişeni, boyananı yok.

Kimse iyi ve sorunsuz malını ucuza vermez.

Uzcuza bulduklarınız sonra Tarcanlarda video konusu oluyor.

Ben aracımın her şeyine kefilim, kemer bakımları için direklerdeki plastik aksamı çıkardığımda kemer fünyelerinin hala orjinal olduğunu görüp fotoğrafladım.

dirençle kandırılmamışlar, ayrıca 2020 model araçlara koydukları donanımların çoğu var.

Bugün togg alırken bile donanım aldığınızda para ödüyorsunuz, donanımlı araçla donanımsız aracın fiyatı bir olmuyor.

Başka forumda adam 2012 model trend pakete vermiş 800 bin tl. benim aracım neden 900 etmesin ki?

bu kadar donanım bedava alınmadı ki araca.

Gayem faizsiz krediyi yakalamak. Eğer yakalayamazsam 1.500.000 çekeceğim (2.57 den 48 ay) aracımı sattığımda da ara ödeme yapapcağım.

Şimdi acil satıcıyım, ama faizli krediyi çekersem tok satıcıya döneceğim, satılırsa satılır, satılmazsa oğluma kalır. Zaten kullanıyor.

Ama bu kadar donanımlı, değişensiz, boyasız, masrafsız bir araç bulursanız ilanı paylaşın hep beraber bakalım, belki de onu alırım

• Eylül 2024 öncesi çıkışlı V1 model uzun menzil t10x sahibi arkadaşlara birşey sormak istiyorum, aracınızda tüm adas menüleri aktif mi şuanda? Benim 1 hafta önceye kadar aktifti şuanda görünmüyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Lafın tamamı aptala söylenir.
  • Öner kullanıcısına yanıt

Geçen yıl bu günlerde T10X siparişi vermiştim, TOGG'un peşinatına sayarım diyerek sizinkiyle aynı model 2015'te sıfır aldığım kazasız/boyasız, yetkili servis bakımlı daha 60 bin km bile yapmamış aracımı(Lancer) 900'e ilana koymuştum. Hemen 800 vereyim yarın alayım diyen birisi ulaştı. Daha sonra muhtelif zamanlarda tekrar benzer teklifler geldi. Derken aylar geçti 25 bin fazla veren 30 bin fazla veren oldu 850'den aşağı vermeyelim dedik. Aracın aile içinde devri, yeni sigorta, yeni kasko, 1 yıl bekleme sonrası aracı az önce 845'e sattık. Eğer ilk teklif edene vermiş olsaydık 800bin TL'lik altını(şimdi baktım gram 2.8-2.9b imiş) bozdurmamış olacaktık TOGG peşinatı için. Bugün ise o altının değerini siz hesap edin.

Netice: İlk günlerde vermediyseniz bile ilk ay mutlaka vermiş olun, elimde 10 ay bekleyen ikinci aracın bana ne faydası oldu, T10X aniden çalışmazsa diye yedek araç olarak durdu o kadar. Bekleyerek zarar etmeyin. Yeni alacağınız araçtan dolayı zaten yeterince zarar edeceksiniz bari elinizdekinden etmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 14 Kasım 2025; 0:13:16 >

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Sizin durum da cidden sıkıntılı olmuş.

İşin aslı ben faize bulaşmak istemediğim için acele ediyorum.

Yoksa 1500 çeksem aracımı satmadan da togg alıp taksitlerini öderim.

İki araç fazla gelecek. Daha sonra sattığımda ara ödeme de yapabilirim.

Biniciye yine fiyat kırarım da al-satçı veya galericiye vermek istemiyorum.

Aracım cidden güzel , temiz ve bol donanımlı bir araç, kıymetini bilecek birisine gitsin isterim.

Ben 7 sene önce özellikle araya araya aldım, bu aracın hem stil paket hem tekno paket yüklü versiyonu çok çok az sayıda üretildi.

Bu yüzden biniciye gitsin diye bekliyorum.

ikinci el sitelerinin trink sat, hemen al gibi kısımları zaten 800 veriyor. Galeri de 820 verdi.

Bu kadar düşürmek istemem doğrusu.

Bu arada Cuma günü nasipse Çorlu'ya gideceğim, giderken istanbulda Mall Of İstanbul'a uğrayıp mardin mavisi rengine daha detaylı bakacağım.

Aklımda Urla vardı, Gemlik'e gidip test sürüşü yaptığım araç da Urla renkliydi, sonra internette Mardin mavisini alanların videolarını izledim, gözüme güzel geldi.

Şu an cam tavanda kararsızım, çevremdeki herkes mutlaka cam tavanlı olsun diyor.

Bir de renkte karar veremiyorum. Urla mı Mardin mi?

Meridyen olacak, yanına cam tavan alırsam 6 hafta üretim bekleyeceğim, hazırda cam tavansız modeli var.

Karar veremiyorum bir türlü.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    2.79
    2.80 şu an oranlar.
    Benim araç Kısa menzil.
    Müsait olunca foto atarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

^_^
  • GL4URUNG kullanıcısına yanıt

Evet silindi

Orijinalden alıntı: Öner

Sizin durum da cidden sıkıntılı olmuş.

İşin aslı ben faize bulaşmak istemediğim için acele ediyorum.

Yoksa 1500 çeksem aracımı satmadan da togg alıp taksitlerini öderim.

İki araç fazla gelecek. Daha sonra sattığımda ara ödeme de yapabilirim.

Biniciye yine fiyat kırarım da al-satçı veya galericiye vermek istemiyorum.

Aracım cidden güzel , temiz ve bol donanımlı bir araç, kıymetini bilecek birisine gitsin isterim.

Ben 7 sene önce özellikle araya araya aldım, bu aracın hem stil paket hem tekno paket yüklü versiyonu çok çok az sayıda üretildi.

Bu yüzden biniciye gitsin diye bekliyorum.

ikinci el sitelerinin trink sat, hemen al gibi kısımları zaten 800 veriyor. Galeri de 820 verdi.

Bu kadar düşürmek istemem doğrusu.

Bu arada Cuma günü nasipse Çorlu'ya gideceğim, giderken istanbulda Mall Of İstanbul'a uğrayıp mardin mavisi rengine daha detaylı bakacağım.

Aklımda Urla vardı, Gemlik'e gidip test sürüşü yaptığım araç da Urla renkliydi, sonra internette Mardin mavisini alanların videolarını izledim, gözüme güzel geldi.

Şu an cam tavanda kararsızım, çevremdeki herkes mutlaka cam tavanlı olsun diyor.

Bir de renkte karar veremiyorum. Urla mı Mardin mi?

Meridyen olacak, yanına cam tavan alırsam 6 hafta üretim bekleyeceğim, hazırda cam tavansız modeli var.

Karar veremiyorum bir türlü.

Meridian+cam tavan olsun olmuşken derim bana mardin çok aşırı geldi renk olarak ben alacak olsam urla alırdım ya da kula grisi bu araçta müthiş duruyor t10xde bu kadar güzel durmuyordu

bekle 6 hafta kaçan göçen bir şey yok zaten aracı filan ancak satarsın

• V1 lere adas neden yüklenmiyor bilgisi olan var mı?

^_^
  • irish kullanıcısına yanıt

togga sorsan o da bilmiyor biz nereden bilelim muhtemelen eski veya eksik donanım kamera filan var galiba yanlışlıkla yüklenenler de silinmeye başladı çünkü telegrama yazıyorlar

muhtemelen bunlar yanlış kameraları değiştirirken maliyet azaltmak ve daha az kamera takmak için V1lere yok deyip geçtiler elinizde aracı satın alırken katalog var ise dava açın ben olsam açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Kasım 2025; 17:7:22 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Kasım 2025; 18:19:48 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Dolduruyor,devam ediyor benim hediye 47kw kalmıştı, üstünü devam etti, 61kw yükledim,otomatik devam ediyor ,o kısmıda ayrı hesaplıyor , fatura 700 küsur ben Trugo ya tanımlı troy karttan 168₺ ödedim.daha önceki hediyede de bu şekilde devam etmiştim hediyeyi otomatik ayrı çekiyor .

Ancaaak buraya dikkat , kalan ödemeyi otomatik olarak karttaki bakiyeden çekmiyor, hediyeden sonra doldurduğun ödenmemiş fatura olarak kalıyor, doldurmayı kesmiyor ama otomatik karttan da çekmiyor, bu kısmı ödenmemiş gösteriyor

dolum bittikten sonra trugodan ödenmemiş kısma gir, ana ekranda sağ alttaki çarkı tıkla ,çıkan menüde en altta ödenmemiş faturaları tıkla, şimdi ödeyin i tıkla, ödüyor

hediye dışında doldurduğunu devam edince tanımlı karttan bakiye olsada otomatik çekmiyor, bu şekilde ödemek gerekiyor, yoksa bir sonraki dolumda dolumu baslatmiyor ödenmemiş fatura var diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 13 Kasım 2025; 18:59:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Peki ödenmemiş bakiye hesaptaki ikinci şarj kartı/hediye bakiye ile ödenebiliyor mu? Gerçi az önce kullandım tam son kW'de durdurdum.

Bende normalde troy kart tanımlı, 2 kart daha tanımlı , hediyeden artan kısım için, ödenmemiş faturalara girince şimdi ödeyin çıkıyor , orayı tıklayınca tanımlı kartlardan seçim yapmak için ekrana getiriyor,normal tanimliyi seçip ödemiştim, orada 2. hediye den ödeme için tab var mıydı hatırlamıyorum

Daha önce Trumore uygulamasına ilk defa şarj özelliği geldiği zaman denediğimde anında şarja başlamış, sonra borca düşmüştü, bakiye ile yüklemeye izin vermedi, daha sonra mecburen kredi kartı ile ödedik. Beklemeye düşen ödemeler Trumore üzerinde sıkıntılı ama Trugo üzerinde ne olur bilemiyoruz.

Benim anlattığım durum Trugo üzerinden,trumore dan o hediye şarj dışında şarj başlatmadım, dediğiniz gibi trumore da şarj menüsü sınırlı , Trugo da beklemeye düşen ödeme tanımlı kart ile ödeniyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 13 Kasım 2025; 22:35:9 >
  • Benzinli aracın veda vakti gelince ne olur ne olmaz diye az önce şarj güncellemesini yaptım. Aynaların konumu bozuldu sadece, ama şarj esnasında içerideydim ve kapı bile açmadan gözlemledim sanki araç modül modül güncellendi. Adı şarj güncellemesi ama muhtemelen güncellenen sadece şarj ile alakalı şeyler değil.

Şu anda şarj yüzde 80 civarı olduğu için şarj hızı testini yapmam mantıklı olmaz sanıyorum. Ama son gücü test ettim, çekilen anlık gücü 157kW'ya kadar gördüm bir sorun görünmüyor çok şükür, bir sıkıntı olup olmadığını şarj hızı dışında test edebileceğim başka bir şey var mı?

Güncelleme size özel mi gönderildi, herkese geliyor mu hocam?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • ToggT12x kullanıcısına yanıt

Bir süredir sırayla herkese peyderpey gelmekte olan şarj güncellemesi. Belki 1.6 ve üzerine gelmiyordur bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Benzinli aracın veda vakti gelince ne olur ne olmaz diye az önce şarj güncellemesini yaptım. Aynaların konumu bozuldu sadece, ama şarj esnasında içerideydim ve kapı bile açmadan gözlemledim sanki araç modül modül güncellendi. Adı şarj güncellemesi ama muhtemelen güncellenen sadece şarj ile alakalı şeyler değil.

Şu anda şarj yüzde 80 civarı olduğu için şarj hızı testini yapmam mantıklı olmaz sanıyorum. Ama son gücü test ettim, çekilen anlık gücü 157kW'ya kadar gördüm bir sorun görünmüyor çok şükür, bir sıkıntı olup olmadığını şarj hızı dışında test edebileceğim başka bir şey var mı?
    Bataryan azalmadan test edemezsin rejeni de düşük gôsterecektir alt ekranda şarjın yüksek

• 
Sayfa: önceki 10581059106010611062
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.