Şimdi Ara

Veganlık vejeteryanlık çok sağlıklı ama neden panik ve anksiyeteye neden oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her insanda olmuyor ama genel olarak böyle bir eğilim var. Hele benim gibi ailesinde panik atak geçmişi olan birinde. Acaba B12 almayı bıraktığım için mi? Bir ara vegan olmayı denedim ve 3. günde panik atak belirtileri başladı. Az daha panik krizine girecektim ama çok şükür ki bunların hiçbiri olmadan kurtulmuştum hayvansal gıdalar tüketmeye başlayarak.

Vegan beslenmek kalp nabız atım sayısını düşürmesi, kolesterolü düşürmesi, tansiyonu düşürmesi, genel olarak sağlıklı olması gibi bir çok faydaları olan bir beslenme şekli. Ben B12 almamıştım hiç ama Murat Kınıkoğluna sorduğumda 3 gün içinde B12 o kadar düşmez. 6 ay boyunca alma gibi bir şey demişti. 6 ay da çok yüksek bir zaman gibi. Ama internetten araştırdım. Yabancı biri B12 almasına rağmen panik atak yaşamış mesela vegan beslenmeye geçince.

Sizce panik ya da anksiyete yaşamadan vegan olmanın bir yolu var mı?

• veganlığın ,veveterjanlığın sağlıklı beslenme ile alakası yok.

sağlıklı beslenme nedir? her şeyden azar azar yemektir. tek yönlü beslenmemektir.

Yani insan evrimi doğası gereği et yemek zorundadır. asıl et yemezse sağlıksız beslenmiş olur. tabi et yemekten kasıt her gün her daim et yemek değil. 1-2 haftada bir yeter miktarda et yenmeli.

• O aralar fazla koffein tükettin mi ? Ondan azmış olabilr panik atak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.