|
Kendi uygulamalarından Züber ice tea şikayetinde bulundum ama reddedildi. Sonra bir baktım kendi sosyal medya uygulamarından ürünün reklamını almış :) Neden şikayet ettim? Başka ürün olsa hemen yerden yere vururlar ama kendi sponsorlu (paralı) içerillerine dokunmazlar. 1) Üründe meyve oranı belli değil. 2) Aramo vericiler ile tatlandırılmış. 2) Çay oranı bilmem binde yüz binde kaç. (Diğer incelediği ürünlerde bu oranlara çok vurgu yapıyor ama konu para olunca benim şikayet red yiyor) Diğer şikayetimde Züber antep fıstık kreması. Ona da red vermişlerdi. Başka ürün olsa 62 gram şekeri hemen kaç tane küp şeker içerir onu hesaplardı :) ama konu sponsorlu markaları olunca RED :) İlave şeker içermez diyor. Hurma oranı belli değil? Özetle herkes yolunda maalesef. Para verirsen üründe hata kusur bulmazlar. ![]() ![]() ![]() Edit: Siyah Çay Ekstraktı (%0.09) Yapay zekanın cevabı: Siyah Çay Ekstraktı %0.09 olarak belirtilmişse, bu ürünün 100 gramında sadece 0.09 gram (yani 90 miligram) siyah çay ekstraktı bulunduğu anlamına gelir. Bu oran oldukça düşüktür ve genellikle sadece aroma veya renk katkısı amacıyla kullanılır, çayın kendine özgü faydalarını yeterli miktarda sağlamaz. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 9 Temmuz 2025; 10:33:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt