Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir otomobil dergisi mayıs sayısında yaris d-4d testine yer vermiş.............

MPV'ler kıskansın

Küçük toyota yalnızca bir hatcback değil, aynı zamanda mini mpv'leri kıskandıracak esneklikte çok fonksiyonlu, kullanışlı bir otomobil.

Artıları: sevimli tasarım, yüksek mazeme ve işçilik kalitesi, yüksek donanım, çok kullanışlı ve esnek iç mekan, tutumlu dizel motor, çekici iç tasarım, başarılı fren performansı.

Eksiler: onca kullanışlı iç mekana rağmen manuel olarak açılabilen arka camlar, vites kademesi seçmekte zorlanan otomatik şanzıman

Ayrıca fiyatınıda oldukça yüksek bulmuşlar.
  • vites secmekte zorlanan otomatik şanzuman da ne demek....bilen birisi varsa ne demek istenmiş dergide bi açıklasın lütfeeenn.daha almadan sorun cıkmasın ya
  • evet yaris kullanıcıları nerelerdesiniz. yorumlarınızı bekliyoruz
  • istanbuldaki D-4D ciler. Yakıtı nereden alıyorsunuz. Ben ilk Zeytinburnu Derindere toyotadan çıkınca BP var orada fullettim. Performans iyiydi. Şimdi 2. depoyu istoç opet' ten fullettim. Sanki araba biraz olumsuz yönde değişti. Acaba bana mı öyle geldi.
  • daha hallettirmedim dostum. 1000 bakımında hallettiricem. onun dışında bi sorun yok. araba her yönüyle harika.
  • Yukarıda soru sormuş arkadaşlar, Yaris sahipleri neden bir iyilik yapıp cevap vermiyor. MMT şanzıman performansı nasıl, virajda korkutuyor mu? Ben de merak ettim bunları.

Bir de mutlaka olumsuz yanları vardır arcın. Bunlar neler, özellikle kullanım konusunda. Teşekkürler.
  • geçenlerde Corollayı servise götürdüm ve kapının önünde 1.4 90hp lik test aracı duruyordu...yenibosna Sonkar aracı test ettim ancak Sonkarın orda Yol yapım çalışması vardı yol boyunca ve fazla zorlayamadım ancak genel olarak motor tepkilere çabuk tepki veriyor (bir dizelden gelecek hoş tepkiler)

aracın hızlanması ve 194nm torku yaris kasası ile birleşince Keyif verici bir hal almış...

aracın içi çok geniş süspansiyonlar çukur ve bozuk zemini içeri çok az yansıtıyor ve genel olarak başarılı buldum sert viraj olarak dönüş noktasında denedim ancak ufak yaylanmalar dışında çizgisinden taşmıyor

Gel Gelelim Yaris e gözüm alışamadı ve Anlayamadığım bir soğukluk var arabaya KArşı...

• dostlar benim aracım daha 600 km de. Daha viraja sert bi dalış yapmadım ama ufak tefek denemelerde bende güven duygusu yarattıyo. Bu arada süspansiyonlar beklediğimden daha sert geldi bana. Bagaj problemi hiç te abartıldığı gibi değil. Ses sistemi harika. (MP3 dinlememe rağmen)
    kötü bi yanını düşünüyorum..................... bulamadım
  • arkadaşlar siparişimi verdim bende 10 gün içinde teslim alıcam arabamı...ama benim burda inceleyip si ze soru sorma fırsatım olmadı ancak topicte çok güzel açıklamalar okudum...ilk 3 sayfaya kadar gerisini yarın inceleyeceğim...son sayfa da sorulan sorulan hepsi cevaplanmış arkadaşlar topici iyice inceleyeinn aklınızda soru işareti kalmasın...
  • kardeş ne aldın ? kaça aldın?
  • oncelikle forumdaki yarisci arkadaslara cok cok tesekkurler. yaklasik 1.5 aydır internette yaptıgım arastırmalar ve bayi turlarım ve test sürüşleri sonucunda (ama en cok da bu forumdaki yariscilerin sayesinde) 2006 yaris1.0 düz vites sahibi oldum. aracım henuz 10 gunluk ve cok cok memnunum. sizlere tesekkur etmek ve muhabbete katılmak icin uye oldum... saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umu

oncelikle forumdaki yarisci arkadaslara cok cok tesekkurler. yaklasik 1.5 aydır internette yaptıgım arastırmalar ve bayi turlarım ve test sürüşleri sonucunda (ama en cok da bu forumdaki yariscilerin sayesinde) 2006 yaris1.0 düz vites sahibi oldum. aracım henuz 10 gunluk ve cok cok memnunum. sizlere tesekkur etmek ve muhabbete katılmak icin uye oldum... saygılar...

Çok iyi bir tercih, 1.3'ü iki kere test ettim, arabanın performansından memnun kalmadım, performanssız bir araç alacaksam o zaman 1.0 alırım demiştim ben de kendi kendime(tabi almadım, hala araştırmadayım). Güle güle kullan hayırlı olsun.
  • arkadaşlar yeni yaris te okyanus mavisi diye bir renk var.Bu rengi nasıl buluyosunuz çok dikkat çekiyor gibi geldi bana abartılı gibi .yakamoz gümüşü için biraz beklemek gerekiyomuş buna değermi ?
  • ya ben çok beğendim o rengi bayii bana da 40-45 gün beklemeniz gerekir dediği için saten gümüşü olsun dedim o da 10 gün içinde gelecek

quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

arkadaşlar yeni yaris te okyanus mavisi diye bir renk var.Bu rengi nasıl buluyosunuz çok dikkat çekiyor gibi geldi bana abartılı gibi .yakamoz gümüşü için biraz beklemek gerekiyomuş buna değermi ?
  • Arkadaşlar 14 dizel sol special mmt almayı düşünüyorum. Ama bayi fazla indirim yapmadı, 95 ytllik sembolik bir indirim, park sensörü, paspas dışında özel bir şey yapmadılar. Bana önerebileceğiniz fiyat ve bayii varmı?
  • Benim arkadaşım İzmir'dekilerden birinden 600 YTL indirim aldı.
    Gerçi fiyatı zaten rakiplerinden düşük olduğu için ve malum Dolar ve Euro'nun geçen hafta çoşması sonucu kolay kolay o indirimler kalmaz.

İthal araba alacaklar biraz daha acele etse iyi olur bence.
  • Dün bi arkadaşın dizel grande puntosunu kullandım. Hep düşünürdüm acaba yaris yerine başka bişey alsam mı diye. Gerçi o 75 hp idi ama. Yinede şunu söylim onlar araba ise yaris araba değil. Başka bişey
  • arkadaşlar şu anki fiyatlar 5 mayıs itibariyle belirlenmiş...dövizdeki artış ve ekonomik göstergeler...bu yeni fiyatlara yansır mı sizce???

toyota yeni bi zam yapar mı????

5-6 gün sonra teslim alıcam arabamı da o yüzden merak ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

arkadaşlar şu anki fiyatlar 5 mayıs itibariyle belirlenmiş...dövizdeki artış ve ekonomik göstergeler...bu yeni fiyatlara yansır mı sizce???

toyota yeni bi zam yapar mı????

5-6 gün sonra teslim alıcam arabamı da o yüzden merak ediyorum...

5 HAZİRANDAN ÖNCE ZAM OLMAZ
  • Merhaba arkadaşlar;

Yakıt konusunda benim birkaç tespitim var sizinle paylaşmak istedim.

Öncelikle bende 1.4 d4d var. Alalı yaklaşık 4 ay oldu 1-2 hafta içinde 10000 bakımına götüreceğim. Bakım ile ilgili de size bilgi veririm mutlaka.

Yakıta gelince. Aracın ilk 2000-3000 km kısmında genelde OPET ten aldım yakıtı ve depoda ortalama 650-680 km gidiyordu yaklaşık 34-35 litre ile. Sonra total'den almaya başladım. Total'le ise 700 km civarında gitti yine 34-35 litre ile. Son depoda ise BP ultimate aldım. Merterden McDonalds'ın hemen önündeki ve 34 litre ile 717 km gitti. Araç kullanım sitilim genelde aynı, aracı pek zorlamam. Bu nedenle son izlenimim BP ultimade dizelin iyi olduğu yönünde.

şimdi bir depo daha test durumda, yarım depoya daha inmedi ama 350 km yaptım. Yakıt göstergesinde ki bir çubukla ortalama 110-120 km gidiyor.

Herkese sevgiler. Bu arada bakıma giden herhangi bir arkadaş var ise lütfen dikkat etmem gereken konularda bilgi verebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.