< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 8 Mayıs 2026; 17:44:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 8 Mayıs 2026; 17:44:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iyice insanları paranoya bağladılar. Dünde bu virüs hakkında yayın izledim. Söylenen virüsün yeni olmadığını insandan insana bulaşma durumu da çok olmadığı söylendi. Salgın veya ölüm haberi olmadığı sürece benim gram umrumda değil. Hatta bunlar olsada yine umrumda değil |
|
iyice insanları paranoya bağladılar. Dünde bu virüs hakkında yayın izledim. Söylenen virüsün yeni olmadığını insandan insana bulaşma durumu da çok olmadığı söylendi. Salgın veya ölüm haberi olmadığı sürece benim gram umrumda değil. Hatta bunlar olsada yine umrumda değil |
|
|
Aşı karşıtı veya komplo teorisi düz dünya müridi değilim, Bill Gates fotoğrafı ile mRNA aşısı bağlantısı harika(!). Tedavisi bulunduğu sürece karşı olmam |
|
Sağlık sektörüne güvenmiyorum. |
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
|
hayvanın dışkıları ve ölüsü veya hasta hayvan ile canlı temas ile mesela sana geçtiyse bile annene babana kardeşine komşuna geçmiyordu. Corona'da ise kediden köpekten sana geçse bile yine annene babana kardeşine komşuna arkadaşına geçmiyordu. ama ne hikmetse bunlar arka arkaya evrim geçirmeye başladılar. corona , ilk defa senden annene babana kardeşine komşuna geçmeye başladı. yani insandan insana. şimdi de bu yeni hanta virüsü sana bulaştı ise yeni varyantla senden annene babana kardeşine komşuna arkadaşına bulaşır hale geldi. bunlar rastlantı mı? |
|
| _____________________________ |
|
virüsün yayılma hızı neyin geldiğini söyleyecek. diğer taraftan Covid19 öldürme oranları %1 anca ediyordu. Bu Hanta virüsünün öldürme oranı %40. yani covid 19 bulaştığı 100 kişiden 1'ini öldürürken, Hanta bulaştığı 100 kişiden 40 hastasını öldürüyor. bu yüzden virüsün yayılma hızı bizi neyin beklediğini gösterecek. |
|
Yav çeto, böyle konularda utanma duygusunu ameliyatla aldırmışçasına ısrarla yalan bilgiler verip duruyorsun, algı operasyonu elemanı mısın? Yarasa çorbası internet geyiği, hiçbir yetkili kurumun Covid19 yarasa çorbasından bulaştı diye açıklaması yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 8 Mayıs 2026; 15:3:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunlar da iyice sıktı ha.. a... yerinde corona diye bastılar millete genetik aşısını.. ölen ölür ulan.. Sanki eskiden viral salgın için genetik aşı vardı.. Millete dışarı çıkma, yok şuraya gitme bla bla.. Gördünüz iktidarlar nasıl da halkı kucağa almış. Bildiğin dijital çağın gücüyle insanları iki dakikada annexliyorlar. |
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
bilgisi varken gittiyse çok büyük vebal alır. kuluçka süresi 6 hafta. eğer öncesinde test yaptırdıysa ve negatif çıkıp gittiyse korkacak birşey yok. ama 6 haftaya kadar kişi semptom göstermeden virüsü yayabiliyor. 6 haftada itibaren kişide üşüme, öksürme, kusma vs belirtiler başlıyor. yani kişi o zaman gerçekten hasta olduğunun farkına varıyor. |
|
|