< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlion -- 28 Aralık 2020; 0:46:56 > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 9.11.2023)
Giriş
- Gerçekleri söylemek kötülemek mi oluyor ?
- Ben 12 yıldır bu forumdayım. Togg projesi ve troller olmadan önce bu forumdaydım.
- Türkiye de hiç bir şeyin maliyeti düşmez aksine daha da yükselir.
-
Fiyat olarak SUV için 45.000 euro civarı deniyor şu an habertürkte...
Bütün hayallerim yıkıldı lan...
Araba 10 numara 5 yıldız ama keşke çirkin olsaydı, 15-20 bin euro olsaydı. -
Ne olursa olsun desteklemek lazım, köstek olmanın kimseye faydası yok. -
Egeaya benzemis (adettendir :) )
Saka saka dibim dustu muthis olmus maşaAllah -
SUV olanın önü Jeep'e
Sedan olanın önü Yeni 508'e benzemiş.
Yerli olsun bizim olsun, vatana millete hayırlı olsun -
-
Yollara çıktıklarında da bu başlık altında bugün yapılan muhabbetleri görmek, okumak dileğiyle hayırlı uğurlu olsun vatana millete.
Sedanın oturaklılığı aldı beni benden. Yandım anam. -
Hava almasina gerek olmadigi icin(sogutma) izgaraya gerek yok. Ozet geceyim istedigin gibi oynayabilirsin izgara tasarimiyla. Muhtemelen acilip kapanabilen bir sistemi var. Zaten su an sitesinde yayinlanan gorsellerde izgarali halide mevcut 👍 -
Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. -
Valla onu bende anlamadım ama açık olacak zannedersem çünkü görsel ve tanıtım videolarda hep açık aracın böbrekleri -
Elektrikli araba trenini yakaladık diye düşünüyorum.Tasarımlar çok güzel. Seri üretime geçildiği günleri de görürüz inşallah.
Allah utandırmasın. -
Gerçekten güzel olmuş. Aklımı kurcalayan bir soru var. Neden menüleri ingilizce? -
Uluslararası düşün hocam. Sen hiç japonca menüsü olan honda gördün mü? -
Kesinlikle haklısın. Aynı fikirdeyim -
Gurur duydum. Modeller cok guzel. Ben sedan a hayran oldum. Insaallah alacağım -
Keşke gerçekten yerli bir otomobil üretebilseydik. Motoru ile şanzımanı ile tasarımı ile tamamen bize ait olabilseydi. -
Bu aracın elektrikli motorunu biz mi ürettik yoksa aldık mı
Piller kaç Kw olacak vs vs aklımda deli sorular.
Fiyat olarak SUV için 45.000 euro civarı deniyor şu an habertürkte...
Bütün hayallerim yıkıldı lan... Araba 10 numara 5 yıldız ama keşke çirkin olsaydı, 15-20 bin euro olsaydı. ![]() |
Egeaya benzemis (adettendir :) )
Saka saka dibim dustu muthis olmus maşaAllah |
Elektrikli araba trenini yakaladık diye düşünüyorum.Tasarımlar çok güzel. Seri üretime geçildiği günleri de görürüz inşallah.
Allah utandırmasın. |
Settings > Language > (Deutsch, English, Français, ... Türkçe, ...) bunu düşünmüştür mühendisler sanırım ben düşündüğüme göre
![]() |
Togg ile ilgili değil ama Kimileri bebeğine mamasını zor alır kimileri için 1 trilyon 290 bin tl bedava olur bilemedim. ADALET nerede yazık çok yazık. Halk 1 kg kıyma alamazken sizlerin BEDAVA kelimesini kullanması hoş değil. Bakın araç ucuz pahalı bu beni ilgilendirmiyor. Bu ülkede insanlar ET'i geç KIYMA bile tüketemez duruma geldiler. |
Lütfen biri bana askerliğini yaptığım vergisini verdiğim ülkemde devletin benim çıkarıma cebime faydalı icraatlarından bahsedebilirmi ?
ülkede milyar varil petrol rezervi çıksa dahi benim ne elektrik faturamın düşeceğine , ne mazotun düşeceğine , ne yol ücretlerinin azalacağına olan inancım kaybolalı çok uzun zaman oldu Bana şahsıma aileme sevdiklerime faydası olmayacak olacağına inanmadığım bir şey daha , sadece parasını verirsem o da dünyadaki tüm insanların istese yapacağı bir şey Türklerin ülkesi Türklere hiç kıyak geçmiyor |
Benzer içerikler
- a101 antifriz yorum
- araç hareket halinde hararet düşüyor
- e ihaleden araba almak
- mobese kırmızı ışık cezası
- manuel arabayı otomatiğe çevirme
- renault express
- yangwang u8
- megane e tech
- ford f-150 raptor fiyat
- dacia pikap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X