Şimdi Ara

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
13
Favori
30.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yükseltme işleri kaç paraya geliyor?Bir onu bilebilsek.
    Şu anki paket pek bir şeye yaramaz gibi görünüyor.

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Bu urunu alirsak aktivasyonu kendimiz yapacagiz ayrica aktivasyon ucreti felan talep edeceklermi?

Telefonla yaptırıyorsunuz aktivasyonu arkadaşlar.Ücretsiz olması lazım.2 sene sonrasında ise benim gibi full paketi 19.90 liraya izlebilirsiniz belki

pahalı izliyormuşsunuz benim yeni bitti full hd modüllü 14tl aylık veriyordum.1 haftadır arıyorlar devamlı 17 tl aylık size özel full hd diye kabul etmedim 15tl ye veriyorsanız devam yoksa kalsın.

doğru dürüst kanal yok digitürkün çok gerisinde kanallar kalite olarak tek discovery hd izliyodum o yüzden istemedim.

sorulara gelirsek;

1-bu modüldür ya hd modül girişi olan bir uydu alıcınız yada tv niz olması lazım.
    2-aktivasyon denilen olay telefon edip modül üzerindeki numarayı söylüyorsunuz kanallar açılır.
    3-uefa ve şampiyonlar ligi için spor paketi lazım ayrıca yani bu paketle izleyemezsiniz aynı şekilde sinema ve dizi kanallarıda yok.
    4-tek artısı star ve kanald hd boş paket birde discovery hd..

24 aylık peşin alıp aldığınız fiyatı 24 e bölünce mi 14 lira ödedim diyorsunuz acep?Yoksa taahhütsüz olarak aylık fatura öder gibi mi ?

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bu yükseltme işleri kaç paraya geliyor?Bir onu bilebilsek.
    Şu anki paket pek bir şeye yaramaz gibi görünüyor.

Arkadaşlar normalde zaten sadece modül 125 lira civarıolması lazım ben 4 sene evvel aldım biraz ölü yatırım gibi oldu.O şekilde düşünürseniz paketiniz bittiğinde size yapılacak teklifleri değerlendirirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Bu urunu alirsak aktivasyonu kendimiz yapacagiz ayrica aktivasyon ucreti felan talep edeceklermi?

Telefonla yaptırıyorsunuz aktivasyonu arkadaşlar.Ücretsiz olması lazım.2 sene sonrasında ise benim gibi full paketi 19.90 liraya izlebilirsiniz belki

pahalı izliyormuşsunuz benim yeni bitti full hd modüllü 14tl aylık veriyordum.1 haftadır arıyorlar devamlı 17 tl aylık size özel full hd diye kabul etmedim 15tl ye veriyorsanız devam yoksa kalsın.

doğru dürüst kanal yok digitürkün çok gerisinde kanallar kalite olarak tek discovery hd izliyodum o yüzden istemedim.

sorulara gelirsek;

1-bu modüldür ya hd modül girişi olan bir uydu alıcınız yada tv niz olması lazım.
    2-aktivasyon denilen olay telefon edip modül üzerindeki numarayı söylüyorsunuz kanallar açılır.
    3-uefa ve şampiyonlar ligi için spor paketi lazım ayrıca yani bu paketle izleyemezsiniz aynı şekilde sinema ve dizi kanallarıda yok.
    4-tek artısı star ve kanald hd boş paket birde discovery hd..

24 aylık peşin alıp aldığınız fiyatı 24 e bölünce mi 14 lira ödedim diyorsunuz acep?Yoksa taahhütsüz olarak aylık fatura öder gibi mi ?

bonus ve world karta 12 taksit aylık 14tl ödüyordum.şimdi 17 tl istiyorlar aylık.fatura felan yok 1 sene sonunda otomatik kendi kapanıyor 1 sene dolduğunda.bugün 3 kere daha aradılar meşguldüm açamadım telefonu.

Orijinalden alıntı: Kef14

bu pakette Investigation Discovery kanalı olsan hemen alacam, peki bu kanalı izlemek için kadar öderiz...

Discovery HD Showcase kanalı var.
    2013 TİGUAN CHROME EDİTİON 1.4 TSİ BLUEMOTION 160HP DSG
  • Anladım dostum.Ben aylık fatura şeklinde ödüyorum taahhüt yok.Aradaki fiyat farkı oradan çıkıyor heralde.İstediğim zaman kapama lüksümün olması ve ödeme mecburiyetimin olmaması sebebiyle böyle bir tercih yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 9 Mayıs 2013; 14:30:37 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 9 Mayıs 2013; 14:38:50 >
  • ben modüllü üyeyim..bunlar senenin başında kanalların frekanslarını değiştirdiler..o zamandan beri yeni frekansa geçen kanalların görüntüleri sürekli donuyor..eski frekanstakiler düzgün..ben sürem bittiğinde pek yenilemeyi düşünmüyorm açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne kadar okursan oku ;bilgine yakışır şekilde davranmıyorsan cahilsin demektir.
  • bu modül hiremco x3 turboyla uyumlumu arkadaşlar, birde maçları veriyormu?

Orijinalden alıntı: FreeRun

bu modül hiremco x3 turboyla uyumlumu arkadaşlar, birde maçları veriyormu?

Kullanabilirsiniz. Maç yayınları için üst pakete geçmeniz gerekiyor. Aktivasyon yaparken dsmarta bildirmeniz gerekiyor. İlave ücret alıyorlar.

Kanallar aşağıdaki gibi. Bunlara ek olarak turksattaki diğer kanalar:
     Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 9 Mayıs 2013; 15:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Geçen sene ağustos ayı civarında 199 tl 2 yıllık giriş paketi+ full paket 199 tl = 398 ye vermişlerdi. Bu senede böyle bir kampanya bekliyoruz.

yapmıyorlar,en son aylık 22 tl ye dustuler ondada 18+ yokmuş

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: turnasuyu

Geçen sene ağustos ayı civarında 199 tl 2 yıllık giriş paketi+ full paket 199 tl = 398 ye vermişlerdi. Bu senede böyle bir kampanya bekliyoruz.

yapmıyorlar,en son aylık 22 tl ye dustuler ondada 18+ yokmuş

Şu anda bu fiyatı mı veriyorlar yeni aktivasyon yapacaklara?
  • Aynı rakama teknosadan almıştım. Bitmeye yakın(KASIM 2012) full paket aylık 25 TL. teklif ettiler. Erotikleri istemediğimi söyleyince 22 TL olarak aboneliğimi bir yıl daha uzattım

Orijinalden alıntı: FreeRun

bu modül hiremco x3 turboyla uyumlumu arkadaşlar, birde maçları veriyormu?

Aynı cihazı kullanıyorum. Sorun yok, yalnız kanal geçişlerinde 2-3 saniye şifreli yazısı beliriyor ve kayboluyor.
  • giriş paketi zayıf kalıyor.(avrupa maçlarını izleyemeceksem 3-5 tane hd kanal için dsmart almanını bir mantığı yok) d-smartın sitesinde bile herhangi bir fiyat belirtmiyorlar. maxiye geçişe ne kadar para isterler sorusunun cevabını merak ediyorum.

https://www.dsmart.com.tr/Teknolojiler/D-Smart-Cam-Modulu

edit: maxi pakete geçiş için aradım 740 tl dediler. sağolsunlar 3 taksit yapıyorlarmış.

d-smart avrupa ligi, şampiyonlar ligi, la liga, euroleague derken digitürktekilerde zaten belli ücretsiz bir uydu alıcı ile televizyonda izlenilecek sporla ilgili fazla birşey kalmadı.

kesin bu Türk kadınlarının uzun zamanlı bir planıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 9 Mayıs 2013; 17:07:09 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.