Şimdi Ara

Yeniden!!! D-Smart Modül + Giriş Paketi + HD + 2 YIL 190 TL (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
13
Favori
30.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

az önce 19tl ye yeniledim ( maxi + sinema )...

hd mi ?

nexburada.com da 2-3 gün önce maxi pakete yükseltme 94 tl di.
    paketlere gelen zam modüllerede yansımış.

modül de sd - hd ayrımı yoktur hangisine takarsan onu çözer, ben 74 tl vermiştim...

sd hd ayrimi var dsmart sana hangi kanallarin sinyalini yollarsa onlari izlersin paketine gore.hd yayinlar icin hd paket almak lazim.yukseltme dusunenler hd.sd belirtmelidirler.

modülde sd hd farketmiyor hangisine takarsan onu çözer, tabi modülleri değiştirdilerse bilemem...

bu arada 40" ten büyük lcd' si olanlar modülü sd uydu alıcı ile kullanacaklarsa hiç almasınlar görüntü kalitesi o paraya deymez o yüzden hd uydu şart dedim, maxi pakette 30hd kanal var modülü alacaksanız bunlar için alın (100 tl ye hd uydu alıcıları var)...

bende kathrein 913 var bozuldu şimdilik geçici olarak hiremco x3 ile sd kullanıyorum arada dağlar okyanuslar kadar fark var...

Orijinalden alıntı: kocali

Şimdi bu paketi alıp 2 yıl kullanıyoruz daha sonra süremiz bittiğinde uygun fiyat alarak devam mı ediyoruz.İlk etapta aktifleştirirken her hangi bir işlem yada başka pakete geçme durumu yok galiba anladığım kadarıyla.
    Hemen aynı anda aktifleştitirken paket değiştirerek aktif edebiliyor muyuz?

evet aktifleştirmeden paket değiştirebiliyorsun ama müşteri hizmetlerini aradığımda 190 lık paketin üstüne 740 lira dediler. yani 930 liraya geliyor. arkadaşların yukarıda maxi paket için verdiği linkte 1 senelik maxi paket 340 lira, seneye aylık 20 liraya uzattığını varsayarsak toplamda 2 senelik 580 liraya gelir.

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Bu urunu alirsak aktivasyonu kendimiz yapacagiz ayrica aktivasyon ucreti felan talep edeceklermi?

Telefonla yaptırıyorsunuz aktivasyonu arkadaşlar.Ücretsiz olması lazım.2 sene sonrasında ise benim gibi full paketi 19.90 liraya izlebilirsiniz belki

pahalı izliyormuşsunuz benim yeni bitti full hd modüllü 14tl aylık veriyordum.1 haftadır arıyorlar devamlı 17 tl aylık size özel full hd diye kabul etmedim 15tl ye veriyorsanız devam yoksa kalsın.

doğru dürüst kanal yok digitürkün çok gerisinde kanallar kalite olarak tek discovery hd izliyodum o yüzden istemedim.

sorulara gelirsek;

1-bu modüldür ya hd modül girişi olan bir uydu alıcınız yada tv niz olması lazım.
    2-aktivasyon denilen olay telefon edip modül üzerindeki numarayı söylüyorsunuz kanallar açılır.
    3-uefa ve şampiyonlar ligi için spor paketi lazım ayrıca yani bu paketle izleyemezsiniz aynı şekilde sinema ve dizi kanallarıda yok.
    4-tek artısı star ve kanald hd boş paket birde discovery hd..

bu modül değil de cihazla izlediğimizde 29 lira alıyorlar bizden farklı mı ücretleri hep?

bizim cihaz üzerinden abonelik var modüllü değil aylık 27 ye düşürtebildim maksimum : /
  • beyler modül alınca bir de uyumlu uydu alıcı almak lazımdı değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bado6100

Modülde SD HD ayrımı olmaz.

Modülü okuyan CI dediğimiz arayüzde CI+ özelliği varsa HD yayınları da izlersiniz. CI+ yoksa SD sadece.

Yani bunun yükseltme ile hiç bir ilgisi yok.

Siz SD de olsa HD de olsa aynı parayı vereceksiniz yükseltme için. Dsmart sizde hangi cihazın olduğuna ya da bu yayınların hangilerini izleyeceğinize karışmaz.

Kısaca : Modülü aldınız, paketi yükselttiniz. Eğer modülü takacağınız cihazda HD özelliği varsa HD kanalları da izlersiniz.

Bir de kısa bir teknik bilgi vereyim. Dsmart, Digiturk ya da başka bir paket, bunlar asla aman şu kanalların sinyalini yollayalım, şu kanalları yollamayalım diyemez. Böyle bir teknoloji henüz yok :)

Uydu sinyallerinde 3 çeşit bilgi gelir. Ses, görüntü ve data. Data dediğimiz şeyde, Dsmart der ki seri nosu : 123456789 olan kartın şu şu kanalları izlemesi yasaktır. Bu komut, o anda Turksata çevrili ve açık olan bütün uydu alıcılarına gönderilir. İstisnasız herkese. Uydu alıcısı datayı alır, içeriğine bakar ve kendisinde takılı olan kartın chipine bu bilgiyi aktarır. Kartın çipi bu bilginin kendisi ile alakası olmadığına karar verince (seri nosu eşleşmeyince) es geçer. Yani data atıyorum 100 milyon uydu alıcısına gider, ama sadece 1'i bu gelen komuta -Aaaa bu seri no bana ait, ne yapacakmışım, şu şu kanalları kapatacakmışım, tamam kapatayım der. Tabi bu anlattığım işlemler çok kısa bir zamanda gerçekleşir. Ve bu komut bir kere de değil, defalarca gönderilir (uydu alıcısının fişi çekili olabilir :)) o yüzden standbyda bırakın derler :)

teknik açıdan sd hd farketmiyor .tek çeşit modül var zaten
    modülle sd üyelik alanlar var .
    full paketi aylık 15 tl ye.
    dsmartta görünün paket maxi ise sadece sd ler açılır.
    maxi +hd ise sd + hd ler açılır .
    ben paket açısından sormuştum önce ki mesajlardada.yanlış anlaşılma olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 10 Mayıs 2013; 20:52:05 >

1) Bu giriş modül girişimidir eğerki öyle ise hd görüntü verirmi?
    2) Birde bu modülü tv ye takıp kullanırsak uydu alıcıya gerek varmı?
  • Giriş paketi aylık 10 tl değil mi zaten? hd paketi de giriş paketi içerisinde sanırım, ayrı bir hd paket görünmüyor. 24 ay taahhütle modül ücreti de alınmıyormuş. yani 240 tl normalde. 50 tl daha ucuza geliyor bu paket yanlış anlamadıysam. uygun mu sizce?

https://www.dsmart.com.tr/Paketler/giris-paketi

giriş paketini almaya değecek pek kanal göremedim...
    Corsair Carbide 270R Mid Tower Case | AMD Ryzen 7 3700x | Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | GSkill RipjawsV 3700 Mhz DDR4 2x8gb | MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC | Cougar CMX-700 PSU | Samsung 870 Evo | Dell Alienware AW958 Elite RGB | Logitech G410 Atlas Spectrum | HP 6020st | 240GB Corsair Neutron GTX SSD | Asus MX279H | Xiaomi Mi 9T Pro | Huawei Watch GT2 | Samsung Gear S3 | Motorola Moto 360 Black Steel | Playstation 3 | Playstation 4 Pro | Logitech Z5500 | SONY KD-55XE9305
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

Giriş paketi aylık 10 tl değil mi zaten? hd paketi de giriş paketi içerisinde sanırım, ayrı bir hd paket görünmüyor. 24 ay taahhütle modül ücreti de alınmıyormuş. yani 240 tl normalde. 50 tl daha ucuza geliyor bu paket yanlış anlamadıysam. uygun mu sizce?

https://www.dsmart.com.tr/Paketler/giris-paketi

giriş paketini almaya değecek pek kanal göremedim...

10 TL den başlayan fiyatlarla diyor oradaki yani 10 TL SD için sayfanın en altında yazan yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Discovery kanalları var mı Ayrıca atv'nin filan şu hd kanalları hd olarak izlenebiliyor mu ?

var

Orijinalden alıntı: Raven254

Beyler şimdi lg ls5600 tv var ve pcmcia diye bir girişi var ama uydu alıcılı değil tv.

1) Bu giriş modül girişimidir eğerki öyle ise hd görüntü verirmi?
    2) Birde bu modülü tv ye takıp kullanırsak uydu alıcıya gerek varmı?

sanirim sizin tv de dahili uydu alici yok. peki tv niz hd mi.

modul girisli harici hd uydu cihaziniz yok ise ve tv nizde hd degil ise isinize yaramaz.

Orijinalden alıntı: quatroxx

Bu paketle seneye Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçlarını izleyebilir miyiz?

azerbaycan tvleri [az tv ,idman tv]veriyor maçları .cl maçları için alıyorsanız almayın bence.
  • 32lw5500 kullanıyorum.modül sayesinde tek kumandayla tv izleyebilirmiyim yani bir nevi tv dahili uydu alıcılı olurmu :) ayrıca iki sene sonra taahhüt bitiminde abone yeniletmeden kullanım mümkünmü.türksattaki ücretsiz sd yayınlar izlenebilirmi yoksa iki yıl sonra abonelik yenilenmediği takdirde modül kullanım dışımı oluyor.amacım dsmart digitürk kullanmaktan ziyade harici uydu alıcıdan kurtulmak.
    2500K//AKASA VENOM//MSI Z68-GD65//GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM &amp; GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram F3-1600C9S-8GXM//Asus GTX750 Ti PH//MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS SSD DİSK (550/500 MB/Sn)//WD1002FAEX //WD20EARX//WD30EZRX//PIONEER 24X DVDRW//Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED//HAF 912 PLUS//SST-ST70F-PB//z506//ASUS VC239H//Brother HL-2040//Lenovo Z580//Samsung J7 Prime Black //Golf V 122 hp//
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elegant Man

32lw5500 kullanıyorum.modül sayesinde tek kumandayla tv izleyebilirmiyim yani bir nevi tv dahili uydu alıcılı olurmu :) ayrıca iki sene sonra taahhüt bitiminde abone yeniletmeden kullanım mümkünmü.türksattaki ücretsiz sd yayınlar izlenebilirmi yoksa iki yıl sonra abonelik yenilenmediği takdirde modül kullanım dışımı oluyor.amacım dsmart digitürk kullanmaktan ziyade harici uydu alıcıdan kurtulmak.

Sizin televizyonunuzda bildiğim kadarıyla dahili uydu alıcı yok. O yüzden dsmart modülünü, modül destekleyen uydu alıcı ile kullanmanız gerekiyor. Yani 2 kumandadan kurtulamıyorsunuz:) 2 yıllık kullanımdan sonra modül sizin oluyor. İstediğiniz zaman başka paket alabiliyorsunuz. Yeniletmezseniz sadece turksattaki ücretsiz kanalları epg li olarak izleyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 11 Mayıs 2013; 10:41:45 >
    2013 TİGUAN CHROME EDİTİON 1.4 TSİ BLUEMOTION 160HP DSG
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

azerbaycan tvleri [az tv ,idman tv]veriyor maçları .cl maçları için alıyorsanız almayın bence.

aztv ve idman butun premier lig , laliga ve CL maclarini sifresiz olarak yayinliyorlar mi veya bu sene yayinlayacaklar mi?

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

quote:

aztv ve idman butun premier lig , laliga ve CL maclarini sifresiz olarak yayinliyorlar mi veya bu sene yayinlayacaklar mi?

onlari bilmiyorum cl maçlarının seyrettim ben. laliga ntv sporda italya ligi almanya ligi trtde zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

quote:

onlari bilmiyorum cl maçlarının seyrettim ben. laliga ntv sporda italya ligi almanya ligi trtde zaten.

Moralinizi boymayayım ama önümüzdeki sezon ntv spor ,ntv hd smart olarak dsmartta verecek maçları
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.