Şimdi Ara

Yerli araba prototipi Gebze'de değil, ALMANYA'da üretiliyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
9.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes bir taraf olmuş. Kimse karşı tarafı anlamak bile istemiyor. Kimisine göre akp ne derse iyi harika diğer kesim ne yaparsa yapsın karşı ama fanatik derecede. Diğer kesim ise tam tersi.

Akp zaten artık elit kesime hizmet ediyor. Yapılan yol köprü otoyol havaalanı vs hep zenginler için. Önceden halk için yapardı bir şeyler. Şimdi tek dertleri 5 li zengin ve elit kesim.

Sorun muhalefet Ekmeleddin İnce gibi göstermelik aday yerine ayağı yere basan sağlam proje proğramı olan slogan yerine düzgün işleri anlatacak bir aday olsaydı kendini anlatıp her şeye karşı olumsuz siyaset yerine ben şunu bunu şöyle yapacağım diyebilseydi AKP bu kadar rahat olamazdı. hatta akp bile olmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından vazgeçilmemiş üretiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt

Benim düşündüğüm orta sınıf ile sizin düşündüğünüz orta sınıf farklı olabilir. Benim için orta sınıf bir ailede karı koca çalışır ve ikisinin maaşı da 4-5 bin civarındadır.

• Bu araba eğer bu yıl sonunda Yerli fabrikada üretilip yollara çıksın Tüm DH Forum beni s...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır bu karikatüre ara ara bakar gülerim…

• quote:

Orijinalden alıntı: mordawey

alttakilerin yalan söylemediği ne aşikar? ayrıca bir tedarikçi gelip kendi projesini gelişi güzel ifşa etmez.

tabelalar hep almanca 

• Daha fabrika yokken ortada Türkiye de üretilmesi imkansızdı zaten. Ciddi ciddi Türkiye de üretildiğine inanan varmıydı;)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: 2guyS

Benim düşündüğüm orta sınıf ile sizin düşündüğünüz orta sınıf farklı olabilir. Benim için orta sınıf bir ailede karı koca çalışır ve ikisinin maaşı da 4-5 bin civarındadır.

karı koca 4+4 alsalar ortalama 8bin yapar ev kendilerinin olsa yemeseler içmeseler aylık 2000bine geçinseler kalır 6 bin. Çocuk da yok.

kaba bir hesapla 7 yıl boyunca aylık 2000 tl sıfır sosyal hayatla sadece beslenerek ve 1 2 kıyafet alarak yaşalarsa 500.000 biriktirebiliyorlar. İşin garip tarafı 200.000 birikimleri var ve sadece 300.000 ödeyerek bu arabayı almak isterseler yine 48 ay üstü kredi alamayacakları için 9.000 ödemeleri gerekir faizle beraber ki gelirleri 8- ila 10 bin arası. Sizin orta direk dediğinizin evine artık 12 bin lira bile girse değil togg sıfır benzinli araç almaları bile büyük ölçüde ev iş yaşamaya başlamaları demek. Ülkede ki durumun vahametini bilmem daha nasıl anlatabilirim. Günümüz orta direği gariban olmuştur orta direk dediğimiz artık nüfusun % 2 si falandır geri kalan fakir.

• 2guyS kullanıcısına yanıt
    Bu mu orta sınıf ?
    Arabanın ortasını , tatilin ortasını , evin ortasını ?

Olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gene mi kandırdılar ABBOOOOO Olm icraat dedikleri yalan sıkmak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Herkes bir taraf olmuş. Kimse karşı tarafı anlamak bile istemiyor. Kimisine göre akp ne derse iyi harika diğer kesim ne yaparsa yapsın karşı ama fanatik derecede. Diğer kesim ise tam tersi.

Akp zaten artık elit kesime hizmet ediyor. Yapılan yol köprü otoyol havaalanı vs hep zenginler için. Önceden halk için yapardı bir şeyler. Şimdi tek dertleri 5 li zengin ve elit kesim.

Sorun muhalefet Ekmeleddin İnce gibi göstermelik aday yerine ayağı yere basan sağlam proje proğramı olan slogan yerine düzgün işleri anlatacak bir aday olsaydı kendini anlatıp her şeye karşı olumsuz siyaset yerine ben şunu bunu şöyle yapacağım diyebilseydi AKP bu kadar rahat olamazdı. hatta akp bile olmazdı.

Millet tanzim kuyrugunda roportaj yaparken eskiden kuyruk vardi diyor. Bunu diyen dayi 2 kilo domates icin kuyrukta.

Mansur Yavas in su ana kadar herhangi bir dil surcmesi bile yok. Aday oldugunda herkes proje adami degil super adam deyip ona mi oy verecek? Sence bu halk boyle bir halk mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: berk70

fotolardan tekinde arkada almanca yazı yok mu zaten belli büyük ihtimalle yazı umkleiden soyunma odası yazıyo gebze baya gelişmiş işçiler almanca biliyo ise   

• xxl567 X kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer yalan kısmını soruyorsanız (yalandır değildir cevabım bununla alakalı değil) yalanı Mercedes de söylese TOGG da söylese fark etmez. Yalan her durumda itibar zedeleyen söyleyen tarafa güveni sarsan bir unsurdur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ne fark eder diyor! :D

Tabi sizin için yalancılık hava ve su gibi temel ihtiyaç olduğundan yalan söylemek normal gelir...

Kanınızda var yalan... O yüzden de savunmanız normal!

• Niye böyle şeyler yapıyorlar ki hiç anlamıyorum.
    Deseler ki ilk prototip için fabrikamız henüz bitmediği için bu konuda uzman hazır tesis almanyada olduğu için sizler çok beklemeyin diye ilk prototip leri orda üreticez..

Yani kim.ne diyicek bir şey demez.. niye desin..

yıllarcana.hayatım sanayilerde geçti araba parçacısıyım orda Almanca tabelaya gerek yok bir bakışta ordaki alet edavat düzenden arabadan anlayan sanayiye çok giden çoğu insan %90 orası Türkiye değil der zaten....

Kardeş anlayabildin mi ne fark edip etmeyeceğini ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mordawey M kullanıcısına yanıt

ne ifşası gizli bişeymi var  

bende otomotiv sektöründeyim ve bu araca prototip sac parça üretiyoruz benim bulunduğumda fabrikada

yurtdışına sevkediliyor parçalar.

1 er tane parça alıp sanayide araba toplayamazsın

montajlanırken referanslamasını neyle yapıcan su terazisiylemi , cetvel kullanıp çizgi çizerekmi

resimlerde zaten hayvani montaj fikstürleri vs. var , belli yani orası sanayide ufak bi atölye değil

odadaki arabada analize veya tamire falan çekilmiş bi köşeye , o odada gövde toplanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 20 Temmuz 2021; 23:16:58 >
  • ayranı yok içmeye tahtıravanla gider..... yapılsa ne olucak? 500.000 dile kolay sevinen arkadaşlara şaşırıyorum gerçekten  500.000tl buna vericem ? Bu olayı görünce aklıma DeLoreans geliyor elinde patlamıştı arabalar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 20 Temmuz 2021; 23:30:44 >
  • Mansur beyin aday olacağını yazanlar olmuş,adamlara helal olsun hala ümitliler bu muhalefetten
    Togg işi yaş buarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Temmuz 2021; 23:53:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.