E

Binbaşı
11 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar merhaba öncelikle...
samsung Z710 modeli Türkiye'de piyasaya çıktımı???

ve P850 için fikirleriniz nedir??
almayı düşünüyorum sizce iyi edermiyim???

Selam arkadaşlar,

Turksat'ın sağladığı kablo net hizmetinden faydalanmak istiyorum...ancak Kablonet uyumlu modem'ler biraz pahalı geldi...(her ne kadar fiyatını hem kalitesi hemde performansıyla kısa sürede çıkarsa'da) farklı markaları da araştırmak istiyorum...bildiğim kadarıyla Türkiye'de NetMaster ve Motorola'nın modelleri mevcut...

bu markalar dışında DOCSIS 2.0 standartlarında bildiğiniz başka markalar varmı???

şimdiden teşekkürler...
İşyerindeki kablosuz ağda 4 adet vista yüklü laptop 3 tane de xp professionel masa üstü pc birbirini görmüyor Xp ler birbirlerini ve yazıcıyı
vistalarda sadece diğer vista'ları görüyor ancak diğer xpleri göremiyoruz...
bu problemi nasıl çözeriz.

Uzman arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz...

saygılar.
arkadaşlar cep telefonum arızalandı 750 YTL'ye kadar telefon almayı düşünüyorum...

düşündüğüm marka NOKIA

aklımdaki modellerde

6280-6288-N70-N72-N71

bunlar ve bunlar dışındaki tavsiyeleriniz neler olur???

Şimdiden teşekkürler....
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU GÖREVLİLERİNCE TÜM HANELER ZİYARET EDİLEREK HANEHALKI BİLGİ FORMU DOLDURULACAKTIR

Ülkemizde, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi kurulmaktadır. Bu amaçla İstanbul’da Türkiye İstatistik Kurumu görevlilerince hane ziyaretine başlanmıştır.
T.C. Başbakanlık Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) görevlilerince tüm haneler ziyaret edilerek, hanede daimi olarak ikamet eden kişilerin kimlik bilgileri Hanehalkı Bilgi Formuna kaydedilecektir.
TÜİK görevlileri tarafından hanelere getirilen Hanehalkı Bilgi Formu 5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu gereği eksiksiz olarak doldurulacak ve hanedeki bir yetişkin tarafından kontrol edilip imzalanacaktır. İmzalanmayan bilgi formları geçerli olarak kabul edilmeyecek ve sisteme işlenmeyecektir.
Hanelere gelen TÜİK görevlisinin görevli tanıtım kartı mutlaka sorulmalı, olası suiistimallere fırsat verilmemesi için şüpheli durumlarda en yakın emniyet birimine haber verilmelidir.
Sokağa çıkma yasağı uygulamadan adrese dayalı nüfus kaydı yapılacağı için, hane ziyaretleri, farklı ilçelerde farklı zamanlarda gerçekleştirilecektir. Bu sebeple TÜİK görevlileri haneleri hafta sonu ve akşam saatleri de dahil olmak üzere uygun zamanlarda ziyaret edecektir.
T.C. kimlik numarasını bilmeyenler internetten veya en yakın nüfus müdürlüğünden kolayca öğrenebilirler.
Hanede daimi olarak ikamet edenlerden (yeni doğanlar da dahil) nüfus cüzdanı olmayanlar 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu gereği bu çalışma sürecinde ceza ödemeden en yakın Nüfus Müdürlüğü’nden nüfus cüzdanlarını çıkartabilirler.
Hanehalkı Bilgi Formunun doldurulması gerçeğe aykırı ikamet adresi beyanında bulunduğu tespit edilenler ile bilgi vermeyenler 5429 sayılı Türkiye İstatistik Kanunu hükümleri gereğince 2.367.-YTL idari para cezası verilecektir.
Bölgesine adrese dayalı nüfus kaydı yapıldığı halde hanesi ziyaret edilmeyen kişiler, durumu bağlı bulundukları muhtarlık ya da kayıt bürosuna bildireceklerdir.

Anketörlerin tanıtım kart örneği aşağıdaki gibidir.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

...::: HANEHALKI BİLGİ FORMU :::...

...::: HANEHALKI BİLGİ FORMU :::...

http://www.istanbul.gov.tr/
güzel bi şarkı daha önce verildi mi bilemiyorum ama paylaşmak istedim...

başka bildiğiniz bu tür videolar varmı??

http://www.youtube.com/watch?v=I1EYT1WHw_0&mode=related&search=
Arkadaşlar merhaba...
msn listeme son eklediğim kişiler,msn space'imi göremiyorlar...
space'ime girip options tan
permissions
everyone seçeneği işaretli...

space'imin herkes tarafından görülebilmesi için ne yapmam gerekli???
bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar senelerdir kullandığım hotmail mail adresimden mail atarken Türkçe karakter sorunu yaşıyosum saçma sapan şekiller çıkıyo gönderdiğim zaman geçenlerde biraz kurcalamıştım ondan sonra bu şekilde göndermeye başladı düzeltemiyorum da...

bana bi yardımcı olursanız sevinirim...

saygılar
Saçı dökülenlerin yeni umudu

British Columbia Üniversitesinden dermatolog (deri hastalıkları uzmanı) Prof. Dr. Stuart Maddin'in yürüttüğü projeyle geliştirilen ve saç dökülmesini elektrik enerjisiyle tedavi ettiği belirtilen ''ETG'' cihazı dermatologlara tanıtıldı.

İthalatçı firma tarafından düzenlenen konferansta konuşan ETG cihazını geliştiren projenin koordinatörü, Kanadalı Prof. Dr. Maddin, elektrik enerjisi ile saç dökülmesini durdurarak, saçları canlandırmaya yönelik tasarlanmış ETG tedavisinde saçlı deriyi uyarmak için düşük frekanslı ve düşük yoğunluklu elektrostatik ritmik darbelerin yarattığı etkinin kullanıldığını anlattı. Prof. Dr. Maddin, klinik deneyler sonucunda ETG'nin herhangi bir yan etkisinin olmadığının anlaşıldığını ifade etti.

Prof. Dr. Maddin, ''Kadın ve erkeklerde saç dökülmesine karşı kullanılan bu cihaz tamamen güvenli. ETG tedavisi sırasında 1 dakikalık cep telefonu ile konuştuğumuzda maruz kaldığımız elektromanyetiğin 50 binde 1'inden daha az bir manyetik alan etkisinde kalmaktayız'' diye konuştu.

Saç dökülmesinin, şeker veya tansiyon hastalığı gibi sürekli tedavi gerektiren bir durum olduğuna işaret eden Prof. Dr. Maddin, haftada bir uygulanması gereken bu tedaviye belli bir süre geçtikten sonra ara verilebileceğini, uzun ara verilmesinin ise tedaviyi olumsuz etkileyeceğini vurguladı.

Prof. Dr. Maddin, tedavinin gençlerde daha olumlu sonuçlar gösterdiğini, ileri yaşlarda ise bu etkinin daha az olduğunu bildirdi.

Kaynak : mynet-haber
daha önce verildi mi bilmiyorum ama herkes izlemeli...

http://www.youtube.com/watch?v=gIvauhQAEg4&mode=related&search
Hakkında
Meslek: mühendis
Hakkımda:
Bir şarkısın dilimde seni söyleyip geziyorum sonra şaşıyorum kendime

...::: HAYAT BİR DENEYİM , BARİ BENDE DENEYİM :::...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.684
İkinci El Bölümü Mesajları: 160
Konularının görüntülenme sayısı: 16.186 (Bu ay: 325)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.