< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaş forum üyesiymiş.
Başarılı bir Donanımhaber ölücüsü ![]() |
Reis dhciliğin hakkını vermiş. Mezarcılıkta zirve.
![]() |
Araca 6 ayda bir 1600 vergi yi kabullenip lpg taktırmak Allah akıl versin
|
Basit hesapla 7 litre benzin yakan araç şu an 48 kuruşa dolaşıyor, 5 litre lpg yakan 15 kuruşa. Yıllık 10 bin km yapılsa bile 3300 lira kar oluyor yakıttan. Vergi farkını düş yine net kardasın. Yapılan km arttıkça kazanç da artacak. |
Arkadaşa helal olsun,bu forumu sırf böyle insanlar olduğu için takip ediyorum.Tebrik ediyorum,emeklerine sağlık.
|
Ölümsüz pil icat ettiler de haberimiz mi olmadı.
|
Hybrid Dizel Lpg Güneş enerjisi rüzgar enerjisi falan filan bunları da görücez aynı araçta biraz daha yürütme masrafları artsın da
![]() |
100 dsg li araçtan 50 si 7bin + masraf çıkarır bu arabanın 100 arabadan 3 ü 5 i belki çıkarır, oda üretim hatası olur başında çıkar garantide değişir
|
Kapalı otopark girişi olmadıkça ve tork gücü cücük kadar oldukça corolla =çöp benim düşünceme göre.
Şu aracın çekiş gücü şöyle 200 tork üstü olsa idi en azından lpg belasına rağmen katlanılabilinirdi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 26 Ekim 2019; 14:7:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Ekim 2019; 16:51:15 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 26 Ekim 2019; 18:59:51 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |