Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaris D-4D'sini satmayı düşünen var mı arkadaşlar
  • Evet arkadaşlar az önce internetten parasını göndersim. Benim de artık Saten gümüş D-4D terram var. Yarın teslim alıcam. Şu an acayip mutluyum.
    Aranıza hoş geldiiiim.
  • son gösterge hızı 999 km/h bilginiz olsun.ama bu arabanın max hızı 180 dir bana göre oda eğer spoyleriniz varsa yoksa tavsiyem 160 km/h geçmemenizden yana..
  • yeni yarisi olan arkadaşlara bazı sorularım var
    toyota nın sitesinde arabanın jantları ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım .terra yada sol special da aynımı geliyor jantlar ve nasıl geliyor?

terra ve sol special arasında 3 milyar fark var dizelde .özellik olarak çok bir fark yok gibi gözüküyor .terra alıp 2 milyar orjinal aksesuarlara(jant,spoiler fln) harcamak daha mantıklı geldi sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

yeni yarisi olan arkadaşlara bazı sorularım var
    toyota nın sitesinde arabanın jantları ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım .terra yada sol special da aynımı geliyor jantlar ve nasıl geliyor?

terra ve sol special arasında 3 milyar fark var dizelde .özellik olarak çok bir fark yok gibi gözüküyor .terra alıp 2 milyar orjinal aksesuarlara(jant,spoiler fln) harcamak daha mantıklı geldi sizce ?

Jantları bilmiyorum ama sol special'la terra arasında bariz farklar var.

Aradaki bariz farklar: Birinde anahtarsız çalıştırma var birinde yok. Birinde otomatik klima var birinde manuel var. Birinde 4 hava yastığı var birinde yok. Birinde yüksekliği ayarlanabilir koltuk var birinde yok. Birinde güzel bi vites topuzu var birinde plastik vites topuzu var.

Ama bu farklar ne kadar beni etkiler, vız gelir tırıs gider.

• quote:

Orjinalden alıntı: gurcan007

birinde sis farı var birinde yok, birinde aliminyum jant var birinde yok. yukarıdakilere ek olarak.

ALİMİNUM jant yok.
  • arkadaşlar iki güne kadar yaris alıcam.Fakat şu vites olayı kafamı karıştırıyor.M/M şanzımanın bildiğimiz otomatik vitesten farkı varmıdır.Rahat kullanırmıyım bayan olarak.Kullanan arkadaşlar ayrıntılı yanıtlarsa sevinirim.Yoksa normal vitesli modeli alıcam.Şimdiden teşekkürler.
  • kullanım olarak aynı denebilir.. gaza bas git, frene bas dur..
    tek farkı var.. M/M şanzıman da yokuşlarda araba geri kayar.. otomatikte kaymaz..
    benim eşim arabayı gayet rahat kullanıyor..
  • kullanıcı olarak yapman gerekenler otomatik viteste yapman gerekenden farklı değil. ama mmt de vites değişirken bariz hissediliyor. bende corolla mmt var. alırken servisten de "yokuşlarda kayabilir, el frenini kullan ve manuele al" dediler ama şimdiye kadar dediklerini hiç yapmadım ve hiç kaymadı. anca uç derecede dik yokuşlarda falan kayar herhalde. kadın erkek farketmiyorki, ben de düz vitese alışık olduğum için boşta durması gereken ayağım sürekli frene bastı, sağ elim habire vites değiştirmeye kalktı ama 1 saatte alıştım. sen otomatik vitese alışıksan hiçbir sorun çekmezsin. değilsen de en fazla 1 gün sürer alışman.
  • cevaplarınız için çok teşekkürler...ilk kez kullanıcam araba.o yuzden mmt tercih ettim.siparişi verdim ama ellerinde yok 15-20 gün beklicem...herkese kazasız sürüşler...tekrar ilginiz için teşekkürler
  • Arkadaşlar Terra D-4D mi Cuma akşamı teslim aldım. Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim soru, yakıt tüketimi ortalama 6,2-6,8 falan gösteriyo. Acaba kaç depodan sonra tüketim normal değerine ulaşacak.
  • Normali bu zaten... Fabrika verileri çok optimistik.. Serviste şehiriçinde 6-6.5 normal dediler..
    Hatta şehiriçi kısa mesafe kullanımın arttığı zamanlar 7-8 lere bile çıkabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssami -- 1 Mayıs 2006; 11:25:34 >
  • ssami kardeş 7 litre yakacaksa ne anladım ben o dizelden. Ben 5 ve altına iner diyorum. İşe çevre yolundan gidiyorum ve hiç trafik olmuyo. Bikaç depo sabredim bakim. 1000 bakımı geçsin bence düzelir.
  • çevre yolundan gidiyorsan ve trafik olmuyorsa bu zaten ş.i. sayılmaz.. ş.i. kullanımın da az ise o zaman 5 in altına iner..
    Ama özellikle ist. trafiğinde kısa mesafeli kullanımlar ort.yı oldukça yükseltiyor..
    "7 litre yakacaksa ne anladım ben o dizelden" demişsin ama bahsettiğim şartlarda benzinli bir araç ta 10 lt den az yakmaz..
  • Benim Peugeot 206 otomatik 1.4 yaklaşık 11.5-12 litre yakıyor. 7 süper bir rakam şehir içi için.
  • arkadaşlar yarisimi sipariş verdim (siyah renk)fakat ellerinde olmadığını hiçbir bayiidede kalmadığını ve ne zaman geleceğini de bilmediklerini söylediler.asıl saçma olansa diğer renklerde bulmak oldukça zormuş.Bu nasıl iştir bilen varsa bi solesin lütfen.
  • Hera, bayilere inanma, eger acelen yoksa zevkine gore renk siparisi vermeni tavsiye ederim. Bana ne dolaplar cevirdiler, bayiler birbirleriyle haberleserek calisiyorlar, belki bulundugun sehirde siyah renk vardir bir tane ki sana onu satmak icin yokusa suruyor olabilirler. Istanbul'dan mi aliyorsun araci??

Diger yandan, ozel bir nedeni yoksa senin icin, siyah gunesi cok ceker, yazin bariz etkisi olabilir, pek tercih edilen bir renk degildir o nedenle...
  • cevap için teşekkürler....ben sakaryadayım ve nerdeyse 1aydır araba almaya çalışıyorum fakat her markada aynı sorunu yaşadım.Burdan şunu söylemek istiyorum ki bayiilerde müşteriye ilgi sıfır.adamların firma imajı falan taktıkları yok.4 büyük firmayı denedim ama nedense(!) kimsenin elinde araç yok.yada en pahalı veya en iğrenç renklerde olanı müşteriye satmaya çalışıyorlar.Herkesin bu konuda dikkatli olmasını öneririm.
    Not:delirmek üzereyim
  • Mayıs sonu 1 tane siyah gelecek, Haziran'da da bi tane gelecek. Size Avensis verelim gibi garip monologlar yaşanabilir. Monolog zira siz o sırada ö-ö-ö sesinden fazlasını çıkramaz durumdasınızdır.

Bence hiç bir bayi indirim yapmamalı, hiç bir şekilde hediye filan vermemeli. Mesela Toyota demeli ki al koçum bu aracı 30 milyara satacaksın. 26 milyarı benim (mesela), al sana 26 ben 27'den de veririm yok. 30'a satmadığını duyarsam ceza olarak şunu daha keserim vs. Bu sayede bayiler kazanır, servis biraz daha düzelir. Tabii tüm ğreticilerin benzeri uygulama yapması gerek, ya da bunun bir derneği filan yok mu yahu.

Millet neredeyse yalvarıyo indiriyo fiyatı, üstüne yok park sensörü hediyesi yok paspas bilmemne alıyo, sen de adam gibi gidiyosun kaç para diyorsun, medeni bir şekilde ya da gururun elvermediği için ya da tarzın izin vermediği için herneyse bastırıyorsun parayı alıyorsun. Sonra aynı bayiden (veya başkasından) aynı hafta daha ucuza satıldığını öğrenince insan içerlemez mi?. O yalvaran, deli gibi sıkı pazarlık yapanların diğer vatandaşlara zararı var, yanlarına kalan kar diğerlerinden çıkıyor hem maddi olarak hem de servisin karı azaldığı için düşen servis kalitesinin yansımaları yüzünden. Kaldı ki, milletimin bu pazarlık, en son kaça olur, yaparsın bir şeyler zihniyeti ile bir çok şey %10-30 fazla fiyat taşır. Düşüren normalini ödemiş olur, bahsettiğim diğerleri de bu kazığı yer.

Türkiye'ye yeterli model gelmiyor, neden şu motor yok, niye bu yok derken ve İngiltere Fransa gibi, içine konulacak bebek koltuğundan tut, garanti paketlerine kadar dahi üstelik internetten bile opsiyon olarak seçildiği ülkelerle kıyaslama yaparken biraz haksız olabiliriz. Ama insanların çoğunun istediği renkte bir araba kullanamaması bile hakaret gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bittabi -- 2 Mayıs 2006; 9:01:26 >

• Arkadaşlar benim D-4D terra da Bridgestone potenza lastik var. Acaba sizde de aynısı mı vardı? Bana bu lastik biraz uğultu yapıyor gibi geliyo.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.