Şimdi Ara

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
13
Favori
30.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maeds

giriş paketi zayıf kalıyor.(avrupa maçlarını izleyemeceksem 3-5 tane hd kanal için dsmart almanını bir mantığı yok) d-smartın sitesinde bile herhangi bir fiyat belirtmiyorlar. maxiye geçişe ne kadar para isterler sorusunun cevabını merak ediyorum.

https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Smart-Cam-Modulu

edit: maxi pakete geçiş için aradım 740 tl dediler. sağolsunlar 3 taksit yapıyorlarmış.

O şekilde yükseltme yapacağınıza 1 senelik 350 liraya alın maxi paketi veya 360 liraya 12 taksitte slabiliyorsunuz.
    modülle birlikte 1 seneden sonrsa size daha uygun bir teklifle geri dönceceklerdir...

http://www.hepsidijital.com/dsmart-hd-maxi-paket#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 9 Mayıs 2013; 17:07:41 >

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

giriş paketi zayıf kalıyor.(avrupa maçlarını izleyemeceksem 3-5 tane hd kanal için dsmart almanını bir mantığı yok) d-smartın sitesinde bile herhangi bir fiyat belirtmiyorlar. maxiye geçişe ne kadar para isterler sorusunun cevabını merak ediyorum.

edit: maxi pakete geçiş için aradım 740 tl dediler. sağolsunlar 3 taksit yapıyorlarmış.

O şekilde yükseltme yapacağınıza 1 senelik 350 liraya alın maxi paketi veya 360 liraya 12 taksitte slabiliyorsunuz.
    modülle birlikte 1 seneden sonrsa size daha uygun bir teklifle geri dönceceklerdir...

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056

Burada 340 TL'ye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 9 Mayıs 2013; 17:16:28 >

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056

Burada 340 TL'ye geliyor

Bu durumda maxipaket için 2 yıllık ekstra199+140-125TLmodül ücretiX2=428 TL, full paket için 199+234-125x2=616 tl den fazla ödememek gerekiyor. Sonuçta nextburadada böyle bir örnek var ve biz de yeni üye oluyoruz.Nextburadada bu fiyatların yeni üyeler için geçerli olduğu yazıyor. Bu nedenle aktivasyonu yapmayıp bence bu fiyatlara zorlamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 9 Mayıs 2013; 17:44:44 >
    2013 TİGUAN CHROME EDİTİON 1.4 TSİ BLUEMOTION 160HP DSG
  • bir yıl önce 159 liraya almıştım 74 lira verip maxi pakete geçmiştim, iki gün önce süresi doldu bügün aradılar maxi paket 17, sinema kanalları ile 19.90 teklif ettiler, bir senedir sorun çıkmadı oldukça memnun kaldım...
  • Arkadaşlar. Maxi paket aktivasyonundan ne kadar istiyorlar? maeds arkadaşımızdan maxipaket için 2 yıllık 3 taksit 740 tl istemişler . Başka bir sitede erotik kanallar hariç full pakete 2 yıllık 550 tl istemişler. Başka soran var mı acaba? Cevap yazan olursa birçok kişinin merakı da ben dahil:) giderilmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 9 Mayıs 2013; 23:05:48 >
  • Birincisi bunun icin uydu anteni sartmi bizde kablo oldugu icin uydu anteni yok.Bir diger onemli soru aktivitasyon icin kredi karti nosu istiyorlarmi yoksa bu isi tamamen kredi kartsiz halledebiliyormuyuz?Son olarak digiturk un buna benzer pesin fiyatina satilan kredi karti istemeyen kampanyalarida var mi?

Orijinalden alıntı: niyatovic

az önce 19tl ye yeniledim ( maxi + sinema )...

hd mi ?

nexburada.com da 2-3 gün önce maxi pakete yükseltme 94 tl di.
    paketlere gelen zam modüllerede yansımış.

Orijinalden alıntı: killnOd

Birincisi bunun icin uydu anteni sartmi bizde kablo oldugu icin uydu anteni yok.Bir diger onemli soru aktivitasyon icin kredi karti nosu istiyorlarmi yoksa bu isi tamamen kredi kartsiz halledebiliyormuyuz?Son olarak digiturk un buna benzer pesin fiyatina satilan kredi karti istemeyen kampanyalarida var mi?

bu kampanya için uydu anteni ve hd uydu alıcısı şart, modülü aldığınız yere ödüyorsunuz paket yükseltecekseniz kredi kartı istiyorlar ama belki modülü aldığınız yere paketi yükseltirebilirsiniz aktivasyon ücretsizdi, yakın zamanda digitürk için kampanyalar oldu forumda araştırın ancak fiyatlar daha yüksek...

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

hd mi ?

modül de sd - hd ayrımı yoktur hangisine takarsan onu çözer, ben 74 tl vermiştim...

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

hd mi ?

modül de sd - hd ayrımı yoktur hangisine takarsan onu çözer, ben 74 tl vermiştim...

sd hd ayrimi var dsmart sana hangi kanallarin sinyalini yollarsa onlari izlersin paketine gore.hd yayinlar icin hd paket almak lazim.yukseltme dusunenler hd.sd belirtmelidirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aklıma gelen kombinasyon digitürk+2keyif+dsmart maxi cam modül bu sene 50 liraya gelse seneye 40 liraya düşürürüz. ligtv(zaten türkiye liginin tadı yok) dışında da dolu dolu tv izleriz.

bir yıl önce 159 liraya almıştım 74 lira verip maxi pakete geçmiştim, iki gün önce süresi doldu bügün aradılar maxi paket 17, sinema kanalları ile 19.90 teklif ettiler, bir senedir sorun çıkmadı oldukça memnun kaldım...

Sizinle aynı ücretleri ödemişiz neredeyse hatta ben 74 liraya maxi paketi nextburada.com'a yaptırmıştım. O zaman bayağı ucuzmuş, şu an çok pahalı nedense...

Hatta bizim aldığımız modül giriş paketi değil, eğlence paketi idi. O yüzden 74 TL gibi bir rakam ile yükseltebilmiştik.

Bana da maxi paketi 17 TL teklif etseler hemen kabul ederim :) Haziranda bitiyor benim.

quote:

Birincisi bunun icin uydu anteni sartmi bizde kablo oldugu icin uydu anteni yok.Bir diger onemli soru aktivitasyon icin kredi karti nosu istiyorlarmi yoksa bu isi tamamen kredi kartsiz halledebiliyormuyuz?Son olarak digiturk un buna benzer pesin fiyatina satilan kredi karti istemeyen kampanyalarida var mi?

bu kampanya için uydu anteni ve hd uydu alıcısı şart, modülü aldığınız yere ödüyorsunuz paket yükseltecekseniz kredi kartı istiyorlar ama belki modülü aldığınız yere paketi yükseltirebilirsiniz aktivasyon ücretsizdi, yakın zamanda digitürk için kampanyalar oldu forumda araştırın ancak fiyatlar daha yüksek...

HD uydu alıcısı şart değil. CI girişli ve DVB-S tuneri bulunan bütün TV'lerde kullanabilirsiniz. TV 'nizin DVB-S tunerinin h264 özelliği de varsa HD yayınları da izlersiniz ki bu özelliği olmayan TV neredeyse kalmadı sanıyorum.

LG'nin LW LM serilerinin tamamı bu özellikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 10 Mayıs 2013; 9:22:33 >

Modülü okuyan CI dediğimiz arayüzde CI+ özelliği varsa HD yayınları da izlersiniz. CI+ yoksa SD sadece.

Yani bunun yükseltme ile hiç bir ilgisi yok.

Siz SD de olsa HD de olsa aynı parayı vereceksiniz yükseltme için. Dsmart sizde hangi cihazın olduğuna ya da bu yayınların hangilerini izleyeceğinize karışmaz.

Kısaca : Modülü aldınız, paketi yükselttiniz. Eğer modülü takacağınız cihazda HD özelliği varsa HD kanalları da izlersiniz.

Bir de kısa bir teknik bilgi vereyim. Dsmart, Digiturk ya da başka bir paket, bunlar asla aman şu kanalların sinyalini yollayalım, şu kanalları yollamayalım diyemez. Böyle bir teknoloji henüz yok :)

Uydu sinyallerinde 3 çeşit bilgi gelir. Ses, görüntü ve data. Data dediğimiz şeyde, Dsmart der ki seri nosu : 123456789 olan kartın şu şu kanalları izlemesi yasaktır. Bu komut, o anda Turksata çevrili ve açık olan bütün uydu alıcılarına gönderilir. İstisnasız herkese. Uydu alıcısı datayı alır, içeriğine bakar ve kendisinde takılı olan kartın chipine bu bilgiyi aktarır. Kartın çipi bu bilginin kendisi ile alakası olmadığına karar verince (seri nosu eşleşmeyince) es geçer. Yani data atıyorum 100 milyon uydu alıcısına gider, ama sadece 1'i bu gelen komuta -Aaaa bu seri no bana ait, ne yapacakmışım, şu şu kanalları kapatacakmışım, tamam kapatayım der. Tabi bu anlattığım işlemler çok kısa bir zamanda gerçekleşir. Ve bu komut bir kere de değil, defalarca gönderilir (uydu alıcısının fişi çekili olabilir :)) o yüzden standbyda bırakın derler :)

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

quote:

HD uydu alıcısı şart değil. CI girişli ve DVB-S tuneri bulunan bütün TV'lerde kullanabilirsiniz. TV 'nizin DVB-S tunerinin h264 özelliği de varsa HD yayınları da izlersiniz ki bu özelliği olmayan TV neredeyse kalmadı sanıyorum.

LG'nin LW LM serilerinin tamamı bu özellikte.

Teknik konularda anlamadığım için soruyorum özür dilerim. Eğer HD alıcı şart değilse hiremco x2 de kullanılabili mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkan

Teknik konularda anlamadığım için soruyorum özür dilerim. Eğer HD alıcı şart değilse hiremco x2 de kullanılabili mi?

Estağfirullah ne özrü.

Kart değil, modül girişi varsa elbette kullanabilirsiniz. Ama SD yayın için ne bileyim, bu paket alınmaz gibi :) Yine de karar sizin.

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Arkadaşlar. Maxi paket aktivasyonundan ne kadar istiyorlar? maeds arkadaşımızdan maxipaket için 2 yıllık 3 taksit 740 tl istemişler . Başka bir sitede erotik kanallar hariç full pakete 2 yıllık 550 tl istemişler. Başka soran var mı acaba? Cevap yazan olursa birçok kişinin merakı da ben dahil:) giderilmiş olacak.

Yok mu arkadaşlar maxipaket ya da full paket ilk aktivasyon teklifi alan?
  • Giriş paketinde birde BBC olsa yeterdi.

Şimdi baktım 12 taksit yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 10 Mayıs 2013; 11:15:58 >
  • Şimdi bu paketi alıp 2 yıl kullanıyoruz daha sonra süremiz bittiğinde uygun fiyat alarak devam mı ediyoruz.İlk etapta aktifleştirirken her hangi bir işlem yada başka pakete geçme durumu yok galiba anladığım kadarıyla.
    Hemen aynı anda aktifleştitirken paket değiştirerek aktif edebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocali -- 10 Mayıs 2013; 11:49:53 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.