Aksaray'daki Mercedes Fabrıkasının yannda yerlı ve milli El Arabası fabrıkamız var |
Yerli araba prototipi Gebze'de değil, ALMANYA'da üretiliyor! (4. sayfa)

-
-
Boş tartışıyoruz
Adam" Avrupa'da en ucuz benzin bizde, Gurbetçiler buradan benzin alıp gidiyor Avrupa'ya "dedi
Bunu bile savunanlar olduktan sonra ben Togg gebze yalanına takılmıyorum.
Ağamız bizimle eğlenirrr.. Bakalım ne kadar iler gidebiliriz diye bizi sınıyorlar.
Kıbrısa da el etti külliye ve bahçe işleri ile.
Mercedes kamyoncu da zaten sıvamış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 21 Temmuz 2021; 1:33:9 > -
Kendi kitlesine müstahak. Nasıl olsa hiçbir şeyi sorgulamadan inanıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türkiyede üretilse zaten yerlilik oranı egea'dan corolla'dan az, üretilmese yine hayal kırıklığı.
amaç nedir bari onu açıklasınlar. bu araç TOGG adıyla avrupada nasıl satılacak.
-
Yazık..
Bir iş yapmaya kalkıyorlar yok otomobil yolda, yok uçak gökte...
Dürüst olun da düzgün bi tarih verin be kardeşim.. Olmadı tarih vermeyin çünkü sürekli ironik tarihler vererek iddialı deadline'lar belirliyorlar.
Sonra ne oluyor daha inşaatın temeli 18 ayda bitecek.
Bu arada başlık "Yerli araba prototipi Gebze'de değil, ALMANYA'da üretiliyor!"
-
-
kardeşim . burda mesele almanyanın parçaları dışardan alışı bizim neden alamıyo oluşumuz değil . şimdi almanya türkiyeden aldı şasi parçası çivi akü her neyse yapamıycak teknolojiye mi sahip . Hepsini kendi ülkesinde yapabilir toplayabilir . Adamlar 135 yıldır içten yanmalı motor yapıyor . Türkiye ise daha ilk kez bir şey deniyor . Basbas bağırıyorsunuz burda üretildi . Gebzede montajlandı . Şimdi insanların Daimler Ag ve ya Audi ve ya Volkswagen a güveni sana güveni bir mi . Bazı şeylere yeni başlarken açık ve dürüst olmak gerekir . Mesele bu . Mesele tam olarak bu. Parçaya daha gelmedi ulan parçaya gelmedi adam momtajı burda yaptık diyo medyada bas bas bağırıyolar hale bak . Balık baştan kokar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu chp liler neden ülkede birşeyler yapılmasından bu derece rahatsız oluyor.bırak şimdi orda burda üretilmesini rahatsızsın işte istemiyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada tepki gösterenlerin hepsi chp limi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sasirtmadilar yine.
siz ancA maaşınınızın karşılığını verirsiniz efendilerininizi korumak için ölürsünüz tipik W-S... yalanıda savunun...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adorer
Bu chp liler neden ülkede birşeyler yapılmasından bu derece rahatsız oluyor.bırak şimdi orda burda üretilmesini rahatsızsın işte istemiyorsunSorun nerede üretildiği değil, sorun 80 milyon insanımıza göz göre göre PALAVRA sıkılması.
Çıkarsın "ilk gövdeyi almanyada ürettik" dersin, başın dik, için rahat olur.
Çıkıp da almanyada fotoğraf çekip "gebze" dersen halk gerçeği öğrenince böyle yüzüne tükürür.
Ondan sonra da "nerede üretildiğinin ne önemi var ki" diye KIVIRMAYA çalışırsın.
Nerede üretildiğinin önemi yok.
Önemli olan DÜRÜST olmak, ADAM olmak, halka PALAVRA sıkmadan bir işi ONURLU bir şeklde yapabilmek.
100% yerli dedik, üretim yeri Türkiye mi dedik?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim hiç biseye karşı olduğumuz yok hatta senin gibi konuşanlardan daha milliyetciyim ama son 10 yıldır sürekli her seçim döneminde yerli araba yollarda 2010 geçti 2013 2015 2018 2019 2021 dediler şimdi de 2022 diyorlar 2022 de de 2023 derler ha bi ara 2019 da Yerli uçak göklerde deydi yüzde yüz altay tankı almanlar motor vermeyince tank da yok ortada 5g ye geçen ilk ülkelerden olacaktık 4.5g diye bisey çıkardılar 4g den ne farkı varsa anlayan söylesin millet 6g geçecek biz hala 5g bekliyoruz
Geçen bakan çıkmış uçan araba da ilk ülkelerden olacağız diye daha yolda gidenini yapamıyorsun birde uçan araba diyor
Bi ara türkiye kart var di 5 yıl önce tanıtmışlar di hala çıkacak
Yerli araba gerçekten çıkacak olsa elektrikli araçlar için hiç bir yerde şarj ünitesi alt yapısı yok bu da demek oluyor ki bu iş için samimi değiller
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Muhalif medyada bile rastlamadım, Cumhuriyet ve Odatv takip ediyorum sadece ana doğruysa feci patlar yakında
daha inşaa aşamasında bir fabrikada üretilmesinin mümkün olduğunu düşünmüyorum.
-
Motor ve pil zaten yerli değil. Ayrıca aracın tasarımı ve prototipi konusunda Almanya'dan yardım alıyoruz. EDAG sanırım destek aldığımız firma, motor Bosch, pil nereden unuttum şimdi.
Hükümetin trolleri tabi sağ olsun hemen algı operasyonu peşinde, burada üretilir üretilmez diyen yok ama süreci şeffaf şekilde paylaşsalar sanki ölürler. İlla saçma sapan algı işlerine girecekler.
-
Eleştiri de değil gerçek söyleyince hemen saldırı. Saldıranlar hep profil kapalı. Bir kez İBB İmamoğlu CHP eleştirisi göremezsiniz. Nedeni belli gençlik kolları üyeleri yada sempatizanı.
Yazdığıma bir tek karşı argüman fikir yok. Tuttukları takım parti eleştiri gelince hemen delirirler hiç şaşmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X