Gerçekten Gebze'de üretilmeyen bir iskeleti Gebze'de üretilmiş gibi gösteriyorlarsa 2022 sonuna seri üretim falan hikaye. Honda, Gebze'deki fabrikasını boşaltırken parasını verip o fabrika alınabilirdi. Bunu yapmamalarından bazı şeylerin geciktirilmek istendiği anlaşılıyordu zaten. Bu araç geç de olsa çıksın istiyorum, elde edilen kar görüldüğünde birçok firma bu işe giriş yapacaktır. Ama tabi bu kurlarla ve vergilerle orta sınıfın altındaki vatandaşlarımız bu araçları almayı hayal etmesin. |
Yerli araba prototipi Gebze'de değil, ALMANYA'da üretiliyor! (2. sayfa)

-
-
Masallar
Masallar
Masallar…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamların yalan, anadili olmuş. Fark etmiyor o yüzden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2guySGerçekten Gebze'de üretilmeyen bir iskeleti Gebze'de üretilmiş gibi gösteriyorlarsa 2022 sonuna seri üretim falan hikaye.
Honda, Gebze'deki fabrikasını boşaltırken parasını verip o fabrika alınabilirdi. Bunu yapmamalarından bazı şeylerin geciktirilmek istendiği anlaşılıyordu zaten. Bu araç geç de olsa çıksın istiyorum, elde edilen kar görüldüğünde birçok firma bu işe giriş yapacaktır. Ama tabi bu kurlarla ve vergilerle orta sınıfın altındaki vatandaşlarımız bu araçları almayı hayal etmesin.
Arkadaşım sen gerçekten orta sınıfın veya biraz üstünün bu araçları alabileceğini mi düşünüyorsun :)
-
Volvo Opel içi boş sadece marka isimleri satıldı. Patent yok yani. Alanlar da kendi platformunu kurdu. Sadece marka adı satıldı. MG gibi. Malum Türkiye de satılıyor.
Proje baştan hatalı başladı bence önce A ve B sınıf araçlar sonra C SUV yapılmalı idi.
Fabrika inşaatı devam ederken tabiki Gebze de üretilemez. Gebze de seri üretim yapılacaktır.
Bunlar prototip araç bir çok üretilip testi yapılacak. Hatalar giderilecek. Markalar bile prototip araçları atölyede ayrı yerlerde üretir. Bundan daha doğal ne var.
Elektrikli araçlar daha yolun başında şahsen istesem de alamam. Şarj edecek yerim yok. Şahsi Otoparkım yok. Aracı sokağa ilk bulduğum yere bırakıyorum.
Ben hibrit araçlarda gelecek görüyorum. 0.5 yada 1 litre de olsa şarj edecek bir motor olması daha makul olacaktır. İlerde değişir batarya olur Shell BP vs de gider 5 dakikada değişir o zaman mantıklı olur.
Elektrikli araçların en iyi tarafı motor bakım değişim vs derdi yok. Fakat batarya ne kadar dayanır ne kadar fiyata değişir soru işareti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kaynak?
bir kerede şaşırtın be
La bir işi de yalansız hurdasiz olsun valla dişimi kiracam ha
Gram beyni olan bir işe başlayanın o işi ilk başta basit veya daha ucuz modellerini kopyalayarak veya marka satın alarak yapacağını bilir. Yani basit ve ucuzdan başlanır.
Ancak size önemli olan şahlanmak ise en gösterişli ve pahalı olanı yapılır. Şahlanıyoruz işte ne güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fotolardan tekinde arkada almanca yazı yok mu zaten belli büyük ihtimalle yazı umkleiden soyunma odası yazıyo gebze baya gelişmiş işçiler almanca biliyo ise
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 20 Temmuz 2021; 10:16:51 > -
Gebze'deki fabrikayı Almanya'ya taşımışlar işte size de yaranılmdqweqweqrqw
-
çünkü togg 2022 yılında %90 iptal edilecek... göz boyama... inkar etmekle görevli maaşlı trollerde damlamış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 20 Temmuz 2021; 12:45:6 > -
kanal istanbul ve yerli otomobil.
2 sosyal siyasi ekonomik rant alanı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxl567
Ne farkeder? Cidden soruyorum ne farkeder?
Sene 2010-2011, Aksaray Mercedes fabrikasında çalışıyordum. 60 küsür farklı ülkeden parça geliyordu.
Araç Mercedes, üretim yeri Türkiye, 60 küsür ülkenin parçası. Marka ve para kimin olmuş oluyor?Fark etmiyorsa neden 80 milyon insana yalan söyleyip kandırıyorsunuz?
Utanma arlanma kalmamış, bu ne yüzsüzlük.
Yalan ortaya çıkmış, insan bir utanır be!
quote:
Orijinalden alıntı: AOEğer parçalar Türkiye den gidip orada monte ediliyorsa sorun yok. Eğer değilse kamuoyunu oyalayarak zaman kazanmaktır.
Hangi parça Trükiyede üretilecek hocam, lityum pil fabrikamız mı var?
"Tüm parçaları yerli" dedikleri anda PALAVRA olduğu belliydi zaten.
Alamanya değildir ora iyi bakın, yerli arabaysa Amerika'dır.
Çok kötü espri de, dayanamadım :)
-
yerli milli ve alamanyalı
gebze demedim yeğen gebzenkirchen dedim
yüzde yüz Türk üretimi parçalar ile yapıldı falan diye güzel üfürmüşlerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 20 Temmuz 2021; 14:14:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
Volvo Opel içi boş sadece marka isimleri satıldı. Patent yok yani. Alanlar da kendi platformunu kurdu. Sadece marka adı satıldı. MG gibi. Malum Türkiye de satılıyor.
Proje baştan hatalı başladı bence önce A ve B sınıf araçlar sonra C SUV yapılmalı idi.
Fabrika inşaatı devam ederken tabiki Gebze de üretilemez. Gebze de seri üretim yapılacaktır.
Bunlar prototip araç bir çok üretilip testi yapılacak. Hatalar giderilecek. Markalar bile prototip araçları atölyede ayrı yerlerde üretir. Bundan daha doğal ne var.
Elektrikli araçlar daha yolun başında şahsen istesem de alamam. Şarj edecek yerim yok. Şahsi Otoparkım yok. Aracı sokağa ilk bulduğum yere bırakıyorum.
Ben hibrit araçlarda gelecek görüyorum. 0.5 yada 1 litre de olsa şarj edecek bir motor olması daha makul olacaktır. İlerde değişir batarya olur Shell BP vs de gider 5 dakikada değişir o zaman mantıklı olur.
Elektrikli araçların en iyi tarafı motor bakım değişim vs derdi yok. Fakat batarya ne kadar dayanır ne kadar fiyata değişir soru işareti.Sorun almanyada üretilmesi değil.
Sorun AKP'nin bitmek tükenmek bilmeyen PALAVRA yağmuru ile 80 milyon vatandaşı salak yerine koyması.
Ve o palavra sıkanları savunan bazı SATILIK forum üyeleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 20 Temmuz 2021; 14:29:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dikkatli bakın sadece karoseri var. Pil ekran vs zaten yok.
Prototip üretecek tesis yok yada ucuz gelmiş olabilir. Araç Almanya'da üretilmeyecek. Gebze'de daha kaba inşaat devam ediyor. Nasıl üretilsin. Bu sadece bir ön görünüm. Parçaları uyumlu mu aerodinamik uygun mu diye yapılan bir deneme. Gebze'de üretildi denilidiyse büyük yalan zaten.
Araç zaten üretilse bile o haliyle 50 bin Euro daha ekstra vergi vs hariç size bize göre değil zaten.
Ben olsam Citroen ami i10 vs tarzı halk arabası ile yola çıkardım.
Akp zaten iyice elit oldu. Köprü otoyol araba vs iyice elit kesim için. Sıradan gelirli orta sınıf için lüks.
Misal Çanakkale ye gideceğim en ucuz nasıl giderim hesabı yapıyorum. Feribot Yenikapı bandırma 347 TL. Köprü 147 TL. Otoyol en az 50 100 TL. En iyisi Tekirdağ üzerinden gitmek. Gestas 85 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 20 Temmuz 2021; 14:44:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
Dikkatli bakın sadece karoseri var. Pil ekran vs zaten yok.
Prototip üretecek tesis yok yada ucuz gelmiş olabilir. Araç Almanya'da üretilmeyecek. Gebze'de daha kaba inşaat devam ediyor. Nasıl üretilsin. Bu sadece bir ön görünüm. Parçaları uyumlu mu aerodinamik uygun mu diye yapılan bir deneme. Gebze'de üretildi denilidiyse büyük yalan zaten.
Araç zaten üretilse bile o haliyle 50 bin Euro daha ekstra vergi vs hariç size bize göre değil zaten.
Ben olsam Citroen ami i10 vs tarzı halk arabası ile yola çıkardım.
Akp zaten iyice elit oldu. Köprü otoyol araba vs iyice elit kesim için. Sıradan gelirli orta sınıf için lüks.
Misal Çanakkale ye gideceğim en ucuz nasıl giderim hesabı yapıyorum. Feribot Yenikapı bandırma 347 TL. Köprü 147 TL. Otoyol en az 50 100 TL. En iyisi Tekirdağ üzerinden gitmek. Gestas 85 TL.Hikaye anlatma birader.
Bak ne diyorum. İstersen marsta üret problem değil.
Ortada 80 milyon insanı KEKLEMEK için atılmış kocaman bir PALAVRA var.
Konumuz bu.
Anlıyor musun?
Konumuz arabanın şusu busu değil.
Konumuz halka sürekli yalan söyleyen, ve yalan ortaya çıkınca da zerre utanmayan ziihniyet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X