|
Hocam öyle diyorsunuz ama aracım orjinal, değişeni, boyananı yok. Kimse iyi ve sorunsuz malını ucuza vermez. Uzcuza bulduklarınız sonra Tarcanlarda video konusu oluyor. Ben aracımın her şeyine kefilim, kemer bakımları için direklerdeki plastik aksamı çıkardığımda kemer fünyelerinin hala orjinal olduğunu görüp fotoğrafladım. dirençle kandırılmamışlar, ayrıca 2020 model araçlara koydukları donanımların çoğu var. Bugün togg alırken bile donanım aldığınızda para ödüyorsunuz, donanımlı araçla donanımsız aracın fiyatı bir olmuyor. Başka forumda adam 2012 model trend pakete vermiş 800 bin tl. benim aracım neden 900 etmesin ki? bu kadar donanım bedava alınmadı ki araca. Gayem faizsiz krediyi yakalamak. Eğer yakalayamazsam 1.500.000 çekeceğim (2.57 den 48 ay) aracımı sattığımda da ara ödeme yapapcağım. Şimdi acil satıcıyım, ama faizli krediyi çekersem tok satıcıya döneceğim, satılırsa satılır, satılmazsa oğluma kalır. Zaten kullanıyor. Ama bu kadar donanımlı, değişensiz, boyasız, masrafsız bir araç bulursanız ilanı paylaşın hep beraber bakalım, belki de onu alırım |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı